Dodaj do ulubionych

Huggies swimmers

IP: *.* 23.11.02, 21:38
chcialam spytac czy ktos kupowal te pieluszki do plywania dla dzieczkow?ja zakladalam je Kubkowi,bo sadzilam,ze dobrze znam zasady ich dzialania az tu nagle okazalo sie ,ze wcale sie na tym nie znam.jesli moge prosic to prosze o oswiecenie mnie.chodzi mi o to czy te pieluszki maja tak,ze wchlaniaja siusiu,zeby nie dostalo sie do wody a jednoczesnie same tej wody nie nabieraja wiecw wodzie nie pecznieja?z gory dziekuje za odpowiedziza.....dzisiaj juz calkiem zagubiona w zasadach dzialania Huggiesk"owsmile
Obserwuj wątek
    • Gość: polanka Re: Huggies swimmers IP: *.* 24.11.02, 15:43
      Kochana, cudów nie ma, one po prostu nie wchłaniają. Jak nasz mały zrobił siusiu to całe wyleciało. Chodzi o to (chyba) żeby kupa nie wylazła do wody. A taka odrobina siuśków w wodzie to nikomu nie zaszkodzi :-).
      • Gość: Edyś Re: Huggies swimmers IP: *.* 24.11.02, 22:13
        Ja używam Habisków do pływania już 10 tygodni. (Mam małą delfinkę :) ). Nie prowadziłam analizy czy wpijają siuśki czy nie ( jeśli nie to moja córka sika do basenu ;) ). Kupki też nigdy na basenie nie zrobiła więc nie wiem czy utrzymują ( myślę, żę tak, bo niespodzianka nie zdarzyła się żadnemu dziecku). Wodę wpijają choć mniej niż zwykła pieluszka i po pływaniu 30 minutowym pupa mojej małej wygląda jak odwłok osy... Jedno co chciałam Ci powiedzieć to, że ich rozmiar nijak odpowiada temu co jest napisane na opakowaniu. Moja mała ważyła coś ok. 5 kg gdy zaczęłyśmy chodzić na basen i wtedy pieluchy były dobre teraz waży 8 kg i są już za małe ( teoretycznie są od 7 do 12 kg) radzę więc kupić większe i miłego pływania.
        • Gość: olaz Re: Huggies swimmers IP: *.* 24.11.02, 23:07
          Używam tych pieluch juz dużo dłużej (dobrze ponad rok) i mam wręcz przeciwne wrażenia. Mój Jasiek nigdy nie miał jak to napisałaś "odwłoku" ;) pieluszka zostawała cieniutka. A rozmiar kupuję właśnie mniejszy niż w zwykłych Huggisach. Widocznie co użytkownik to opinia ... :)Na basen polecam i na lato nad wodę też.Pozdrawiam Ola
    • Gość: Martoosiek Re: Huggies swimmers IP: *.* 27.11.02, 11:38
      My używamy tych pieluszek od 3 miesięcy. Na pierwszych zajęciach mała zrobiła kupkę (chyba z wrażenia). Pieluszka sprawdziła się - kupka nie wypłynęła - dowiedziałam się o niej dopiero przy zdejmowaniu pieluszki. Nie podejrzewałam, że będzie kupka więc była to niespdzianka. A z siuśkami to trudno powiedzieć, wydaje mi się, że raczej wchałania. Po półgodzinnym pływaniu nasiąknięcie pieluszki jest różne - czasem wygląda jak nasączona gąbka, a czasem jak sucha pieluszka polana tylko wodą.Tylko nikt nie wie gdzie jest jej przód - na basenie każda mama zakłada "na czuja", jedna tak, druga odwrotnie ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka