roseanne 24.05.02, 17:34 prosze Dodo, nadawaj, bo tamtego watku mam juz jakos dosc. ciagla pada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Melba Re: ociupinka pure-nonsensu IP: *.chello.pl 24.05.02, 17:36 Ja nadam. Burza idzie :) Redakcja sie odezwała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo na zyczenie :-) IP: 209.226.65.* 24.05.02, 17:50 u mnie wciaz swieci - byly chmury ale sobie poszly... nie chce nawet zgadywac w czyja strone, hmmm... poza tym wlasnie brzydko "opieprzylam" jednego takiego, co sie chcial wczesniej wyrwac na lunch a robota nie zrobiona - niektorym sie wydaje, ze jak sie zakochali i panna czeka, to i dodo sie dostosuje - ha! nie tak latwo wymknac sie spod dodowej kontroli. a... moze niech sobie idzie, boraczek, moze go deszcz od roseanne dogoni i zmyje mu glowe lepiej ode mnie. tyle meldunku z downtown. ciag dalszy moze nastapi, kto wie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: ociupinka pure-nonsensu 24.05.02, 18:18 burzy niet. Redakcja odezwala sie tylko raz ,po ptrzymaniu pierwszego tekstu z obietnica przekazania do Anny i Pauliny(ktokolwiek kryje sie pod tymi imionami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: ociupinka pure-nonsensu IP: *.chello.pl 24.05.02, 18:27 Znaczy się poszło...Ja Annie (A27) pisałam, przypilnuję, obiecuję. Pozdrawiam z grzmiacej Wawy. Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne dziekuje i prosze o jeszcze 24.05.02, 18:30 zwoje mozgowe mi sie prostuja i pot z czola splywa - tworze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: dziekuje i prosze o jeszcze IP: *.chello.pl 24.05.02, 18:31 a my czekamy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.ksiaze Na marginesie roznych dyskusji 24.05.02, 17:49 tej o Trojce (truujce?) i o wiadomym slowie na 'A': Na wszystkich rogach cytuja Boga I ciekaw jestem co na to Bog. Czy dalej kocha ludzi, jak glosi slogan, Czy tylko sie usmiecha, wzniecajac kurz? I cos mnie wali w glowe, nie daje spac... Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo i jeszcze wierszyk, zeby nie bylo, ze nie pamietam IP: 209.226.65.* 24.05.02, 17:52 dalekie sa kraje i bliskie sa kraje, gdzie dzamble pedza zycie - zielone glowy maja, niebieskie rece maja i po morzu plywaja w sicie... Odpowiedz Link Zgłoś