Dodaj do ulubionych

materacyk do spacerówki

IP: *.* 08.04.02, 16:15
Czy ktoś wie czy można kupić taki materacyk do spacerówki, z dziurkami na pasy, taki aby maluszkowi wygodnie się siedziało przez kilka godzin spacerku? Nasza spacrówka to decha obita materiałem, twarda i niewygodna :-(
Obserwuj wątek
    • Gość: Kachna29 Łóżeczko turystyczne IP: *.* 08.04.02, 16:18
      Muszę kupić łóżeczko turystyczne. Będę je używać dosyć często. Czy ktoś może mi polecić jakiś model? Zależy mi aby było trwałe, wygodne w użytkowaniu dla maluszka, ładne, lekkie, pakowane w jak najmniejszą torbę no i żeby cena nie zwalała z nóg.
    • Gość: magnolia Re: materacyk do spacerówki IP: *.* 08.04.02, 16:36
      Oczywiście, że można kupić coś takiego. Ja mam taki śpiworek w wózku Chicco Treking. Przy wysokiej temperaturze góre odpinamy i mamy mięciutki dół do wyścielenia w wózku. Kosztuje około 100zł.Jest uniwersalny i pasuje do wiekszości rodzajów wózków. Pozdrawiam Aga
      • Gość: iberia Re: materacyk do spacerówki IP: *.* 08.04.02, 18:02
        a gdzie mozna kupic taki spworek?
        • Gość: magnolia Re: materacyk do spacerówki IP: *.* 08.04.02, 18:31
          Ja ten śpiworek kupowałam w Szczecinie w hurtowni Ta To na ul. Mieszka I 80.Podaje do niej numer 091 482-61-71 lub 091-61-73.weiem, że oni chetnie pomagaja w sprowadzaniu towarów różnego rodzaju. Może wyślą go za zamówieniem pocztowym, albo podadza namiary na sklep lub hurtownie w Twojej okolocy. Sprobuj zapytać sie w swoim sklepie, czy nie mogą takiego spiworka zamówić. Pozdrawiam Aga
    • Gość: Lia Re: materacyk do spacerówki IP: *.* 08.04.02, 22:04
      Może być i tańsze rozwiązanie. Taki materacyk można zamówić u tapicera - gąbka obciagnięta materiałem, z dziurkami na szelki. Nadaje się zwłaszcza do wózka niefirmowego.
    • Gość: Kachna29 Re: materacyk do spacerówki IP: *.* 09.04.02, 15:56
      A może któraś Wrocławianka wie gdzie można dostać takie materacyki we Wrocławiu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka