zulka01 30.05.21, 19:36 Jeszcze nie wszystko gotowe, ale jest już domek, piaskownica i trzy krzaczki, "półki" się robią. Kotecek jest raczej zadowolony, nawet drzemie na swoim tarasiku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babcia47 Re: Lolcia w kojcu 30.05.21, 22:22 Full wypas. Moje koty zazdroszczą. Żadnej jej trochę więcej cienia, bo w razie upałów nędzę się męczyć. Fasola ozdobna rośnie jak głupia i szybko daje masę zieleni. Jest jednoroczne, ładnie kwitnie a nasiona są jadalne, w tym kilka można użyć w następnym roku Odpowiedz Link
babcia47 Re: Lolcia w kojcu 31.05.21, 03:41 Zafunduj jej trochę więcej cienia. Przy okazji będą przylatywać owady i ptaszki i będzie na czym oko powiesić. Moja mała przez okno obserwuje wszystko co żyje, owady wyląduje gdy dostaną się przez okno a do ptaszków dużo " gada" Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Lolcia w kojcu 31.05.21, 21:49 Ale jej zrobiłaś przyjemność! Na pewno dojdzie trawa, jakiś dobry, spory krzak w donicy (na razie), a poza wybiegiem jakiś karmnik dla ptaków czyli bezpłatna telewizja I skoro to taka fajna zabudowa, to można jeszcze jakieś kocie drzewko, jakiś tor przeszkód. W ogóle jest świetnie! Lolka da ci buziaka! Odpowiedz Link
a74-7 Re: Lolcia w kojcu 09.06.21, 21:29 A dlaczego w kojcu ??? Sorki nie czytalam dawno wpisow Odpowiedz Link
zulka01 Re: Lolcia w kojcu 10.06.21, 15:36 Wyłącznie ze względu na jej bezpieczeństwo. Nowe miejsce, ruchliwa ulica, koty sąsiadów, które odwiedzają naszą działkę, a ostatni kot jakiego Lolcia widziała z bliska to była jej mamusia , ale chyba najważniejsze jest to, że od zawsze mam wręcz obsesję na punkcie bezpieczeństwa moich zwierząt Na stałe przebywa w domu, a w kojcu tylko wtedy, kiedy chce. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Lolcia w kojcu 10.06.21, 19:46 dzieki za odpowiedz,dorzuc jej jakas grubsza galaz, troche dla gimnastyki i ostrzenia/naciagania pazurkow . Pomyslalam sobie ,ze czuje sie tam samotna ,odosobniona ... Odpowiedz Link