IP: *.* 27.03.02, 17:44
czy jest to typ parasolki???pozdr,asia
Obserwuj wątek
    • Gość: Bea Rewelacyjne zabawki PLAN TOYS już w Polsce IP: *.* 27.03.02, 17:47
      Witajcie! Znalazłam nowe zabawki-tego szukałam od dawna!Najpierw zajrzyjcie na www.plantoys.com .W Polsce rozprowadza je firma Brio .Pozd.Bea
      • Gość: Balik Re: Rewelacyjne zabawki PLAN TOYS już w Polsce IP: *.* 28.03.02, 11:05
        Zajrzałam na stronkę faktycznie rewelacja ale gdzie można znaleźć tą firmę a może są jakieś sklepy firmowe patronackie stoiska lub tp. jak będziesz wiedziała gdzie można je kupić to daj znać.Pozdrawiam Basia
      • Gość: Morud Re: Rewelacyjne zabawki PLAN TOYS już w Polsce IP: *.* 28.03.02, 13:36
        Jeny zachorowałam na taki drewniany domek dla mojej córci. Gdzie można kupić takie zabawki w Warszawie?Monika
        • Gość: Bea Re: Rewelacyjne zabawki PLAN TOYS już w Polsce IP: *.* 28.03.02, 15:38
          Kupiłam Jędrkowi klocki-układankę w zwykłym sklepiku zabawkowym na bazarku przy Wąwozowej (Kabaty),ale widziałam na razie tylko kilka zestawów dla maluszków ,nam nadzieję ,że wkrótce pojawi się ich więcej -ach te domki!!!Jeśli w jakimś sklepiku są zabawki brio to powinny być Plan Toys .Pisałam wczoraj do brio z pytaniem czy sprowadzą domki-jeśli odpowiedzą to dam Wam znać.Pa pa Bea
      • Gość: Morud Re: Rewelacyjne zabawki PLAN TOYS już w Polsce IP: *.* 17.05.02, 06:54
        CZy masz jakieś informacje na temat tych drewnianych domków?? Czy sprowadzają je do Polski?/Monika
        • Gość: Bea Re: Rewelacyjne zabawki PLAN TOYS już w Polsce IP: *.* 17.05.02, 13:53
          Moniko ,widzę ,że poszukujesz usilnie domku ,zmartwię Cię chyba - plan toys są ponoć w dużych sklepach typu Klif , a co za tym idzie cena zwala z nóg ( w internecie ok 100$ + mebelki ok.30$ -makabra!!!).Może poszukać jakiegoś stolarza ? Pozd.Bea

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka