Dodaj do ulubionych

NIANIA ELEKTRONICZNA

IP: *.* 02.04.02, 15:37
No właśnie. Zamierzamy kupić nianię - czy macie jakieś modele do doradzenia - odradzenia? To trochę kosztuje i lepiej byłoby później nie narzekać... A może ktoś używa niani Canpol - jaki jest rzeczywiście jej zasięg, zwłaszcza na zewnątrz (chcę używac niani głównie wystawiając dziecko do ogrodu)?Dzięki z góryAnia
Obserwuj wątek
    • Gość: Słoneczko Re: NIANIA ELEKTRONICZNA IP: *.* 02.04.02, 16:56
      Witaj,ja mam nianię firmy Sender, chyba mało znana firma, ale nie o tym chciałam.Otóż chciałam Ci doradzić, abyś zwróciła uwagę na to aby nadajnik i odbiornik były zarówno na baterie jak i na zasilanie z sieci, to dość przydatne.Madzia
    • Gość: ulaa Re: NIANIA ELEKTRONICZNA IP: *.* 03.04.02, 14:02
      Mnie udało się wygrać nianię elektroniczną w jednym z konkursów w internecie. Jest to niania f-my Philips SBC SC 363; funkcje: regulacja czułości mikrofonu, ostrzeżenie o zanikającym sygnale i wyczerpaniu baterii, filtr zakłóceń; zasięg 250m (tak jest napisane, nigdy nie sprawdzałam bo używałam jej tylko w domu). Nie miałam do czynienia z innymi nianiami (innych firm) więc nie mam porównania, ale ten model, który mam nigdy mnie nie zawiódł, słychać dokładnie nawet jak córeczka przewraca się na drugi boczek. Oczywiście gdy nie ma żadnych odgłosów nadajnik nie nadaje (to też podobno ma jakieś znaczenie).Raz tylko zdarzyło mi się że nie usłyszałam jak mała się obudziła ale to z własnej winy, gdyż odbiornik miałam na innym kanale niż nadajnik, tak więc jakikolwiek będziesz miała model który ma więcej niż jeden kanał, należy sprawdzać czy są na tym samym kanale, to jest niby oczywiste ale czasem przez nieuwagę się przełączy kanał.Ta takie moje małe ostrzeżenie :)
    • Gość: EmA Re: NIANIA ELEKTRONICZNA IP: *.* 03.04.02, 14:24
      Mam właśnie tego Philipsa i jestem bardzo zadowolona. Urzywamy go już prawie 11 miesięcy i jest niezawodny. Zasięg taki jak opisywany w instrukcji czyli 250 metrów, sprawdziliśmy. Jest bardzo czuła na wszystkie odgłosy. Polecam.Edyta mama Alexa
      • Gość: EmA Re: NIANIA ELEKTRONICZNA IP: *.* 03.04.02, 14:25
        O matulu przepraszam za ortografię !!!!!Edyta mama Alexa /spalona ze wstydu/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka