elinta 05.12.06, 19:32 Chciałabym wiedzieć jakie pieluszki są najlepsze gdyż używałam tylko te tanie i przekonałam się, że są dziadoskie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twarz2 Re: Jakie pieluszki są najlepsze? 05.12.06, 20:47 huggies, ale super flex Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.kreska Re: Jakie pieluszki są najlepsze? 06.12.06, 11:46 moim zdaniem huggies są też do niczego i to super flex właśnie, z dwóch powodów: 1. co noc miałam dodatkową pobudkę, bo mała była mokra po pachy 2. po 3-4 dniach zrobił jej się taki syf na tyłku, że przez 2 tygodnie nie mogłam sie go pozbyć! doszło do tego, że miała bąble! burchle i nie wiadomo co jeszcze ale to chyba kwestia tyłka bo koleżanki syn miał uczulenie na pampersy nigdy więcej huggiesów!! polecam pampersy - tylko ich używam, raz miałam bordowe z rosmana i też były znośne, ąle zasikane robiły się dziwnie twarde... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_blizniakow Re: Jakie pieluszki są najlepsze? 05.12.06, 20:56 Huggies Superflex Odpowiedz Link Zgłoś
izawojcik1 Re: Jakie pieluszki są najlepsze? 05.12.06, 21:01 Bella Happy. Poniewaz mam dziecko dosc duze to byly to jedyne pieluszki jakich nie przesikiwal bokami. Huggies zielono- niebieskie tez byly niezle ale znacznie drozsze wiec wybralam Belle i do tej pory sie jej trzymam. W promocji ( na ktore notorycznie poluje) zdarza sie paczka (50 szt najwiekszego rozmiaru do 25 kg) za 29 zl. lub big pack (66 szt.) za 32 zl. Iza Wójcik Odpowiedz Link Zgłoś
benignusia Re: Jakie pieluszki są najlepsze? 05.12.06, 21:09 ja mimo wszystko polecam pampersy.w jumbo pakach są dość tanie-tzn wychodzą tyle ile happy czy huggies.a jak są w promocji to wychodzą mniej.polecam.sprobój Odpowiedz Link Zgłoś
zulam3 Re: Jakie pieluszki są najlepsze? 05.12.06, 21:29 Tesco fioletowe, bardzo korzystna jakość w stosunku do ceny Odpowiedz Link Zgłoś
muszka_tse_tse Re: Jakie pieluszki są najlepsze? 05.12.06, 22:06 Nie wiem jak inne pieluszki, ale obaj moi chłopcy używali Pampersów (roczniak jeszcze używa). Jestem z nich bardzo zadowolona. Pozdrawiam www.piotrus.synek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Jakie pieluszki są najlepsze? 06.12.06, 07:46 Fioletowe Tesco,dla mnie rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
aniab28 Re: Jakie pieluszki są najlepsze? 06.12.06, 08:12 A dla Nas z Lidla - rewelacja ))) Odpowiedz Link Zgłoś
jolakl Tesco fioletowe 06.12.06, 08:12 Przez długi czas byłam zagorzałą Pampersiarą, ale po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii o fioletowych pieluszkach Tesco spróbowałam i jestem nimi zachwycona. Poleciłam je juz wielu osobom i wszystkie jednomyslnie orzekły, że biją Pampersy na głowę i ceną i jakością. Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: Jakie pieluszki są najlepsze? 06.12.06, 08:29 Fioletowe z Rossmana – niczym się ne różnią od Pampersów i Huggiesów. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.kreska Re: Jakie pieluszki są najlepsze? 06.12.06, 11:49 różnią się, różnią.... mają węższe rzepy, słabiej przyklejające się a po zasikaniu robią się jakieś twarde... Odpowiedz Link Zgłoś
zorza28 Re: Jakie pieluszki są najlepsze? 06.12.06, 11:31 Ja wypróbowałam pampersy, hagisy, cień z lidla, dada z biedronki i bordowe z rossmana. Najlepsze dla nas są haggis super flex. Z rossmana i z lidla też używamy bo też wg mnie ok. Dada uczulały córkę. I wiecie co moim zdaniem najgorsze pieluchy jakie wypróbowałam to pampersy. Wkład chłonny kończy się w 2/3 nie mają z tyłu gumeczki i rzadka kupa ląduje na plecach. Przy starszej córce używałam tylko pampersów i nie było żadnych problemów. Pogorszyły się te pieluchy i to bardzo. Takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
benignusia Re: Jakie pieluszki są najlepsze? 06.12.06, 11:43 a u nas wrecz przeciwnie.dostałam pare próbek z happy,z huggies zielonych i z pampersa.jak moja córa była noworodkiem to z pampersów nie wyciekła ani jedna kupa.a z huggies i happy-każda.zawsze jak zrobiła kupe to ją miała na plecach...a teraz te z elastycznymi bokami to dla nas rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.kreska Re: Jakie pieluszki są najlepsze? 06.12.06, 11:51 o tak tak!!! zgadzam się co do huggiesów! kupa zawsze uciekała nogawką!!! a czasem i plecami również....nie wiem ale strasznie nie lubię tych pieluch Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Jakie pieluszki są najlepsze? 06.12.06, 12:01 uzywalismy chyba wszystkich jakie sa. Najlepsze wg mnie: tesco fioletowe lidl (paki za 29zl) ewentulanie bordowe Rossman ale te raczej jak synek byl maly i niewiele sie rusza.Teraz brakuje mi w nich gumek i szerokich rzepow. Dada byly kiedys swietne, teraz sa takie sobie, czesto udaje sie je przesikac. Pampki tez moga byc. Odpowiedz Link Zgłoś