Gość: zKs IP: *.c151.petrotel.pl 15.04.05, 21:37 Forza Wisła !! Jedziemy po 3 pkt. ale bedzie ciezko. Pozdro dla kibicow Polonii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kixx Re: Polonia gra z Wisłą Płock IP: *.acn.waw.pl 15.04.05, 21:47 zpraszamy dostaniecie 3 punkty ale w plecy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonia Warszawa Re: Polonia gra z Wisłą Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:26 Do boju Polonia Szkolić hiszpański Panowie i Panie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafara Re: Polonia gra z Wisłą Płock IP: *.freedom2surf.net 16.04.05, 09:25 mam nadzieje ze nie bedzie tak jak na jesien i sedzia znowu nie wypaczy wyniku!!!!!!!!!polonia-wisla.p3-1!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nafciarz Re: Polonia gra z Wisłą Płock IP: *.c151.petrotel.pl 16.04.05, 13:11 PŁOCCY KIBICE ON-LINE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Polonia gra z Wisłą Płock IP: *.c151.petrotel.pl 16.04.05, 20:19 I co słabiaczki, sędzia wam znowu przegwizdał mecz ? 1-4 hehehehheeh Jesteście słabi a nie wszystko na sędziego zrzucacie. Przyznajcie sie że macie kiepska ekipe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Polonia gra z Wisłą Płock IP: *.acn.waw.pl 16.04.05, 20:29 Cwalina stal tym razem u nas na bramce ale zebys nie byl taki zadowolony,to napisze ze wy z taka gra tez niewiele zwojujecie Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Polonia gra z Wisłą Płock 17.04.05, 11:30 Moze w derbach tez bedzie bronil ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rere Re: Polonia gra z Wisłą Płock IP: *.c156.petrotel.pl 17.04.05, 13:05 a wy z taką gra to 4 liga hahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Polonia gra z Wisłą Płock IP: *.acn.waw.pl 17.04.05, 17:17 misiu bylem na meczu i zapewniam cie ze Wisla,Petro,czy Petrochemia,czy jeszcze inaczej(nie wiem,jak wy sie tam naprawde nazywacie) nie pokazala doslownie nic przeprowadziliscie 4(slownie cztery) akcje po ktorych druzyna majaca bramkarza na drugoligowym poziomie nie stracilaby zadnej bramki,my mielismy takiego bramkarza jakiego mielismy,totez wynik byl taki jaki byl mnie osobiscie przeraza ze druzyna grajaca tak beznadziejny futbol,jaki wy pokazaliscie w tym akurat meczu moze aspirowac do wystepow w europejskich pucharach i reprezentowac w nich Polske zenada Odpowiedz Link Zgłoś