Dodaj do ulubionych

Emmaljunga

IP: *.* 20.11.02, 16:28
Ja mimo, że jeszcze sporo czasu mi zostało (okruszek ma póki co 8 tygodni) bardzo interesuję się wózkami. Zafascynował mnie Classic Emmaljunga, ale cena.... czy wiecie może gdzie te wózeczki można kupić najtaniej?buziaczki dla wszystkich mamuś i ich maluszków schowanych pod serduszkiem
Obserwuj wątek
    • Gość: Asik25 Re: Emmaljunga IP: *.* 23.11.02, 10:03
      Proponuję np. www.allegro.pl lub www.anonse.plAsia z Gdyni (też na etapie wyboru wózków)
      • Gość: kaate Re: Emmaljunga IP: *.* 25.11.02, 10:47
        cześć Asiu;jeśli jesteś z Gdyni to może zainteresuje Cię strona, którą ostatnio znalazłam; http://www.itc-gdansk.com.pl/index.htmlfirma ze Stargardu Gdańskiego, która jest importerem wózeczków Emmaljunga - może sprzedają też detalicznie i jest taniej??
    • Gość: mostrowska Re: Emmaljunga IP: *.* 27.11.02, 17:50
      My kupilismy taki za 1600 zł. spacerowka i gondola. Akurat przywieziono takie z magazynu gdzies tam i były tansze. ot przypadek. A zdarzyło sie to w sklepie z wózkami w al. solidarnosci w W-wie.pozdrawiammonika mama juli
      • Gość: wiktor10 Re: Emmaljunga IP: *.* 27.11.02, 18:55
        Zgadzam się na al. Solidarności są niedrogie wózki moja znajoma tam kupowała i jest zadowolona. Ale 1600 za wózek to nie jest jeszcze tak dużo.Ja kupiłam wózek przez internet nie mam teraz adresu tej strony ale mogę poszukać. Wózek kosztował nas taniej ok 500 zł(stelaż, gondola, nosidełko ze śpiworem itp).Pozdrawiam. Grażka
      • Gość: kaate Re: Emmaljunga IP: *.* 28.11.02, 08:29
        Moniko, a jak oceniasz ten wózeczek w użytkowaniu? Długo już wozisz nim Julkę?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka