Dodaj do ulubionych

zabawki ogrodowe

IP: *.* 03.09.02, 13:38
Dziewczyny,gdzie można kupić zabawki ogrodowe? Nie muszą być Chicco (kosmiczna cena), poszukuję raczej typowych huśtawek i bujanych koników, które można na stałe zamontowac w ogrodzie (tak aby nikt ich nie ukradł). Może znacie adresy producentów lub komisu?pozdrawiam, Eliza
Obserwuj wątek
    • Gość: agnieszka-es Re: zabawki ogrodowe IP: *.* 09.09.02, 23:02
      cześć, nie wiem czy Cię to zainteresuje, ale mam namiary na firmę, a raczej na jej przedstawiciela handlowego, która robi takie drewniane huśtawki, wieże, drabinki, itp. Moja koleżanka korzystała z ich usług i jest bardzo zadowolona (ich urządzenia mają wszelkie wymagane atesty bezpieczeństwa). Jeśli chodzi o ceny, to w przybliżeniu taka huśtawka kosztuje 700zł, a konik na sprężynie 600zł (ale nie wiem dokładnie). Jeśli jesteś zainteresowana, to daj znać na priva, a postaram się wyciągnąć od znajomej więcej informacji. Pozdrawiam, Agnieszka
    • Gość: kasiorek Re: zabawki ogrodowe IP: *.* 10.09.02, 14:35
      Ja mogę polecić sklepy internetowe się tylko takimi rzeczami specjalizujące. Są nimi www.carimex.pl i www.remi .pl Kupywałąm tam huśtawkę. W porównaniu z nią Chicco wypada dość miernie. Mogę polecić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka