Gość: NataliaM IP: *.* 14.10.02, 17:26 CZy ktoras z Was jest/byla posiadaczka tegoz fotelika i moze sie podzielic ze mna swoimi uwagami?NAtalia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Madzia2002 Re: fotelik Bebecar 0-13 kg IP: *.* 16.10.02, 07:19 ja taki miałam , bardzo dobry !!!! tylko że te foteliki mają jedna wade / ale to się tyczy wszystkich fotelików od 0 do 13kg / - dziecko szybko z niego wyrasta , albo ja miałam takie ""szczescie"", ze fotelik ten służył mojemu synkowi tylko przez pół roku, więc jak masz taką możliwość to odkup od kogos taki, bo ja dałam ok.500zł za nowy a sprzedałam go za 180 zł w stanie b.dobrym, przez pół roku dziecko nie zdąży go zniszczyc ....pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gusiak Re: fotelik Bebecar 0-13 kg IP: *.* 17.10.02, 18:18 Popieram. Mój Kacper jeździł w takowym tylko 4 miesiące (ale to wyjątkowo duże dziecko). Jak chodzę na basen i widzę, że mamy w nosidłach noszą dzieci roczne, to mnie krew zalewa Poza tym foteliki te są dość ciężkie i pokryte niezbyt miłą tkaniną - dziecko się bardzo pocii często wyjmowałam małego mokrego (jeździliśmy latem).Podkładałam mu piluszkę i to pomagało. Super, że pasuje do wózka, często z tego korzystaliśmy.To tyle.Gusiak Odpowiedz Link Zgłoś