Dodaj do ulubionych

peg-perego????

IP: *.* 08.04.02, 08:42
czy wiecie może gdzie można kupic / i czy wogole mozna kupic / torbe do wózka peg-perego pliko ???? kupilam wozek bez torby a bedac niedawno na spacerze widzialam u kogos ze cos takiego jest????
Obserwuj wątek
    • Gość: 123 Re: peg-perego???? IP: *.* 08.04.02, 09:53
      hejnie wiem dokladnie jaki to model, ale torby do peg-perego proponowano nam w Calineczce na Grochowskiej przy rondzie Wiatraczna- mowie o Warszawie...ale jeszcze tez nie kupilam....kosztowala 50 zlcleo
    • Gość: Dorcia25 Re: peg-perego???? IP: *.* 08.04.02, 09:55
      Chyba bylysmy na tym samym spacerku ;) ;) ;) Prawda ??????
    • Gość: Ania.K Re: peg-perego???? IP: *.* 08.04.02, 12:38
      Ja dokupilam firmowa torbe Peg Perego (duza, granatowa) za ok 100 zl 2 lata temu w sklepie Mis w Konstancinie. Te 2 lata temu mozna bylo sobie taka torbe zamowic w kazdym sklepie sprzedajacym wozki Peg Perego. Ciekawe, czy teraz tak staniala (50 zl ??? bylo w poprzednim poscie, czy chodzi tu o niefirmowa torbe z zaczepami pasujacymi do Peg Perego?). Moja po 2 latach intensywnego uzywania jest dalej w bardzo dobrym stanie, material sie nie przetarl (a piore ja w pracle), jedynie sie troche polamaly zaczepy na wozek - nie wytrzymaly odpinania po spacerze w wielki mroz, ale dalej mozna je uzywac.
    • Gość: Madzia2002 Re: peg-perego???? IP: *.* 09.04.02, 08:30
      TAK DOROTKO.....na tym samym spacerku :-)Dzieki dziewczyny za informacje własnie sie dowiedziałam ze ta firmowa torba teraz kosztuje 125 zł / zobacze jak wyglada ta za 50 zł :-) pozdrowionka dla was :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka