Dodaj do ulubionych

SANKI PILNIE KUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.* 28.12.01, 14:18
Kochani,pilnie poszukuje sanek "tradycyjnych" drewnianych albo drawniano-metalowych z oparciem.Ewentuanie - prosze o rade gdzie mozna kupic. Wczoraj dowiedzialam sie w kliku supermarketach, ze nie ma i nie bedzie bo sezon sie skonczyl. Mam jednak nadzieje.Czekam na informacje i pozdrawiamAgnieszka z Warszawy
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: SANKI PILNIE KUPIE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 28.12.01, 21:58
      Popytaj w sklepach sportowych, a ja dzisiaj w Krakowie widziałam w Tesco ( moze w W-wie ) też mają jeszcze w cenie 49,90.pozdrawiam i trzymam kciuki co by ci się udało kupić ulcik
    • Gość: Anias Re: SANKI PILNIE KUPIE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 29.12.01, 00:12
      Spróbuj w Makro Cash & Carry w Alejach Jerozolimskich (jeśli masz kartę lub ktoś ze znajomych). Tam kupiłam w zeszłym roku a gdzie indziej też nie mogłam znaleźć.
    • Gość: guest Re: SANKI PILNIE KUPIE!!!!!!!!!!!!!!!! Szukam i szukam :( Ludzie kochane RATUNKU IP: *.* 03.01.02, 15:19
      W Warszawie z oparciem brak !Ludzie kochane RATUNKUMonika P
      • Gość: guest Re: SANKI PILNIE KUPIE!!!!!!!!!!!!!!!! Szukam i szukam :( Ludzie kochane RATUNKU IP: *.* 03.01.02, 15:47
        Hej Jeśli chcesz mogę ci kupić sanki w Krakowie ( w Tesco ) i jakos ci je przesłać. Przecież zima bez sanek to nie zima. Jakby co to daj znać!!!ps ja nie żartuję !!!:)
      • Gość: guest Re: SANKI PILNIE KUPIE!!!!!!!!!!!!!!!! Szukam i szukam :( Ludzie kochane RATUNKU IP: *.* 03.01.02, 16:03
        Monika,Ja też się załamałam i kupiłam w sklepie internetowym. Wczoraj przyszły i są super. Jedyna wada,że były troche drogie z przesyłką zapłaciłam 93 zł.Jak chcesz dam ci namiar na ten sklep.Pozdrawiam Izia
        • Gość: guest Re: SANKI PILNIE KUPIE!!!!!!!!!!!!!!!! Szukam i szukam :( Ludzie kochane RATUNKU IP: *.* 03.01.02, 16:18
          cześćpodaj proszę ten adres. Sama szukam sanek ale dla maluszków (takich najmniejszych)eliza
          • Gość: guest Re: SANKI PILNIE KUPIE!!!!!!!!!!!!!!!! Szukam i szukam :( Ludzie kochane RATUNKU IP: *.* 03.01.02, 23:41
            A ja kupiłam używane w allegro -licytacja- za 9,90 a koszty przesyłki 12 zł, jeszcze nie doszły...ale to też jakieś wyjście...Pozdrawiam Sylwia
      • Gość: guest Re: SANKI PILNIE KUPIE!!!!!!!!!!!!!!!! Szukam i szukam :( Ludzie kochane RATUNKU IP: *.* 03.01.02, 23:38
        Dziewczyny! Czytam Wasze posty i aż mi się wierzyć nie chce, że w dzisiejszych czasach nie można kupić sanek. To mi przypomina sytuację sprzed jedenastu laty, kiedy spadł podobny śnieg, moja córcia miała 10 miesięcy, a ja szukałam w całym Krakowie sanek, żeby móc w ogóle wyjść na spacer. I kiedy tak chodziłam od sklepu do sklepu i nic, to uwierzcie mi naszła mnie ochota aby takie sanki ukraść spod sklepu. Taka mnie wzięła złość i bezsilność jednocześnie. A w końcu sanki pożyczyłam, a kupiłam dopiero w roku następnym.Pozdrawiam, Kasia.
    • Gość: guest Re: SANKI PILNIE KUPIE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 04.01.02, 08:47
      Dziewczyny mam 2 namiary na sklep imternetowy z sankami:1) www.smyk.com - sanki bez oparcia za 29 zł2) www.polsport-bielsko.com.pl - 2 rodzaje sanek, jedne drewniane z oparciem, drugie metalowe składane, bez oparcia za 39 złMoże ktoś jeszcze ma jakieś namiary???
    • Gość: guest Re: SANKI PILNIE KUPIE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 04.01.02, 10:18
      Ja przed świętami kupiłam sanki drewniane z oparciem w Makro za 53 zł.Pozdrawiam,Ludek
      • Gość: guest Re: SANKI PILNIE KUPIE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 04.01.02, 10:37
        Polecam sklep www.brawo.com.plsa tam sanki do wyboru, do koloru, z oparciem i bez , metalowe, drewniane, składanewink))
    • Gość: guest Re: SANKI PILNIE KUPIE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 04.01.02, 10:40
      Hej dziewczyny,Ja kupiłam w www.brawo.com.pl, tak jak pisałam we wczesniejszym poscie.Eliza moja mała ma 12 miesięcy i sanki sa OK. Pozdrawiam Izia
      • Gość: guest Re: SANKI PILNIE KUPIE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 04.01.02, 10:48
        Izia, a które kupiłaś drewniane z oparciem, czy metalowe???Bo nie wiem, które są lepsze...Jakie sa tam koszty wysyłki i ile czekałas od zamówienia do realizacji???Przesyłka pocztą, czy kurierem?
        • Gość: guest Re: SANKI PILNIE KUPIE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 04.01.02, 11:36
          Iga, tak jak pisałam zapłaciłam w sumie 93zł. Kupiłam drewniane z oparciem i sa świetne, wczoraj byłyśmy z małą i strasznie jej się podobało.O szcegóły mozesz zapytac na e-mail, tam są bardzo sympatyczne osoby. Sanki zamówiłam 23 wieczorem, więc nie najlepiej trafiłam. Jak chcesz to podam ci ten e-mail.Pozdrawiam Izia
          • Gość: guest Re: SANKI PILNIE KUPIE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 04.01.02, 15:39
            Uwaga !!! W Krakowie sanki są np w Makro moze w Warszawie teżpozdrawiam
            • Gość: guest Re: SANKI PILNIE KUPIE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 04.01.02, 20:00
              Dziewczyny nie uwierzycie ale my zjeżdziliśmy pół rakowa za sankami i klapa wszędzie były strasznie tandetne z wystającymi gwożdziami albo z drzazgami, koszmar a w większości sklepów wogóle nie mieli sanek z oparciem.Dopiero w OBI kupiliśmy ładne saneczki drewniane z oparciem, daliśmy za nie 80 zl ale jestesmy zadowoleni ponadto te sanki posiadaja atest, znajdziecie zdjęcie na str internetowej www.verko.com.pl na stronie głównej są warte tej kasy polecam gorąco.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka