anyaa 15.11.06, 23:23 Witam, Jaki zestaw polecacie dla 5-latka zafascynowanego wyścigówkami? Czy u Was te zabawki się sprawdziły? Warto? Nie mmay jeszcze nic z hot wheelsa, ale widzę, ze Miśkowi baaardzo się podobają. Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rubi21 Re: hot wheels 16.11.06, 08:06 to są dobre samochodziki, trwałe, podobają sie pewnie większosci chłopców, najpierw kupowalismy pojedyncze a potem mały zestaw z wulkanem, mamy tez jeden duzy zestaw, najlepiej zeby dziecko obejrzało katalog zestawów i wybrało samo. Odpowiedz Link Zgłoś
ewitka610 Re: hot wheels 16.11.06, 08:45 My mamy całą furę, niektóre po mężu (maja ze 25 lat). Do Hotweelsów polecam dokupić walizeczki Matchbox,np. plac budowy, wodny świat itp. W środku są różne mostki, zjeżdżalnie, 1 samochodzik. Jest to bardzo wygodne na wyjazd, bo synek oprócz samochodzików zabiera ze sobą drogi do jeżdżenia. A także pozwalają utrzymać porządek w pokoju, składasz, zamykasz i układasz jedną na drugiej. Poszczególne walizeczki można ze sobą łączyć. Są też takie różne domki, stacje benzynowe itp, ale walizeczki można lepiej uporządkować i zabrać gdzieś ze sobą. Fajne są też różne wyrzutnie, my mamy tylko taką trasę wyścigową (zwija się ją do malutkiego pudełeczka). Polega to na tym, że na 2 paskach ustawia się 2 samochody, wciska przycisk i który pierwszy dojedzie do mety (sygnalizuje to chorągiewka). Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Nie polecam :( 16.11.06, 10:45 samochodziki super, tory niestety - kit. Najgorszay plastik, chińska robota, cena nieadekwatna do jakości Nie polecam. Poza tym - zabawka jest nudna - ile mozna patrzec na jeżzący w kółko, czy wyskakujacy samochodzik? pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
dadgam a ja polecam :) 16.11.06, 12:35 nasz maluch ma sporo resoraków , ma "monster -y" i "superspeeders -y", bardzo je lubi a dla starszaka to chyba rzeczywiście ten zestaw podróżny w walizce jest extra (mam go z resztą w domu i bardzo mi się podoba) Odpowiedz Link Zgłoś