Gość: guest IP: *.* 14.12.01, 19:39 Czy któraś z mam mogłaby mi polecić jakieś klocki dla 1- i 2- latka?Jak sprawuja się Cobi, Wader może jeszcze jakieś inne?W każdym razie Lego odpada, bo zależy mi na dużych zestawach, a przy Lego zbankrutowałabym)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Jakie klocki? IP: *.* 14.12.01, 21:47 Polecam Wader. Naprawdę super, wytrzymałe. Tylko zmyj naklejki na klockach bo maluszek zetrze ząbkami i w efekcie zje.PozrawiamIza" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jakie klocki? IP: *.* 14.12.01, 22:59 Moje dziecko bawi się już czwarty rok klockami Cobi... Chyba więcej nie muszę dodawać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jakie klocki? IP: *.* 17.12.01, 10:30 Polecam Cobi - te w rozmiarze Lego duplo - i pasuja jedne do drugich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jakie klocki? IP: *.* 17.12.01, 21:19 Polecam klocki MegaBloks (kanadyjskie), pojawiły się na rynku niedawno. Pasują do lego Duplo, ale są o rozmiar większe. Zdecydowanie lepsze od lego Primo(nie łączą się trwale). Mój synek ma trochę ponad rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jakie klocki? IP: *.* 17.12.01, 21:22 Dodam jeszcze, że można je kupić w supermarketach. Zgrabny zestaw razem z wózkiem(wygląda jak wóz z dyszlem) kosztuje ok. 90,- zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jakie klocki? IP: *.* 18.12.01, 10:59 MegaBlocky są super!!!!!!!! Odkryliśmy je 4 lata temu we Fracji, a od jakiegoś czasu są w Polsce (hura!). Są tańsze od Duplo, bardzo wytrzymałe i bezpieczne, mają wile róznych zestawów, kształtów itp Moja roczna córcia uwielbia się nim bawić razem z 7 letnim bratem (pierwszym właścicielem klocków). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jakie klocki? IP: *.* 19.12.01, 15:51 A czy gdzieś w jakimś internetowym sklepie można je kupić(MegaBlocky), orientujecie się może???Ewa Odpowiedz Link Zgłoś