Dodaj do ulubionych

komisy i ciucholandy w Poznaniu

IP: *.* 11.03.02, 09:45
Witam wszystkie Mamy mam pytanie, gdzie w Poznaniu sa fajne komisy i ciucholandy dla dzieci. Stwierdziam, ze nie bede kupowac Mateuszowi nowych ciuchow, bo mi szkoda kiedy sobie niszczy, a jak ma jakies fajne ciuszki niedrogie, to czy pochlapie sokiem, zupka - to nie ma problemu, ja sie nie denerwuje, on moze sie wyszalec. Pozdrawiam Baja
Obserwuj wątek
    • Gość: kozunia Re: komisy i ciucholandy w Poznaniu IP: *.* 11.03.02, 18:32
      dosc fajne ciuchy bywaja na rynku łazarskim, oststnio tam nie bylam wiec nie wiem czy jeszcze tam są. czasami zdarzaja sie niezle ciuszki w sieci sklepow kopciuszek, jeden jest na os. kopernika, jest jeszcze jeden ale nie pamietam gdzie. ja tez staram sie kupowac czesc ubranek dla jozki wlasnie w komisach, bo nowe sa koszmarnie drogie a dziecie szybko wyrasta. wole za to kupic lepsze buty.pozdrohala
      • Gość: Villi Re: komisy i ciucholandy w Poznaniu IP: *.* 11.03.02, 22:41
        Komis dziecięcy jest na Sobieskiego (zaraz przy pestce, przystanek Szymanowskiego) maja tam nie tylko ciuszki, ale też wózki, nosidełka, huśtawki, łóżeczka itp. A większość rzeczy w b.dobrym stanie.pozdrawiamAnia
    • Gość: polaszea Re: komisy i ciucholandy w Poznaniu IP: *.* 12.03.02, 10:54
      Fajny ciucholand z ciuchami dla dzieci jest przy rynku Bernardyńskim. Nietety od jakiegoś czasu nie zaglądamy tam bo właścicielka przegina z cenami.My jeździmy do Tarnowa Podgórnego lub dl Środy Wlkp. W Środzie jest prawdziwe zagłębie lumpeksów i zawsze można coś fajnego wyszukać. Tak jak pisała Hala ciuszki są też na rynku Łazarskim.Komis z ciuszkami i innymi rzeczami dla dzieci (wózki, foteliki) jest na ulicy Małeckiego (równoległa do Glogowskiej, od ul. Strusia w prawo).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka