Dodaj do ulubionych

Domek Fisher Price

04.12.06, 18:15
Czy wiecie gdzie można kupić domek Little Poeple Fisher Price? Jeszcze
niedawno widziałam na allegro. A teraz nic nie ma sad Nie znalazłam też w
żadnym sklepie internetowym ani w supermarketach w Gdańsku. Widział ktoś
gdzieś?
Obserwuj wątek
    • alexsc Re: Domek Fisher Price 04.12.06, 21:26
      www.allegro.pl/search.php?string=domek+little+people&description=1&buy=0&new=0&pay=0
      • ikpi Re: Domek Fisher Price 05.12.06, 16:34
        No tak, ale na aukcjach są tylko dwa domki o jakie mi chodzi (np.
        www.allegro.pl/item146617191_fisher_price_domek_little_people_jak_nowy_bc
        m.html) i niestety oba używane. A ja chciałabym nowy, na prezent. Nikt nic nie
        wie? Help!
    • alexsc Re: Domek Fisher Price 05.12.06, 21:24
      poszukaj w zakonczonych aukcjach, moze ktos bedzie jeszcze miał domek? juz
      ostatnio na forum ktos pisał ze domków nie ma juz byc. i faktycznie na allegro
      b.długo nie było.
      Mozesz kupic na ebayu niemieckim:
      cgi.ebay.de/Little-People-Fisherprice-Wohnhaus-Haus-NEU-OVP_W0QQitemZ190057660861QQihZ009QQcategoryZ100126QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZV
      iewItem
      • ikpi Re: Domek Fisher Price 06.12.06, 20:44
        dzięki, ale nigdy nie kupowałam na ebayu i mam obawy, czy jakieś dodatkowe
        opłaty by mnie nie zjadły... No i nie znam niemieckiego wink Chyba kupię domek
        Kiddieland, bo widzę, że Fisher Price jest w miarę prosty sposób nieosiągalny :-
        (
      • ikpi Re: Domek Fisher Price 06.12.06, 20:45
        a na zakończone aukcje już patrzyłam i niestety sprzedający domku już nie
        posiadają sad
    • pia_ Re: Domek Fisher Price 06.12.06, 21:05
      Ilekroć przyjadę do Kołobrzegu, to w 2 tamtejszych sklepach z zabawkami zawsze
      widzę te domki. Ostatnio widziałam je we wrześniu, ale niestety cena ok 200 zł.
      Ja kupiłam domek na allegro w maju. Aha, rozmawiałam z właścicielą tych sklepów
      w Kołobrzegu, mówiła, że bez trudu zaopatruje się przez cały czas w ten domek w
      swojej hurtowni. We wrocławskich sklepach domek widziałam ostatnio rok temu w
      listopadzie, ponoć u ich dostawców jest to produkt nieosiągalny.
    • pia_ Re: Domek Fisher Price 06.12.06, 21:15
      Jeśli bardzo Ci zależy, to zadzwoń do Galerii Hosso w Kołobrzegu i poproś o
      numer, albo połaczenie ze sklepem z zabawkami i zapytaj się czu u nich, albo w
      ich drugim sklepie nie ma tych domków i czy by Ci nie wysłali go pocztą.
    • mielin Re: Domek Fisher Price 07.12.06, 22:45
      Ten domek widziałam jakiś tydzień temu w sklepie z zabawkami w Maximusie
      (Nadarzyn pod Warszawą) w hali B. Cena była ok. 165zł czy cos takiego. Może tam
      zadzwoń poprzez centralę Maximusa i poproś o kontakt skąd go mają. Pozdrawiam.
      PS A ebay to jest super sprawa, tam można kupic nową farmę FP (stary model) za
      ok 100zł!!! + oczywiscie koszt przesyłki.
      pozdro
      • ikpi Re: Domek Fisher Price 11.12.06, 21:22
        mielin napisała:

> Ten domek widziałam jakiś tydzień temu w sklepie z zabawkami w Maximusie
        > (Nadarzyn pod Warszawą) w hali B. Cena była ok. 165zł czy cos takiego. Może
        tam
        > zadzwoń poprzez centralę Maximusa i poproś o kontakt skąd go mają. Pozdrawiam.

A czy bywasz w tym Nadarzynie częściej? Wiem, że to trochę kłopotliwe, ale może
        mogłybyśmy się jakoś dogadać, żebyś kupiła mi ten domek?
    • iwonasz2 Re: Domek Fisher Price 07.12.06, 23:42
      Ja mam jeszcze taki domek, jeśli to ma być ten z mojej aukcji

www.allegro.pl/item148381111_fisher_price_zabawny_domek_nowy_hit.html
      • ikpi Re: Domek Fisher Price 11.12.06, 21:13
        wysłałam parę dni temu maila na priva - mogłabyś zerknąć? smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka