Dodaj do ulubionych

Jaki skaner

IP: *.* 19.03.02, 23:07
Potrzebuję rady w sprawie skanera. Muszę go kupić w najbliższym czasie i nie chcę z pośpiechu kupić czegoś, czego będę się chciała zaraz pozbyć. Zależy mi na tym, żeby był szybki - to przede wszystkim, no i żeby był w miarę dokładny. Bardziej potrzebuję skanować tekst, od czasu do czasu jakąś grafikę, może zdjęcia. Poradźcie mi - co wybrać???- Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: Ika Re: Jaki skaner IP: *.* 19.03.02, 23:56
      Właśnie, mnie też ten temat interesuje... Przy okazji dorzućcie ceny, dla orientacji... :)
    • Gość: Ika Re: Jaki skaner IP: *.* 24.03.02, 20:20
      Upsss.... nikt nam nie pomoże...? :what:
      • Gość: zuziek Re: Jaki skaner IP: *.* 04.04.02, 11:13
        CześćMoże ja wam pomogę. Mam już drugi skaner PLUSTEK OpticPro UT12. Firma Plustek........brzmi dziwacznie, ale to najlepszy skaner na rynku (mam dobrego informatyka). Kosztuje w makro niecałe 300zł + vat. Jest rewelacyjny. Nadaje się i do tekstów i do fotek. Jak mój informatyk mi go kupił to nie dyskutowałam.Powodzenia.Zuzia
        • Gość: zuziek Gdzie kupić sandały o tej porze roku (Warszawa) IP: *.* 04.04.02, 11:16
          CześćZa trzy tygodnie wyjeżdżam na urlop do ciepłego kraju i muszę kupić mojemu 1,5rocznemu Jerzykowi sandałki, ale o tej porze roku to raczej niemożliwe. Może któraś z was jednak gdzieś widziała sandałki. Nie wchodzą w grę butki Naturino. Ratujcie bo mało czasu a mamy tylko adidasy!!!!!!PozdrawiamZuziaNo i rzecz najważniejsza, jestem ze Stolicy
          • Gość: dorka Re: Gdzie kupić sandały o tej porze roku (Warszawa) IP: *.* 04.04.02, 11:24
            witam,Mieszkam na Ursynowie i ostatnio tam widziałam sandałki Eccco z 50% obniżką.Jakiego numeru poszukujesz.Zostało tylko kilka par w numerze 20,21,22 i chyba 23.Jeśli będziesz zainteresowana to napisz wtedy podam ci namiary sklepu.Dorota
          • Gość: monikap Re: Gdzie kupić sandały o tej porze roku (Warszawa) IP: *.* 04.04.02, 12:38
            Widziałam wczoraj spory zestaw w Smykumonikap
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka