Dodaj do ulubionych

Motorki do 80 ccm

09.10.04, 23:04
Nosze się z zamiarem kupna motorka o pojemnosci do 80 ccm.Chcialbym się
dowiedzieć dwóch rzeczy-1)co sądzicie o tym modelu Suzuki RG 80 Gamma oraz 2)
jakie inne motorki tego typu moglibyscie mi polecic.Bede bardzo wdzieczny za
powazne potraktowanie mojego pytania.pozdrawiam wszystkich motocyklistów tyhc
mniejszych i tych wiekszych
Obserwuj wątek
    • Gość: ojciec Re: Motorki do 80 ccm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 17:04
      Pogadaj z moją córką. Ona także chciałaby mieć mały moatorek.
    • motodawca1 Re: Motorki do 80 ccm 10.10.04, 19:53
      simka se kup

napisz po co CI takie maleństwa!
      • bczk Re: Motorki do 80 ccm 12.10.04, 13:00
        po pierwsze simka mialem i sprzedalem bo mi siem znudzil.takie maleństwa mi po
        to ze niemam kasy na prawko i chce sobie potrenowac
        przed "prawdziwymi"motorami....jak juz bede mial kaske to sobie zrobie prawko i
        kupie pozadny sprzet a narazie potrzebne mi takie cuś....pozdro
    • motodawca1 Re: Motorki do 80 ccm 13.10.04, 16:55
      DT 80 podobno nie do zajechania
      a nawet można spotkać takie cudaki zarejestrowane jako motorowery - nie cza
      prawka
    • marcin113113 Re: Motorki do 80 ccm 14.10.04, 14:27
      Nie rezygnuj z rg 80! To jest zajeb sprzet! czasami ma luzy na tulejach itp ale
      motorek nie do z darcia:) spoko kupuj jak masz powyzej 2 tys zl;d
    • Gość: mic Re: Motorki do 80 ccm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 22:44
      Honda nsr 80 lub NS1 fajny sprzęt, nie wiem jak sie sprawuje, ale osiągi ma
      takie że z zapasem możesz sobie jeździć całkiem szybko.sam zastanawiam sie nad
      kupnem jakiejś 80 i wpadła mi w oko właśnie honda. rg też oglądałem ale mnie
      nie zachwyciło
    • Gość: mic Re: Motorki do 80 ccm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 22:47
      polecam stronke www.bikepics.com/manufacturers/ tam jest mnóstwo zdjęć
      prawie wszystkoch modeli motocykli.nie ma opisów technicznych ale zdjęcia
      bardzo dobre
    • Gość: Rysiek24 Re: Motorki do 80 ccm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 00:59
      rg 80 poleci mniej wiecej tyle co ETZ 250 wiec te 130 powinienes wycisnac jak na motorower to troszke duzo ale za to przyzwoita predkosc aby gdzies wyskoczyc za miasto
      • bczk Re: Motorki do 80 ccm 20.10.04, 21:23
        witam!wow no nie spodziwałem sie az takiego odzewu..jestem naprawde mile
        zaskoczony :D Dzieki z awszystkie informacje ale niewiem czy zauważyliście ze
        wszystkie informacje dotyczyly sprzętów typu "ścigacz" a nie było żadnego typu
        cross.Swoją drogą nasuwa mi się kolejne pytanie-jak sądzicie co lepsze na
        poczatek cross czy ścigacz?oczywiscie do 80 ccm?czekam na kolejne wypowiedzi i
        pozdrawiam
    • wojtekk1000 Re: Motorki do 80 ccm 20.10.04, 21:37
      Na początek to raczej cos w stylu Yamahy DT 80 (typu enduro - nie mylic z cross-
      em - zawsze mnie to wkurza), takie wynalazki jak suzuki rg nigdy do mnie nie
      przemawialy!!
      • mlodygrzech Re: Motorki do 80 ccm 21.10.04, 08:45
        witam
        sam mialem kiedys rg 80, i zamiast simsona to zajebista sprawa,,,ale nie mysl
        ze po jednym sezonie sie nie znudzi....niestety..
        a poza tym luz,, bez awarii i problemow.
        jak na 80-tke,,polecam.
        yamaha dt- tez dobry wybor- to juz kwestia tego jaki typ motocykla chcesz
        ujezdzac..

pozdrawiam
        • fredi_30 Re: Motorki do 80 ccm 21.10.04, 11:37
          Ja 2 tygodnie temu kupiłem Aprilie Red Rose pojemnosc 80 a zarejestrowany na
          motorower. Wspaniała klasyczna forma na poczatek jak najbardziej polecam z tym
          ze nie jest to maszyna do szalenst jezeli kreci cie jazda na motorze a nie 150
          na zegarze mozesz spokojnie kupywac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka