Dodaj do ulubionych

hot wheels

15.11.06, 23:23
Witam,
Jaki zestaw polecacie dla 5-latka zafascynowanego wyścigówkami?
Czy u Was te zabawki się sprawdziły? Warto?
Nie mmay jeszcze nic z hot wheelsa, ale widzę, ze Miśkowi baaardzo się
podobają.

Pozdrawiam,
Ania
Obserwuj wątek
    • rubi21 Re: hot wheels 16.11.06, 08:06
      to są dobre samochodziki, trwałe, podobają sie pewnie większosci chłopców,
      najpierw kupowalismy pojedyncze a potem mały zestaw z wulkanem, mamy tez jeden
      duzy zestaw, najlepiej zeby dziecko obejrzało katalog zestawów i wybrało samo.
      • ewitka610 Re: hot wheels 16.11.06, 08:45
        My mamy całą furę, niektóre po mężu (maja ze 25 lat). Do Hotweelsów polecam
        dokupić walizeczki Matchbox,np. plac budowy, wodny świat itp. W środku są różne
        mostki, zjeżdżalnie, 1 samochodzik. Jest to bardzo wygodne na wyjazd, bo synek
        oprócz samochodzików zabiera ze sobą drogi do jeżdżenia. A także pozwalają
        utrzymać porządek w pokoju, składasz, zamykasz i układasz jedną na drugiej.
        Poszczególne walizeczki można ze sobą łączyć. Są też takie różne domki, stacje
        benzynowe itp, ale walizeczki można lepiej uporządkować i zabrać gdzieś ze
        sobą. Fajne są też różne wyrzutnie, my mamy tylko taką trasę wyścigową (zwija
        się ją do malutkiego pudełeczka). Polega to na tym, że na 2 paskach ustawia się
        2 samochody, wciska przycisk i który pierwszy dojedzie do mety (sygnalizuje to
        chorągiewka).
    • kanna Nie polecam :( 16.11.06, 10:45
      samochodziki super, tory niestety - kit. Najgorszay plastik, chińska robota,
      cena nieadekwatna do jakości sad Nie polecam. Poza tym - zabawka jest nudna -
      ile mozna patrzec na jeżzący w kółko, czy wyskakujacy samochodzik?

pozd. Ania
      • dadgam a ja polecam :) 16.11.06, 12:35
        nasz maluch ma sporo resoraków , ma "monster -y" i "superspeeders -y", bardzo je lubi
        a dla starszaka to chyba rzeczywiście ten zestaw podróżny w walizce jest extra (mam go z resztą w domu i bardzo mi się podoba)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka