Dodaj do ulubionych

skacząca huśtawka

IP: *.* 01.08.02, 22:31
Witam wszystkichWidziałam wczoraj w sklepie skaczącą huśtawkę dla dziecka, coś w rodzaju siodełka podczepianego do sufitu na gumie. Czy ktoś ma takie cudo i mógłby powiedzieć jak się podoba Dzidźkowi?Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: joannaz Re: skacząca huśtawka IP: *.* 02.08.02, 07:37
      hejMoja Zosia ma taką huśtawkę. Uwielbia ją, może tam siedzieć godzinami. Najpoier to było całkiem wygodne (miałam czas na inne prace). Zosie wystarczyło pchnąc od czasu do czasu. Niestety, gdy podrosła (18m) to huśtawka okazała się zmora. Zosia lubi wyłącznie bujanie aż pod sufit. Huśtanie angażuje mnie więc bez reszty.Ta hustawka świetnie się sprawdza na dużych przestrzeniach. Podwiszona np. w futrynie drzwi może stwarzać niebezpieczeństwo, że rozhuśtane dziecko będzie się obijało. Aha jeszcze jedno w wersji, która my mamy dosyć ciężko jest wsadzić i wyciągnąć dziecko z tego siedziska.PozdrawiamJoanna
    • Gość: alaska Re: skacząca huśtawka IP: *.* 02.08.02, 23:54
      Mój średni synek miał taką huśtawkę i był to chyba najbardziej trafiony zakup w jego dzieciństwie. Z tym, że była ona nie na gumie, a na takiej dużej sprężynie. Wieszaliśmy ją w szerokiej (1,80) futrynie, ale i tak boki zabezpieczaliśmy,żeby się nie popbijał. Z niecierpliwością czekam, kiedy będę mogła kupić ją najmłodszemu (2,5mies).Póki co wieszamy o w foteliku samochodowym. :-)
    • Gość: magusia Re: skacząca huśtawka IP: *.* 03.08.02, 22:22
      Kasia!Huśtawka skutecznie zajmie malucha na jakiś czas. Nie bez powodu na ulotce widnieje notka aby dzieciak skakał nie dłużej niż 20 min. bo jeśli chodzi o mojego synka zabawa w " kicance" pochłania go bez reszty. Zabawka dozwolona jest od 9 m-ca życia i w którymś z dziecięcych miesięczników jest polecana przez ortopedę jako wspomagająca rozwój ruchowy.
    • Gość: agneli Re: skacząca huśtawka. Ile kosztuje i jaka polecacie? IP: *.* 04.08.02, 22:21
      Interesuje mnie taka chustawka. Czy mozecie podac mniej wiecej cene? Jakie firmy polecacie i w jakich sklepach mozna ja kupic??? :) Moja malutka jutro konczy 8 miesiecy :) :) :) Trzymana pod paszkami uwielbia skakac, a mi juz rece opadaja.
      • Gość: isabellla Re: skacząca huśtawka. Ile kosztuje i jaka polecacie? IP: *.* 05.08.02, 18:14
        Mam taką do sprzedania - patrz:http://www.allegro.pl/showitem.php?item=6720855Pozdrawiam Isabellla
    • Gość: anitas Re: skacząca huśtawka IP: *.* 06.08.02, 18:45
      Moj Szymon tez ma takie cudo. Skacze na niej jak opetany. Trafny wybor. Cena takiego cacka to ok. 73 zl. widzialam to ostatnio w zwyklym butiku z artykulami dla dzieci
      • Gość: monaliza Re: skacząca huśtawka-UWAGA IP: *.* 12.08.02, 11:37
        czescja tez mam taka hustawke-skoczka i moje dziecko szaleje w niej od 7 miesiaca zycia. Bylam nia bardzo zachwycona do momentu gdy kolezanka - dziecieca rehabilitantka ruchowa - nie ostrzegla mnie, ze hustawki te moga miec negatywny wplyw na kregoslup dziecka, ktore skaczac w niej przewaznie na sztywno odbija sie nozkami. Tak wiec rzecz jest super ale wlasnie dlatego nie na dluzej niz 20 min. mozna je kupic drogo ok.200zl firmy chicco na przyklad albo tanio ok.80,- jakiejs polskiej firmypozdrawiam monka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka