Gość: Patyk IP: *.* 08.05.02, 20:44 Czy moze ktos z Was ma taki wozek lub cos o nim slyszal?Wyglada niezle, ale jest podejrzanie niedrogi, stad moje watpliowsci, czy jest tak dobry jak zachwala sprzedawca Bede wdzieczna za uwagi.pa - Patyk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tygrys Re: Bebe Confort Allegro IP: *.* 08.05.02, 23:01 Patyczku, jeśli mowa o parasolce Allegro to właśnie kupiłam taką jakieś dwa miesiące temu. Jestem z niej bardzo zadowolona, zapłaciłam 299 PLN. Jedyny mankament to skrzypiące jedno koło, co mnie doprowadza do kociokwiku . Zamierzam jednak poprosić o jego wymianę i wtedy.....pełnia szczęścia .Jeśli chcesz o coś zapytać to polecam się. Aha, napisałam do Ciebie jakiś czas temu maila na priva, ale nie wiem czy go dostałaś bo miałam chwilowe problemy z pocztą.PozdrawiamKasia B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyk Re: Bebe Confort Allegro IP: *.* 09.05.02, 08:41 Kasiu dzieki za info.Maila od Ciebie nie dostalam.Na priva juz napisalam.pa - Patyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agarad Re: Bebe Confort Allegro IP: *.* 10.05.02, 08:11 Hej Patyk, a możesz napisać coś więcej tej parasolce? chodzimi jakie ma "opcje".Pozdr, aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyk Re: Bebe Confort Allegro IP: *.* 10.05.02, 10:37 Hej Aga Opcje, powiadasz...Mnie glownie chodzilo oto, zeby wozek byl w miare wygodny do spania dla Zochy, jezdzenia nim, no i zeby byl mniejszy w gabarytach od Emmaljungii, ktory jezdzimy w W-wie.Wozek jest prosciutki, ale siedzenie jest miekkie, rozklada sie do poziomu, ladnie i cicho jezdi, jest lekki i dobrze sie sklada. Kosztowal 260 zl, co tez jest zaleta, bo wozek ten potrzebujemy na wakacje, na ktore wybieramy sie jutro. Jak chesz go zobaczyc to maja takie w sklepie internetowym bajama.pl.Pozdrawiam- Patyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agarad Re: Bebe Confort Allegro IP: *.* 10.05.02, 12:44 Hej Patyk! wielkie dzięki juz sobie pooglądałam, a pytając o opcje chodziło mi przede wszystkim o to czy się rozkłada do leżenia i ma podnóżek a nie o cos wyszukanego.Miłych i słonecznych wakacji (a co ze spotkaniami Łazienkowymi- beda zawieszone czy jak? - bo może w poniedziąłek uda nam się wreszcie dotrzeć)pozdrawiam`agarad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyk Re: Bebe Confort Allegro IP: *.* 10.05.02, 14:35 Hej Aga wozek jest cool spotkania Łazienkach bez przerwy sie odbywaja pa - Patyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyk Re: Bebe Confort Allegro - do Tygrysa :) IP: *.* 10.05.02, 10:38 Kasiu,a Ty dostalas mojego maila, czy bedziemy sie kontaktowac przez forum pa - Patyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrys Re: Bebe Confort Allegro - do Tygrysa :) IP: *.* 10.05.02, 11:06 Patyczku, dostałam, dostałam , wczoraj wieczorem go przeczytałam. Odpisuję Ci na priva PozdrawiamKasia B. Odpowiedz Link Zgłoś