Dodaj do ulubionych

kuchenka gazowa

IP: *.* 30.11.01, 23:23
Kochane emamy! Chętnie poznałabym wasze opinie na temat używanych przez Was kuchenek gazowych. W najbliższym czasie będę kupować nową, w sklepach wybór jest ogromny, każda wygląda tak ładnie. Jest to zakup na lata i chciałabym żeby był trafiony. Może mi coś doradzicie (lub odradzicie).Pozdrawiam.Kasia.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: kuchenka gazowa IP: *.* 30.11.01, 23:56
      Ja odradzam kuchenki z inoxu czyli ze stali nierdzewnej. Są efektowne ale bardzo trudne w utrzymaniu czystości. Tak jak i zlewy. To tyle na ten temat.Ja mam Amicę gazowo-elektryczną i jestem z niej bardzo zadowolona bo jest bardzo prosta w obsłudze i bezpieczna dla dziecka(zapalnik w pokrętle i blokada przy drzwiczkach od piecyka). Pozdrawiam i życzę miłych zakupów.
    • Gość: guest Re: kuchenka gazowa IP: *.* 01.12.01, 19:32
      Ja mam właśnie kuchenkę INOX. Faktycznie jeśli chcemy, żeby była bez jednej smugi, trzeba sie pomęczyć, więc na codzień nie jest idealnie wypolerowana ;). Ale jest ładniejsza od białej, zwłaszcza, jeśli wszystko inne też jest stalowe. U nas jest to o tyle ważne, że kuchnia jest połączona z pokojem.Jeśli chodzi o firmę, to jest to Ardo - jedna z tańszych na rynku - nie mam do niej żadnych zastrzeżeń. Piekarnik elektryczny z termoobiegiem - bardzo dobry pomysł, idealnie się w nim "odświeża" wczorajsze bułki, chociaż nie tylko. Ma też grzałkę od góry (tzw. grill) - też sobie chwalę, jeśli trzeba można coś szybko dopiec od góry.Co ważne, jeśli włączysz gaz ale go nie zapalisz, po paru minutach kuchenka odetnie dopływ gazu do palnika. Chyba wszystkie nowe kuchenki już tak mają.Magdzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka