Dodaj do ulubionych

wózek parasolka

IP: *.* 28.05.02, 15:44
Mam pytanie; jakie wózki - parasolki mają możliwość opuszczania oparcia i w ogóle są niedrogie i godne polecenia? Właśnie zamierzam kupić, nie wiem, czym się kierować (oprócz tego regulowanego oparcia). Dziękuję za wszystkie radyMarti
Obserwuj wątek
    • Gość: magdawa Re: wózek parasolka IP: *.* 28.05.02, 23:02
      hej, no wlasnie mam ten sam problem ja rozwazam opcje Chicco Caddy albo Bebe confort Allegro - Chicco jakby dla mnie ladniejszy ale Allegro rozkladane oparcie, cena podobna w obu przypadkach. Chetnie tez wyslucham opinie innych...
    • Gość: Arwen Re: wózek parasolka IP: *.* 28.05.02, 23:22
      Mogę polecic Pliko Completo Peg perego. Oparcie rozkłada się w trzech pozycjach, nieprzemakalna budka z "szyberdachem", skrętne kólka z mozliwo?ciš blokowania,tapicerka zdejmowana, można spokojnie wyprać, ?piworek na nóżki i jak dla mnie rewelacja - dopinana na zamek folia przeciwdeszczowa. Testowałam w największy deszcz i sprawdziła się. I przydała się także zimš - na mrozy i wiatry - nawet jesienno- wiosenne huragany prztrwała i noc się nie działo - no i maluchowi nie wiało. Niestety nie jest zbyt tani ok. 800-900zł nowe, ja kupiłam z "odzysku" za 250 zł. Martusku, w Poznaniu na ul. Magnoliowej zdaje się jest hurtownia i można tam kupic chyba za ok. 700 złarwen
    • Gość: tygrys Re: wózek parasolka IP: *.* 29.05.02, 08:06
      Martusku, ja mam Bebe Confort Allegro i jestem bardzo zadowolona :)Zastanawiałam się też nad Chicco Caddy, ale kiedy wsadziłam do niego mojego 2-latka, okazał się już właściwie za mały, Michaś siedział w nim skulony i ściśnięty...Allegro ma poza tym dużo lepszą konstrukcję, jest bardziej stabilny i ma większe, wygodniejsze siedzisko. Oparcie rozkłada się w trzech poziomach do leżenia. Generalnie polecam, więcej szczegółow już pisałam na tym forumKasia B.
    • Gość: Aga Re: wózek parasolka IP: *.* 30.05.02, 14:56
      A ja polecam parasolkę firmy Tako.Oparcie rozkłada się na płasko,folia dopinana na zamek do budki.Ma nawet mały koszyk na zakupy.I ma bardzo zachęcającą cenę w zależności od modelu- ja za swoją dałam 220 zł.Był juz w sklepiku post na ten temat-poczytaj sobie.Pozdrawiam Aga
    • Gość: diabelna Re: wózek parasolka IP: *.* 01.06.02, 00:00
      :hello: Zapewne musisz zwrocic uwage na podwozie i kola ( czy są stabilne i mobilne :D ).Ja kupilam sobie byle jaką parasolke i prawde mowiąc, chyba zle zrobilam.Niby oparcie ma regulowane do trzech pozycji, ale co z tego ,gdy mam wrazenie ,ze :1) kółka zaraz odpadną , 2) do zimy z tego wozka zostanie chyba tylko to oparcie :(Zaplacilam za niego 220zl i zaluje,ze nie kupilam czegoś porządniejszego :( .Teraz ,niestety, juz za pozno.Zastanawiam sie tylko ,czy pomimo tego ,iz moja Pauka jeździ w tej wlasnie parasolce, nie zostawic sobie starego wozka spacerowego, ktory jest o niebo lepszy, ale ma wieeeeelka wade!! Jest duzo cięższy od parasolki.Musisz patrzec praktycznie na wszystko,ale przede wszystkim ,wydaje mi sie ,ze kola to podstawa!W koncu ladne dwa - trzy latka będą służyć Malenswu...Nie popelnij takiej gafy jak ja :( :hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka