Dodaj do ulubionych

DREWNIANE I EKOLOGICZNE ZABAWKI

IP: *.* 25.05.02, 23:53
dziewczyny znalazłam świetny sklep z drewnianymi zabawkami.Już od dawna szukałam takich zabawek!!! moja córa jest super zadowolona. jest np. jeżyk schodzący po pochylni albo super latające ptaki, drewniane cymbałki,wieszaczki, klocki,wszystko bardzo kolorowe. nie mam chłopaka bo bym kupiła samochód albo pociąg są naprawdę świetne.są super kaczki człapiące na kiju do pchania mają gumowe łapki i świetnie człapią. wykupiłam pół sklepu i prezenty na dzień dziecka mam już z głowy.Naprawdę polecam są śliczne. sklep jest w markecie Carrefur Wileński na Pradze Północ na parterze (stoisko na środku)
Obserwuj wątek
    • Gość: xaniax Re: DREWNIANE w warszawie IP: *.* 25.05.02, 23:55
      sklep jest w Warszwie Praga Północ Carrefur dworzec Wileński
      • Gość: Honda Re: DREWNIANE w warszawie IP: *.* 27.05.02, 07:11
        takie stoisko jest również w Galerii Mokotów ul. Wołoska oraz Carrefour Reduta Al. Jerozolimskie.pozdrawiam,Eliza
    • Gość: Marlena Re: Drewniane i ekologiczne zabawki- a klocki? IP: *.* 26.05.02, 22:29
      Aniu a czy są drewniane klocki bo w Ikei przestali je sprzedawać a Moja Marysia bawiła się takimi u znajomychi była zachwycona.No i ile to kosztuje ?
      • Gość: xaniax Re: Drewniane i ekologiczne zabawki- a klocki? IP: *.* 02.06.02, 00:08
        są zależy od rozmiaru i ilości coś koło 26zł do ok.50
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka