Dodaj do ulubionych

Sklepy w Szczecinie

IP: *.* 03.12.01, 19:43
Dziewczyny bardzo proszę o podanie adresów dużych sklepów z artykułami dla dzieciaczków w Szczecinie.Pozdrawiam Agnieszka
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Sklepy w Szczecinie IP: *.* 03.12.01, 21:26
      czesctez jestem ze Szczecinajesli chodzi o sklepy to jest ich sporote drozsze to np. la halle (z odzieżą)jest tez hurtownia ale dokladnie nie wiem gdzie wiem tylko ze gdzies na ulicy Mieszka I i jest tam sporo rzeczy wlasnie bede sie nie dlugo tam wybierac po wozekna ul. Bogusława nie daleko BAR-RABu jest tez komis dziecięcy z fajnmi rzeczamifajnie ze jest tez ktos ze Szczecinanapisz z jakiej dzielnicy jestes i czy bedziesz nie dlugo rodzic czy moze juz jestes mamąpa pozdrawiam cie
      • Gość: guest Re: Sklepy w Szczecinie IP: *.* 03.12.01, 21:39
        Asiu, ja jestem ze Świnoujścia i dlatego nie znam za dobrze adresów sklepów w Szczecinie. W Świnoujściu jest ich niewiele i w związku z tym wybieram się na zakupy do Szczecina. Termin porodu mam na 29.01.Byłabym wdzięczna za w miarę konkretne adresy sklepów lub hurtowni, bo jeżeli wybiorę się na zakupy to będę musiała je zrobić w jeden dzień i chciałabym wiedzieć gdzie się udać. Pozdrawiam serdecznie!
        • Gość: guest Re: Sklepy w Szczecinie IP: *.* 03.12.01, 23:53
          Hej! Moim zdaniem dobrze zaopatrzone są dwie hurtownie Jedna znajduje się na Oś.słonecznym, główna trasa, po prawej stronie,( mniej więcej na wysokości heliosu),w pobliżu dawnej wytwórni lodów EKKO, wejście od podwórka. Druga na Mieszka I, jedziesz jak do Hypernovej, po tej samej stronie, na przeciwko cmentarza jest kilka hurtowni i sklep Ysk (nie pamiętam jak to się pisze), a drzwi obok prowadzą do hurtowni "ta to". Znajdziesz tam dużo ciuszków i akcesoriów dla dzieci. Szukając wózka i łóżeczka możesz wybrać sięjeszcze do hurtowni na ul Heyki. Jak wjeżdzasz do Szczecina, skręcasz zaraz przed mostem długim w lewo, na przeciwko Urzędu Celnego.Jest to ulica Celna, przejeżdżasz mostek i po prawej stronie są hurtownie. Udanych zakupów. Szczęśliwego rozwiązania. Agucha
    • Gość: guest Re: Sklepy w Szczecinie IP: *.* 04.12.01, 12:01
      Do Aguchy!Ten sklep co podałaś pisze się Jysk.Do Agnieszki!Do zakupu wyprawki polecam Tobruk - targowisko po prawej stronie Dworca Autobusowego. Jest tam taki sklepik, jak wejdziesz na teren tego rynku, to druga alejka w prawo i po prawej stronie chyba trzeci sklep. Ja kupiłam mojej małej tam całą wyprawkę. Wydałam - pamietam - 170zł, a przyniosłam do domu cały wór różności. Koszulki kosztują tam 5zł, body 8-10zł, rożki 17 zł i inne rzeczy też równie tanio! Jest też na tym targowisku inny sklep, ale musisz wejść do budynku z czerwonej cegły i wejść na parterze w pierwsze drzwi po lewej stronie. Tam są tylko ciuszki, ale bardzo fajne.Hurtowni Oleńka na Heyki nie polecam, bo mają tam okropną drożyznę. Niektóre wózki można taniej kupić w sklepie! No i tam nie ma ciuszków.Zaś jeśli chodzi o hurtownię Ta To na Mieszka I to dla mnie po prostu baja! Przesłodkie ciuszki, milion dwieście akcesoriów "niemowlaczych" i rewelacyjne ceny. Jeśli chodzi o dojazd to jadąc od strony Makro musisz minąć Hypernowę, stację Aral i zaraz za nią jest pierwszy i potem drugi wjazd w prawo koło którego masz żółtą tablicę z czarnym napisem "Ta To".Miłych zakupów!SvP.S.Jakby był jeszcze jakiś problem to pisz na priva!
      • Gość: guest Re: Sklepy w Szczecinie IP: *.* 04.12.01, 12:30
        Dziewczyny ,fajne zakupy robi sie także na Turzynie ( tym starym poczciwym ) jest tam kilka budek z ciuszkami i resztą. A na Mieszka I jak ja rodziłam (1,5 roku temu) była hurtownia GRAM, nie istnieje już? , zmieni ła nazwe na TATO? czy to dwa inne sklepy? Jeśli tak to w tym samym kompleksie na Mieszka jest druga hurtownia art. niemowlęcych o nazwie GRAM I , tez duży wybór , tylko chyba troszke drogo...Pozdrawiam GIERA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka