Gość: SylwiaSH IP: *.* 19.10.02, 17:03 Ładny, wydaje sie bardzo funkcjonalny, ale troche drogi. Czy ktoś moze powidzieć jak sprawdza się w "akcji" i czy naprawdę jest wart swojej ceny.Pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żabka Re: Foteli Bebe Confort - Iseos IP: *.* 21.10.02, 12:54 Cześć,Przyłączam się do Sylwi , też jestem na kupnie fotelika i zastanawiam się czy Iseos jest naprawdę dobry a może są jakieś lepsze tzn. bezpieczniejsze? Moze wymieni sie ktos z nami swoim doswiadczeniem .PozdrawiamEwelina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TatiMati Re: Foteli Bebe Confort - Iseos IP: *.* 23.10.02, 22:51 Cześć!Ładny i drogi rzeczywiście to on jest.Ale jako właścicielka tego fotelika mogę stwierzić, że warto było.A oto dlaczego:-córka lepiej zasypia w pozycji siedzącej,a fotelik daje możliwość BARDZO płynnej,delikatnej rególacji-super rzeczą jest możliwość zaczepienia szelek na bokach fotelika (!!!),nie trzeba szukać pasów gdzieś tam pod pupą dziecka,wszystko idzie sprawnie i szybko-w lecie mieliśmy fotelik w pozycji "węższej" bo dziecko małe,teraz wprawdzie aż tak nie urosło ale wiecie, te kurtki grube,więc poszerzyliśmy boki i nie ma problemuOgólnie rzecz biorąc drugi raz kupiłabym taki sam!Pozdrawiam!Izabela-mama Matyldy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joana Re: Foteli Bebe Confort - Iseos IP: *.* 24.10.02, 11:28 Wybierz raczej Maxi Cosi Priori. Z Iseosa dziecko szybko wyrasta (boki ochraniające glówkę są niskie), regulacja rozkładania to pokrętło (dla kierowcy nie jest to wygodne) i jest niestety drogi. Maxi Cosi rozkłada się jedną reką, bardzo szybko, jest wyższy, więc starcza na dłużej. Ja kupiłam więc córce Maxi Cosi i jesteśmy nim zachwyceni.Joana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DorotaJ Re: Foteli Bebe Confort - Iseos IP: *.* 25.10.02, 10:50 Podobnie jak Joasia, kupiłam Maxi Cosi Prori. A zdecydowałam się na niego po tym, jak oba foteliki przetestowałam bezpośrednio w samochodzie z dzieckiem w środku. Sama zobaczysz różnicę.PozdrawiamDorotaJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KasiaR Re: Foteli Bebe Confort - Iseos IP: *.* 04.11.02, 11:49 Ja jestem zachwycona fotelikiem Bebe Confort Iseos! MOja 7-miesięczna Córeczka chyba też, bo nie płacze w czasie podróży (a podróżujemy często!). Ostatnio wiozłam w tym foteliku moją 3-letnią siostrzenicę, Kaję, która na codzień podróżuje w foteliku Chicco. Zapytałam ją, który fotelik bardziej się jej podoba. Wskazała Bebe Confort. Zapytałam dlaczego. Stwierdziła, że "jest mięciutki i fajniej się w nim siedzi" - to chyba najlepsza rekomendacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MagdaT07 Re: Foteli Bebe Confort - Iseos IP: *.* 07.11.02, 23:08 Sylwia,pewnie juz jestes po zakupie. ja mam Iseos, jest OK, tylko zgodze sie z poprzedniczka, ze od mamy kierowcy regulacja pokretlem w czasie jazdy (gdy dziecku sie film urwie)wymaga cwiczen cyrkowo-akrobatycznych. U mnie fotelik jest przypiety za kierowca (Chicco latwiej regulowac). I jedna rzecz: przymierz fotelik do auta. Ten fotelik jest BARDZO "MIEJSCOCHLONNY". Mam na mysli, ze jest malo miejsca na nogi dziecka. Jak ja prowadze to jest OK, ale jak maz odsunie fotel (a ma raptem 183 cm), to Maja trzyma nozki na zaglowku. I problem ten mamy w Nissanie Almera i mielismy w Mitsubishi Carismie. Szczegolnie sie nasila gdy fotelik nie jest w pionie tylko w pozycji pollezacej. No ale obawiam sie, ze to wiekszosc tych fotelikow tak ma.pozdrawiam i zycze szerokiej drogiMagda i Maja (18 m-cy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SylwiaSH Re: Foteli Bebe Confort - Iseos IP: *.* 10.11.02, 11:31 Bardzo dziękuję za rady.Po długim namyśle zakupiłam jednak fotelik Maxi Cosi- Priri.Stwierdziłam, że oba foteliki są jakościowo podobne, a Maxi Cosi jest troszke tańszy.....Jeszcze raz dziękuję za odpowiedzi.Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś