Gość: kamilllla IP: *.* 26.09.02, 21:04 Drogie mamy pomóżcieGdzie mozna kupić w W-wie ubranka na chrzest dla dziewczynki. Nie mogę nic znaleźć a chrzest tuż tuż.Z góry dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miśk@ Re: chrzest IP: *.* 26.09.02, 21:33 Pawilony na rogu Jana Pawła i al.Solidarności o ile się nie mylę co do ulic,na bazarze Różyciego ostatnio widziałam też ładne sukieneczki,ale trzeba dobrze się rozglądać,niekróre są śliczne i nie "bazarowe"(i tańsze).Powodzenia w poszukiwaniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berta Re: chrzest IP: *.* 27.09.02, 14:50 Mam fajny komplecik na 80 dla dziewczyki.Jestem z W-wy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MartaKosinska Re: chrzest IP: *.* 29.09.02, 21:44 Jesli komplecik jest faktycznie fajny to moze ja odkupilabym go od ciebie? Rozmiar pasowałby mi. Z jakich części składa się ten komplet i jak dokładnie wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika_g Re: chrzest IP: *.* 27.09.02, 16:24 Ja mam sukienkę ze spodenkami, z bucikami (z materiału) i kapelusikiem na 68cm.pzdr.monika Odpowiedz Link Zgłoś