Gość: az IP: *.* 29.01.02, 09:11 Witam wszystkie mamy, mam pytanie może któraś z mam wie gdzie w Warszawie można kupić koszyk wiklinowy dla maluszka zakładany na kierownik przy rowerze?Aneta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia_M Re: koszyk wiklinowy dla dziecka na rower IP: *.* 29.01.02, 09:21 widziałam w DOM I OGRÓD jak i w CASTORAMIE w Al. Jerozolimskich (tyle że tam teraz trudno dojechać przez ten nieczynny wiadukt)jeśli coś mogę podpowiedzieć - są bezpieczniejsze pastykowe z pasami foteliki rowerowe - kosztują około 70 - 100 zł (wiklinowy nie mniej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: koszyk wiklinowy dla dziecka na rower IP: *.* 29.01.02, 12:00 Dziękuje Kasiu, wybiorę się tam w najbliższym czasie, i mam pytanie gdzie można kupić te plastykowe foteliki z pasami na rower, i czy one są montowane z tyłu, czy z przodu na kierowniku?Dziękuje Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia_M Re: koszyk wiklinowy dla dziecka na rower IP: *.* 29.01.02, 13:45 takie plastykowe widziałam też w Castoramie, ale możesz też popytać w sklepach z art sportowymi gdzie są rowerymontować mozna i z tyłu i z przodu (chociaż sprzedawcy radzą z tyłu) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś