Dodaj do ulubionych

Elektroniczna niania

IP: *.* 05.09.02, 19:22
Pilnie musimy kupić elektroniczną nianię. Czy któraś z Was może polecić model, który się sprawdził. Zastanawiamy się nad Philipsem, który był polecany we wcześniejszych postach, ale może warto kupić coś innego? Pozdrawiam,Joanka
Obserwuj wątek
    • Gość: PAULA Re: Elektroniczna niania IP: *.* 05.09.02, 21:00
      Ja mam Philipsa i jestem bbbaaaaaaaardzo zadowolona. Niania ma daleki zasięg,Zuzia moze spać w ogrodzie a ja spokojnie siedzę w domu i robię to co lubię.Nadajnik jest tak czuły,że słychać nawet jak wiatr wieje.Odbiornik(to co nosimy ze sobą) sygnalizuje kiedy np wyczerpują się baterie,lub ktoś wyłączył nadajnik.Gorąco polecam,odkąd mam ten sprzęcik mniej bolą mnie nogi od ganiania z ogrodu na strych :-))
      • Gość: joas Re: Elektroniczna niania IP: *.* 05.09.02, 21:18
        A jaki to model Philipsa?
    • Gość: DorotaJ Re: Elektroniczna niania IP: *.* 06.09.02, 09:33
      Cześć Joanko,ja mam model Philips 365 i jestem z niego zadowolona. Często pracuję w pomieszczeniach z dala od pokoju, gdzie śpi Ninka i dzięki temu słyszę jak zaczyna marudzić i mam czas zareagować. Ten model też możesz nosić ze sobą, a oprócz sygnałów dzwiękowych ma również lampki sygnalizujące poziom hałasu, co dla mnie ma znaczenie, bo często mam klientów, a oni się łatwo płoszą słysząc marudzenie dzieciaczka :-)Będę sprzedawała tą nianię, więc jak bys była zainteresowana to napisz na priva.PozdrawiamDorotaJ
    • Gość: Jacek35 Re: Elektroniczna niania IP: *.* 06.09.02, 19:36
      Ja tez mam Philipsa model 362 o zasiegu do 150 m. Sprawuje sie bardzo dobrze i kupilem go za jedyne 259 zl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka