Dodaj do ulubionych

pampers premiums

IP: *.* 04.03.02, 14:06
Jestem jakaś monotematyczna ale czy ktoś wie, gdzie aktualnie można kupić te pieluszki w rozmierze 5 (junior) w Warszawie???? Szału juz dostaję - nie mogę nigdzie dostać! Nowe premiums są na maxa 4+, a gdzie stare???? Ludzie ratujcie; od zwykłych papersów Weronika ma uczulenie a Huggiesy to muszę jej zmieniać co 2 (sł.dwie) godziny! Koszmar.
Obserwuj wątek
    • Gość: darek Re: pampers premiums IP: *.* 04.03.02, 14:08
      ależ bez względu na typ pieluszki trzeba je zmieniać max co 3 godziny, a najlepiej to zadzwoń na info z opakowania i się dopytaj
      • Gość: wandzik Re: pampers premiums IP: *.* 04.03.02, 14:21
        Kiedyś na opakowaniu pampersów przeczytałam, że zmieniać powinno sie po 3-4godz., moze to jest zależne od wieku dziecka (maluch sika częściej) ale mojej córeczce zmieniałam co 4 godz. i pielucha nie była zbita w środku, nie wyłaziły z niej żelki i faktycznie była sucha. Dziecko nie miało kłopotów z odpażeniami (poza okresem ząbkowania, kiedy faktycznie pieluszki trzeba było zmieniać częściej). Ale masz rację, spróbuję zadzwonić, bo te Huggiesy wykończą córkę nerwowo (ona "kocha" zmianę pieluszki) a mnie finansowo bo wychodzi ich 2x tyle co premiums. Te stare granatowe były naprawdę świetne, freedom są ... gorsze, ale to samo premiums; te nowe wydają się być gorsze od poprzednich (np.plastikowe zapięcie). Kurcze po co oni te innowacje wprowadzają!Pozdrawiam
      • Gość: wandzik Re: pampers premiums IP: *.* 04.03.02, 14:29
        Guzik! Nie zadzwonię bo tam jest infolinia 0-800... a ja nie mam wyjściasad
        • Gość: Kasia_M Re: pampers premiums IP: *.* 04.03.02, 14:32
          Wandzik - infolinia 0-800 jest bezpłatna - a blokuje się (w firmach ) przeważnie tylko płatne czyli 0-700 lub częściowo płatne 0-801 - spróbuj więc!!!
          • Gość: wandzik Re: pampers premiums IP: *.* 04.03.02, 14:40
            Kasia, ale ja mam tylko komórkę....
          • Gość: darek Re: pampers premiums IP: *.* 04.03.02, 14:42
            e te infolinie to o kant, jakby człek z automatem gadał, lepiej zadzwoń na informację po zwykły telefon., o znalazłemProcter & Gamble Operations Polska Sp. z o.o.ul. Zabraniecka 20, 03-872 Warszawatel: (22) 678 55 44fax: (22) 678 86 64
            • Gość: wandzik Re: pampers premiums IP: *.* 04.03.02, 14:56
              Darek - dzięki. Zadzwoniłam, juniory są już wycofane ze sprzedaży! Ech te innowacje.... Trzeba będzie na siłę zaprzyjaźnić się z nocnikiem (jak się dasmilePozdrawiam
              • Gość: darek Re: pampers premiums IP: *.* 04.03.02, 15:00
                hmm to widzę, że podążamy w kierunku ofert PG z rynku US, byłem w szoku, że tak samo nazywające się pieluszki na dwóch rynkach mogą być tak różne.
    • Gość: ulcik Re: pampers premiums IP: *.* 04.03.02, 16:39
      Hej Z tego co ja wiem to pampers premium mają być ( może już są) nowymi pamperami bodajże strech....pozdrawiam
    • Gość: mama_wiktora Re: pampers premiums IP: *.* 05.03.02, 21:37
      Witam, niestety będzie problem z kupnem pampersów premium w starym fioletowym opakowaniu, ponieważ wchodzą na rynek nowe pampersy premium strech/ z rozciągliwymi zapięciami po bokach/. Też męża wysłałam do Auchon a później do Carffura i nic kupił tylko te nowe. Ale ja osobiście widziałam fioletowe stare pampersy w Globi. A te nowe pampersy też są super i huggisy się przy nich kryją.pozdrawiam,Paulina
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka