Dodaj do ulubionych

Kombiwar czy frytkownica?

IP: *.* 25.11.01, 23:45
Dziewczyny,zamierzamy dokonać zakupu jak w temacie.Doradźcie co jest lepsze i bardziej funkcjonalne.Z góry dziękuję,Monika A/P.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Kombiwar czy frytkownica? IP: *.* 26.11.01, 07:54
      W moim domu rodzinnym najpierw pojawila sie frytkownica. Jej zaleta bylo to, ze bardzo szybko mozna bylo sobie zrobic frytki, miesko i inne smazone w glebokim tluszczu specjaly - czyli niezbyt zdrowe jedzenie.Po jakims czesie zaczelismy frytki robic w piekarniku i frytownica przestala byc potrzebna - pojawil sie kombiwar. I szczerze mowiac o wiele zdrowsze rozwiazanie (tyle ze mycia wiecej) Zaczelismy robic rozne fajne dania i teraz stwierdzam, ze u siebie w zyciu nie kupie frytownicy, tylko wlasnie kombiwar.Jesli wiec wolisz zdrowe jedzenie, to kup kombiwar, wspaniale samkuje z niego schab lub poledwica, ponadto mozesz szybko i dokladnie podgrzac sobie zamrozone pieczywo (w piekarniku tak Ci nie wyjdzie_ -mniam mniam, chrupiace buleczki......Natomiast jesli uwielbiacie tluste frytki i ociekajace tluszczem kurczaki oraz nie chce sie Wam myc/ wymieniac oleju, to frytkownica jest dla Was ;-))).
      • Gość: guest Re: Kombiwar do mast IP: *.* 26.11.01, 12:30
        O jak dobrze, że znalazłam w końcu użytkownika kombiwaru - witam. Od dośc dawna noszę się z zamiarem kupna tego urządzenia. Powiem więcej pożyczyłam od koleżanki aby sobie popróbowac, kolezanka dostała go od kogoś i stał w jej domu bezużytecznie . I u mnie też stoi, bo ani kolezanka ani ja nie mamy pojecia jak go używać . Brak jest jakiejkolwiek instrukcji. Kiedyś chciałam ugotowac brokuły, chyba za mało wlałam wody bo wyszły twarde i czarne. Pozdrawiam
    • Gość: guest Re: Kombiwar czy frytkownica? IP: *.* 26.11.01, 12:33
      Frytkownicy nie znam. A kombiwar to cudo - od czasu, gdy go mamy, lubię gotować. Nic się nie przypala (owszem, może się zwęglić, ale do tego trzeba by opuscić pomieszczenie albo zasnąć), nie potrzeba tłuszczu (a nawet się wytapia, więc samo zdrowie). Swietnie wychodzi schab, kurczak, szaszłyki (mniam, mniam!). Ostatnio robiłem kaczkę z jabłkami. Zdania były podzielone, ale kaczka to widać po prostu szczególne zwierzę.WojtekPS Nie mam udziałów w fabryce kombiwarów :) A szkoda!
    • Gość: guest Czy to jest na prąd ? IP: *.* 26.11.01, 16:00
      czy kombiwar jest na prad jestem szczesliwym posiadaczem kuchni weglowej i jezeli w kombiwarze gotuje się na ogniu to odpada a jezeli na prad to ile to watow pozera ?pozdrawiam:hot:robin
      • Gość: guest Re: Czy to jest na prąd ? IP: *.* 27.11.01, 10:31
        Kombiwar jest na prąd, ale chyba nie zżera aż tak dużo, przynajmniej rachunki moich rodziców nie wzrosły jakoś kolosalnie.
      • Gość: guest Kombiwar czy frytkownica? IP: *.* 02.12.01, 21:03
        Dziękuję za opinie, chyba zdecydujemy się na kombiwar.Z Wojtka jest niezły marketingowiec ;)Pozdrawiam,Monika A/P.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka