Gość: Ania1 IP: *.* 16.09.02, 16:10 Mam pytanie- co sądzicie o kupnie kojca ? czy sie przydaje i na jak długo? Moja Ola ma teraz 5 m-cy.Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magdzi Re: kojec? IP: *.* 16.09.02, 20:01 Aniu,U mnie kojec stoi złożony pod ścianą, bo Dominika za nic w świecie nie chce w nim siedzieć. Kupiłam go, kiedy miała ok 5 m-cy, żeby sie przyzwyczaiła, ale nic z tego nie wyszło. Chyba denerwuje ją, że nie widzi dobrze, co się dzieje dookoła, bo w swoim łóżeczku lubi się bawić (jesli tylko ktoś jest w pobliżu).Ale jeśli dziecko daje się tam wsadzić, to na pewno jest to bardzo przydatny sprzęt.Pozdrawiam,Magdzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaz Re: kojec? IP: *.* 17.09.02, 10:18 Wychowałam dwójkę bez kojca. Wiem,że są różne dzieci i sama musisz zdecydować. Jak maluch jeszcze nie raczkuje to wystarczy mata czy kocyk do zabawy na podłodze a jak odkryje jak się poruszać to i tak pewnie nie da się zamknać w kojcu ... Ale znam mamy,które zdecydowały się na zkup tego "urządzenia" efekt był taki,że kojec był wykorzystywany przez ok miesiąc,dwa. Nie wiem czy warto wydawać pieniądze ...Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś