Gość: bez IP: *.* 06.08.02, 14:13 Chciałam kupić śpiworek dla noworodka, bo słyszałam, że jest b. praktyczny. Jednakże byłam w wielu sklepach w Warszawie i nie mogę go dostać. Czy wiecie gdzie moge kupic spiworek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dagum Re: gdzie kupić śpiworek IP: *.* 08.08.02, 21:19 O jaki śpiworek Ci chodzi, bo ja mam do odsprzedania taki do spania.Jeżeli otaki Ci chodziło to odezwij się do mnie na priv.Pozdrawiam Daga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia_M Re: gdzie kupić śpiworek IP: *.* 09.08.02, 12:14 Dagum to nie jest forum do ogłaszania się ze sprzedażą Kasia_M adminka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobraverde Re: gdzie kupić śpiworek IP: *.* 09.08.02, 14:42 Śpiworki widziałam dziś w Smyku, nawet sama chciałam kupić, ale wydawały mi się za duże dla noworodka, raczej dla takich większych już niemowlaków. I choć rzeczywiście są praktyczne, bo maluch się nie rozkopie, to postanowiłam zaczekać aż mój Jaś trochę podrośnie. Nie wiem, czy w ogóle takie malutkie śpiworki gdzieś bywają (maluchy za szybko by z nich chyba wyrastały).PozdrawiamZuza Odpowiedz Link Zgłoś