Dodaj do ulubionych

Graco MetroSport - jaki?

IP: *.* 28.04.02, 22:56
Czy jest ktoś, kto używa tego wózka i mógłby go polecić lub odradzić? Myślę o nim jako drugim, lżejszym wózku, na początek głównie na zakupy, bo dzidzia ma niecałe 4 m-ce. Podobno siedzenie rozkłada się całkowicie, czy nadawałoby sie dla takiego maluszka?Bardzo proszę o nieodsyłanie do wyszukiwarki, nie znalazłam zbyt wiele o tym modelu.Magdzi
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiula20 Re: Graco MetroSport - jaki? IP: *.* 14.05.02, 11:32
      Osobiscie polecam nowy model Metro Sport Air (ten na pompowanych kołach i z rególowaną rączką) Jest bardzo wygodny, lekki i napewno nadaje się dla takiego malucha - ma świetną regulację W razie pytan proszę na privapozdrawiam
      • Gość: AnkaZ Re: Graco MetroSport - jaki? IP: *.* 16.05.02, 10:11
        Jesli mogę zadać dodatkowe pytanie to czy nie przeszkadza w tym wózku brak podparcia pod nóżki. Ja też zastanawiam się nad kupnem tego wózka jako drugi wózek po głębokim. Ale mam wrażenie, że pół rocznemu maluszkowi będą bezwładnie wisiały nóżki (moze się mylę). I jeszcze czy wózek ten nie jest za wąski, czy spokojnie wejdzie do niego dziecko w kombinezonie, jakiś kocyk i okrycie na nóżki.PozdrawiamAnka Z.
        • Gość: koma1 Re: Graco MetroSport - jaki? IP: *.* 16.05.02, 10:36
          Ja też początkowo dziwiłam się, że nie ma podnóżka ale okazało się że mojej 10cio miesięcznej córeczce zwisają tylko stopy ( teraz ma rok i nic się nie zmieniło) Metrosport jest dość szeroki gdy kupiłam go w marcu padał jeszcze deszcz ze śniegiem i nie było problemu z zapakowanie Julki w kombinezonie przykryciem kocykiem i założeniem osłony na nóżki która jest usztymniana na dole i pełni rolę podnóżka.Teraz w lecie jest jej bardzo luźno i planuję jeździć tym wózkiem do trzech lat.Nejlepiej będzie gdy w sklepie "przymierzysz" dziecko do tego wózka, Pozdrawiam
    • Gość: koma1 Re: Graco MetroSport - jaki? IP: *.* 15.05.02, 11:41
      Ja tekże polecam ten wózek.Rzeczywiście oparcie jest całkiem rozkładane, a poza tym ma płynną regulację więć jak Dzidzia będzie chciała pooglądaćświat to można podnieść tylko troszkę. Poza tym dobrze się go prowadzi, a na zakupy ma duży kosz. Pozdrowienia,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka