Dodaj do ulubionych

Super paputki dla maluchów

IP: *.* 27.11.01, 22:08
Kiedy mój syn zaczął poruszać się na dwóch nogach chciałam kupić mu dobre, zdrowe paputki, oczywiście ze znakiem „Zdrowej Stopy”. Długo szukałam. Nic mi się nie podobało. Lemigo i Befado pomimo posiadania znaku stopy były jakieś krzywe i twarde. Aż wreszcie znalazłam. Super polecam.:hap:Pantofelki z naturalnej, nie lakierowanej nie impregnowanej mięciutkiej skóry. Wszystkie szwy są na zewnątrz buta. Doskonałe. Pokazaliśmy je naszemu pediatrze i usłyszeliśmy „ Dopóki starczy wam numeracji to tylko te”. Butki są robione przez producenta w Krakowie i posiadają zdrową stopę. Polecam, naprawdę polecam wszystkim mamom dbającym o stopy swoich dzieciaczków. Jedyny mankament to cena. W sklepie ok. 35 zł bezpośrednio u producenta ok. 25 zł ale warto je wydać.Pozdrawiam wszystkie emamy – Kaśka - Katyk. :p:
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 27.11.01, 23:55
      A gdzie można kupić te butki? Jestem z Warszawy. Jakiej sa firmy? Proszę o jakies namiary, za co z góry dziekuję.Paulina
    • Gość: guest Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 28.11.01, 07:57
      Kasiu proszę o więcej informacji na temat tych paputków.PozdrawiamCAT-Ula
    • Gość: Katyk Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 28.11.01, 08:48
      Buciki produkuje w zasadzie ręcznie producent w Krakowie i z tego co wiem tylko tu są sprzedawane. Jeśli chcecie to na priva wyślę wam zdjęcie mojego synka w tych paputach bo niestety nie wiem jak umieścić to zdjęcie tu. Numeracja butków od najmiejszych do max 22( w obecnej chwili), producent obiecuje na przyszły rok powiększenie numeracji.Pozdrowionka Kasia - Katyk
      • Gość: guest Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 28.11.01, 09:31
        Kasiuproszę o zdjęcie na priva, napisz też dokładnie gdzie można je kupicZ góry dziękujęCAT-Ula
      • Gość: guest Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 29.11.01, 11:31
        Kasiu,powiedz, gdzie w Krakowie mozna kupic te super butki. Mam tam rodzine - moglabym ich poprosic o kupno.Pozdrawiam serdecznie,Aska, mama Zosi
      • Gość: beciorek Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 01.02.02, 23:33
        Ja również nieśmiało proszę, na razie o zdjęcie.bkukulska@interia.plPozdrawiam. Beata
    • Gość: guest Re: Super paputki dla maluchów- ja je chcę IP: *.* 28.11.01, 08:58
      Katyk, wiem o jakich butach mówisz.Jeśli to są takie z żółtą podeszwą i żółtymi sznurówkami to widziałam je gdy byliśmy w tym roku na wakacjach. Chodziła w nich dziewczynka właśnie z Krakowa.Świetne. Od tego czasu szukam ich ale u nas ich nie ma. Czy mogłabyś kupić je dla mojej dzidzi i przesłać pocztą? Pokryję koszty przesłania.Ewa
      • Gość: Katyk Re: Super paputki dla maluchów- ja je chcę IP: *.* 28.11.01, 13:15
        Oczywiście że tak nie ma problemu kupię Ci je i wyślę.Reszta szczegółów na priva.Papatki :hello: Katyk
        • Gość: guest Re: Super paputki dla maluchów- ja je chcę IP: *.* 28.11.01, 13:30
          hej Kasiu Pisze do ciebie na priva. Ja też bym chciała.Pozdrawiam Izia
        • Gość: guest Re: Super paputki dla maluchów- ja je chcę IP: *.* 29.11.01, 10:18
          Kasiu,Jeszcze raz wielkie dzięki.:hap: Pozdrawiam Izia
    • Gość: guest Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 28.11.01, 21:55
      Kasiu!!!Odpisałam na priva, ale jeszcze raz z góry dziękuję za fatygę i kupienie e-mamom bucików dla naszych pociech. Dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!paulina, mama Zuzi
      • Gość: guest Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 29.11.01, 11:49
        KasiuMieszkam w Krakowie i sama mogłabym je kupić ale gdzie???Napisz jak one wyglądają, bo takie z żółtą podeszwą i żółtymi sznurówkami kupiłam, ale na razie są za duże i czekają.Pozdrawiam Maga
        • Gość: guest Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 29.11.01, 12:02
          Kasiu podaj dokladny adres w Krakowie i nazwe sklepu i opisz jak wyglodajo te butki oprocz tego ze majo szwy na zewnatrz -posle meza do Krakowa z gory dziekuje Edyta
    • Gość: Katyk Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 29.11.01, 23:44
      Wszystkim E-mamom staram się na bieżąco odpowiadać na priva, a zamówione butki wyślę wam w przyszłym tygodniu. :lol:Maga, butki o których mówię są w kolorze skóry, zółta podeszwa i zółte sznurowadła. Numeracja w jakiej są dostępne to 18 - 22. Piszesz że kupiłaś i są za duże? Pierwsze butki w jakich chodził Mikołaj (a właściwie jeździł w chodziku) miały numer 19 i było to wtedy kiedy miał 8 miesięcy, teraz ma 20 miesięcy i zużywamy 4 parę tych pantofelków.Niestety ostatnią jeśli producent nie powiększy numeracji ( co obiecał zrobić z początkiem przyszłego roku :hap:). 18 są naprawdę strasznie malutkie. Nie polecam ubierania butów mniejszym dzieciom bo zupełnie nie są im potrzebne.Pozdrawiam wszystkie mamy Kaśka :hello:
      • Gość: guest Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 30.11.01, 21:32
        Może coś pomylili w sklepie, bo mimo że było napisane 18 to są większe niż inne 18, które nosi moja córa. Ale numer numerowi nie równy, wiem coś o tym bo mam kilka par bucików a każdy się różni wielkością mimo że teoretycznie rozmiar jest ten sam. PozdrawiamMagaPs. Edyto ja swoje butki kupiłam w sklepie dziecięcym na ulicy Królewskiej 92 (numeru nie jestem pewna, ale już blisko Akademii Pedagogicznej). Udanych zakupów.
    • Gość: guest Re: Super paputki dla maluchów - prośba o adres! IP: *.* 30.11.01, 21:49
      Cześć!mam prośbę podaj na forum gdzie je kupiłaś. Nie z każdą e-mamą można korespondować na priva, a myślę że kazda byłaby zainteresowana takimi butkami. Pozdrawiam Margolcia
    • Gość: Katyk Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 30.11.01, 22:58
      Oczywiscie, podaje adresy sklepów w których te butki widziałam.Napewno są na:ul. Grodzkiej sklep "Stefek Burczymucha" największy wybór, ul. Limanowskiego,ul. Królewska. Ale pragnę też poinformowac zainteresowane Emamy (a jest was b. dużo) że u producenta jest taniej nawet płacąc opłatę za przesłanie paczki. Bo cena sklepowa to 35 zł a producent sprzedaje (np. mnie dla E-mam) po 23 zł. Opłata za paczkę to 5 zł.Czy nie uważacie że marża sklepowa wyższa niż 50% to draństwo? :gun: To by było na tyle papatki Kaska :hello:Wszystkich zaiteresowanych zapraszam na priva.
    • Gość: guest Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 01.12.01, 20:47
      Nie wiem czy chodzi o te same paputki? Mieszkam w Gdyni i kupiłam mojemu maluchowi takowe paputki granatowe ze skóry wyglądającej jak zamsz, bardzo wysoka i twarda pięta, dziurki po bokach, szwy na zewnątrz,z lekko odkrytym palcem zapłaciłam za nie 30 zł i lężą w szufladzie...Wiem, że one są zdrowe dla stopy dziecka, o czym zapewniał mnie sprzedawca, ale moje dziecko po prostu ich nie lubi, mało tego jak mu założę to co chwilę się potyka takie są sztywne! Osobiście nie polecam tylko wyrzuciłam pieniądze!Mój mały za to bardzo lubi właśnie Lemigo i Befado, które dodam są o wiele ładniejsze od tych zdrowotnych.
      • Gość: Katyk Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 02.12.01, 12:26
        To raczej nie są te ale dla pewności wysyłam Ci na priva zdjęcie Mikołaja w owych paputach. :benetton:
      • Gość: guest Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 07.01.02, 22:39
        Sylwia napisała/ł:> Nie wiem czy chodzi o te same paputki? Mieszkam w Gdyni i kupiłam mojemu maluchowi takowe paputki granatowe ze skóry wyglądającej jak zamsz, bardzo wysoka i twarda pięta, dziurki po bokach, szwy na zewnątrz,z lekko odkrytym palcem zapłaciłam za nie 30 zł i lężą w szufladzie...A nie chodzi tu o półtrzewiki z Tombutu? (trzewiki są już obuwiem ortopedycznym): http://www.tombut.com.pl/WZOR-lato.html ? Piotruś przez lato nosił Befado, niestety na bilansie dwulatka (tej jesieni) wyszło, że stópki mu lecą do środka. Niby jeszcze fizjologia, ale nie chcę sobie potem w brodę pluć, że czegoś zaniedbałam. Lekarka radziła mi zwracać uwagę, czy piętka jest dość sztywna. W dodatku w Befado stópki się Piotrusiowi pocą... Więc kupiłam granatowe półtrzewiki z kwiatuszkiem z tombutu. Piotruś się w nich nie potyka (umie dobrze biegać ;) ), nóżki mu się prawie nie pocą, nie ma żadnych oporów przed nakładaniem. Buciki dopasowały się do nóżki, są leciutkie. I jeszcze mi się podobają. No, same zalety :) Czy my kupiłyśmy te same paputki? :)PozdrawiamJola
        • Gość: Katyk Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 09.01.02, 23:41
          Nie to nie są butki wspomniane przez Ciebie.Pozrówka Kaśka
          • Gość: guest Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 10.01.02, 17:21
            Kasia Tylek napisała/ł:> Nie to nie są butki wspomniane przez Ciebie.Domyślam się, że to nie te z Krakowa :)Chciałam wiedzieć, czy mam takie same, jak te okropne, która kupiła Sylwia (dlatego zacytowałam jej list). Bo opis i cena mi się zgadzają, tylko mi się wydały fajne (czyli jak to samo inni widzą zupełnie inaczej ;) )PozdrawiamJola
    • Gość: Katyk Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 05.12.01, 22:07
      Informuję wszystkich zaiteresowanych do których z różnych powodów nie dotrą moje maile że jutro zasypuję pocztę paczkami do was. Jutro bawie się w Świętego Mikołaja. :love: całuję Kaśka
      • Gość: guest Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 06.12.01, 08:09
        Kasia,z dużą niesmiałością ,ale i nadzieją-czy ja tez mogę liczyc na takie paputki?Pozdrawiam Ola
    • Gość: guest Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 06.12.01, 11:15
      i ja dołączam sie do próśb w sprawie zdjęcia i ewentualnego zakupu papci dla małego chodziarza. Długośc stópki obecnie 13 cm, nie wiem ile to w rozmiarach chyba 18 stka.
    • Gość: Katyk Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 06.12.01, 12:59
      No pewnie że tak, :hap:Asi wysyłam zdjęcie na priva, bo dalej nie wiem jak je umiescić tutaj hihi, Olu tobie też wyślę jeśli tylko podasz mi twój adres na priva, dobrze?Pozdrawiam was mikołajkowo :hello:
    • Gość: Katyk Re: Super paputki dla maluchów - Do Asi i Oli IP: *.* 07.12.01, 08:32
      Dziewczyny nie mogę do was nic wysłać.Do Asi z powodu błędu w adresie, do Oli z powodu braku adresu.Całusy Kaśka
      • Gość: guest Re: Super paputki dla maluchów - Do Asi i Oli IP: *.* 07.12.01, 08:50
        podaje ci swój e-mail tą drogą joanna_nosewicz@mail.ukie.gov.pl
        • Gość: guest Re: Super paputki dla maluchów - Do Asi i Oli IP: *.* 14.12.01, 22:17
          Cześć Kasiu, będę ogromnie wdzięczna jeśli podasz mi namiary na producenta. Mój adres:neo-agnieszka@wp.plZ góry dziękuję i pozdrawiam, Aga.
      • Gość: guest Re: Super paputki dla maluchów - Do Asi i Oli IP: *.* 07.12.01, 10:09
        Kasiu,podaje adres.Bardzo dziękuje za odzew.pozdrawiam Ola
    • Gość: guest Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 08.12.01, 10:33
      Czy ja też mogłabym je chcieć? Dla Michałka rozmiar 20 bardzo proszę.
      • Gość: guest Re: Super paputki - mam je!!! IP: *.* 08.12.01, 12:09
        Kupiłam je w zeszłym tygodniu! Sa rzeczywiście rewelacyjne, tylko numeracja jest bardzo pokręcona (20 < 19 ???) Trzeba mierzyć koniecznie !!!Poza tym rewelka!Pozdrawiam
    • Gość: guest Re: Super paputki dla maluchów- a ja już je mam!!! IP: *.* 09.12.01, 21:01
      MAM! MAM! ja juz je mam!!! Przyszły w piątek. Dziękuję.Kasiu, dziękuję bardzo, są super. Mała wcale nie zdejmuje ich z nóżek tak jak robiła z poprzednimi kapciami.Czy jak moja dzidzia wyrośnie mogę liczyć na jeszcze?Dzięki, jeszcze raz wielkie dzięki!!!! Ewka
    • Gość: guest Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 09.12.01, 21:52
      Kasieńko, to ja, Ewa - pamiętasz mnie jeszcze?Czy i ja - nieśmiało pytam - mogę liczyć na takie paputki?Zmierzę stopkę małej, jak się obudzi i napiszę na priva.Pozdrawiam gorąco w ten mroźny wieczor,Ewa
    • Gość: guest Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 12.12.01, 14:53
      Kasiu!Dziękuję bardzo - dzisiaj otrzymałam paczkę. Buciki sa prześliczne i po prostu świetne!!!!! Zuzi wprawdzie muszą troche urosnąć do nich stópki, ale celowo chciałam troche większe. Dziękuje raz jeszczePaulina
      • Gość: guest Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 12.12.01, 15:10
        Dziewczyny, szukam dobrych i porządnych kapci dla synka (15 m-cy) w których nie pociłaby się mu stópka. Ostatnio zaczął chodzić na paluszkach co mnie martwi. Dlatego poszukuję dobrych kapci. Czy owe paputki to kapcie???Jeśli tak i jeśli któraś mogłaby mi je kupić oczywiście za zaliczeniem pocztowym to proszę o wiadomość, bo w miejscowości w której mieszkam brak takowych sklepów. Pozdrawiam,asik mama Kuby
      • Gość: guest Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 08.01.02, 23:06
        Czesc Kasiu!Jestem z Krakowa wiec chcialam zapytac o adres sklepu z tymi super papciAMIPOZDRAWIAM!
        • Gość: Katyk Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 08.01.02, 23:35
          Butki są w kilku krakowski sklepach:Limanowskiego, Grodzka, Królewska ale tam zapłacisz cenę z marzą. Jak chcesz zamówie je dla ciebie tak jak dla dziewczyn i zgłosisz się po nie do mnie. Cena sklepu 35zł cena producenta 23 zł (ceny z grudnia 2001)Kaśka
      • Gość: guest Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 08.01.02, 23:06
        Czesc Kasiu!Jestem z Krakowa wiec chcialam zapytac o adres sklepu z tymi super papciAMIPOZDRAWIAM!
    • Gość: guest Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 10.01.02, 15:29
      A może ktoś wie gdzie znaleźć takie butki w Poznaniu?Dotychczas się na nic takiego nie natknęłam a moja córeczka bez przerwy biega na bosoPozdrawiam Monika
      • Gość: Katyk Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 11.01.02, 14:02
        W Poznaniu ich nie mą choć są mali poznaniacy którzy w nich biegają. Moge je dla ciebie zamówić i Ci je wysłać. Wysyłam ich dość sporo. Odezwij się na priva wyślę ci zdjęcie.Pozdrawiam Kasia
    • Gość: Katyk Re: Super paputki dla maluchów - NOWOŚĆ 6 KOLORÓW IP: *.* 24.01.02, 13:18
      Uwaga, uwaga informuje że butki można teraz zamawiać w 6 super kolorkach. Podeszwa i sznurowadła bez zmian, skóra butków jest teraz kolorowa od zewnętrznej strony.Oto dostępne kolory:Naturalny (taki jak na zdjęciu które rozsyłam)popiel ( mnie bardzo sie podoba, bardzo elegancki)jasna zielen (śliczny, bardzo ladny dla dziewczynek i chłopców)wrzos (suppeeer ale bardziej dla dziewczynek)turkus ( jak wcześniej, ja nie lubie tego koloru) ciemny brąz ( jeszcze nie widziałam).Przepraszam ze piszę o tym tu ale osób ktorym wysłałam butki jest tak wiele że maile wysyłam już 2 dzień. Pozdrawiam wszystkie emamy i etatusiów no i oczywiście emaluchy Kasia Tylek :hello:Pojawił sie też nowy nr bucików - 23.
      • Gość: Kasia_M Re: Super paputki dla maluchów - NOWOŚĆ 6 KOLORÓW IP: *.* 24.01.02, 14:11
        czy ja bym mogła prosić o zdjęcie tych paputków? kasia@edziecko.pl
      • Gość: kasiaczek Re: Super paputki dla maluchów - NOWOŚĆ 6 KOLORÓW IP: *.* 31.01.02, 19:37
        Czy ja też mogłabym poprosić o zdjęcie tych SUPER PAPUTKÓW o których tak bosko piszecie.Ja też mam problem z kupnem odpowiednich paputek dla mojej 9,5 miesiecznej Oliwki.Wszystkie buciki sama ściaga
    • Gość: AnAn Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 24.01.02, 14:31
      Ja też, ja też ... Czy mogłabyś mi przesłać zdjęcie ?AnAn annaa@astercity.net
    • Gość: amfic Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 24.01.02, 17:02
      Czy ja tez moge prosic zdjecie? :) Z gory dziekuje i pozdrawiam :)amfic@poczta.fm
    • Gość: Katyk Re: Super paputki dla maluchów- NOWY KOLOR - GRANATOWY IP: *.* 30.01.02, 22:23
      Już są. W związku z licznymi prośbami Emam i nie tylko o butki w kolorze granatowym uprzejmie Was informuję że już są, pojawiły się w kolorze granatowym. Są po prostu przepiękne!!! A ciemny brąz o którym pisałam wcześniej to jest bardzo ładny kolor mlecznej czekolady.Poza tym uprzejmie donoszę że powstaje strona butków, gdzie będziecie mogły dokładnie je obejrzeć, we wszystkich kolorach,i poczytać o nich. Jak tylko będzie znany jej adresik to Wam podam. Pozdrawiam :hello:Kaśka - rozsyłaczka butów
      • Gość: Annnia Re: Super paputki dla maluchów- NOWY KOLOR - GRANATOWY IP: *.* 31.01.02, 15:14
        hej :spookie:ja tez poprosze o zdjecie i jakies namiary na butkiania, mama martynki
    • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 31.01.02, 15:25
      Kasiu!Czy i ja mogę liczyć na zdjęcie tych paputków?Magda :hello:
    • Gość: Katyk Super paputki dla maluchów - w Szczecinie juz są!! IP: *.* 07.02.02, 22:17
      Uprzejmie donoszę że butki mozna juz kupić w Szczecinie w sklepie z obuwiem ortopedycznym przy ulicy Jagiellońskiej 92.Pozdrawiam :hello: Kasia
      • Gość: iwon Re: Super paputki dla maluchów - w Szczecinie juz są!! IP: *.* 12.02.02, 08:26
        A czy ja tez moge prosic o zdjecie paputkow ?Dzieki i pozdrawiamIwon :bounce:
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka