Dodaj do ulubionych

Bob budowniczy :)

IP: *.* 04.12.02, 11:25
Hej :)jakie bajeczki lubią Wasze pociechy ? Mój Bartek przepadał za Bobem Budowniczym :) Niestety wieczorynka z Bobem się skończyła :(lubimy również psa Reksia i Misia Uszatka :)I dlatego mam do Was kochani OGROMNĄ prośbę - czy ma może ktoś z Was na kasetach VHS Boba ? i czy mogłabym poprosić o ew. przegranie ? byłabym bardzo wdzięczna również za teletubisie - nigdy ich nie widzieliśmy :(pozdrawiam serdecznie Was i pociechy:hello: lea z Bartusiem
Obserwuj wątek
    • Gość: Elik Re: Bob budowniczy :) IP: *.* 04.12.02, 12:42
      Cześć tu Elik !W Lublinie kaseta z przygodami Boba jest podobnow w MediaMarket (informacja wczorajsza do mojego Małżonka)Mamy pożyczoną od znajomych, ale trzeba oddać i chcemy kupić bo Ola moja 3 letnia córka lubiła Boba odkąd był w tv,ale teraz to go uwielbia. Wczoraj dostała od Mikołaja ( mały falstart, ale co tam) koparkę i radość była i jest ooogromna. Z przegraniem to raczej mam problem bo brak czasu na umówienie się z innym posiadaczem video, ale jeśli nie dostaniemy w Media to może trzeba będzie. Napisz czy namierzyłaś kasetę z Bobem, jeśli nie postaram się jakoś pomóc ( najwyżej kupię i wyslę), Pozdrawiamps. Moja córa lubi jeszcze Reksia, Misia uszatka, Krecika i Boba oczywiście, Teletubisie jej nigy nie zainteresowały.
    • Gość: lea Re: Bob budowniczy :) IP: *.* 04.12.02, 13:57
      hej Eliksmiledalej polujemy na Boba :lol:no i faktycznie zapomniałam o wspaniałym kreciku ;)pozdrawiam Ciebie i córeczkę :hello: lea z Bartusiem
      • Gość: guest Re: Bob budowniczy :) IP: *.* 04.12.02, 16:00
        Lea, może Twój synek jest jeszcze za malutki ale nie wiem, sama zdecyduj. Poniżej link, który dotarł do mnie pocztą pantoflowąhttp://www.planetagier.com/x_SID_7__C_I__P_711518__KZPID_.htmlPozdrawiam Ciebie i Bartusia,:hello: Brenda
    • Gość: yoko Re: Bob budowniczy :) IP: *.* 04.12.02, 16:17
      Witam serdecznie!Nie wiem skąd kilkasz ale w Warszawie kasety z Bobem mozna kupić na Wolumenie, a oprócz tego widziałam je w praktycznie każdym markecie (Auchan, Carrefour, Media Markt...)Mój dwuletni synek tez bardzo lubi ten film, lubi też Teletubbisie (też do kupienia w marketach), Bolka i Lolka, ale najbardziej uwielbia Wilka i Zająca.PS. A może własnie jakies sklepy wysyłkowe?Pozdrawiam Aga, mama Cezarka i 39-cio tygodniwego Kacperka w brzuszku
    • Gość: guest Re: Bob budowniczy :) IP: *.* 04.12.02, 20:48
      hey lea , :)))my teletubisie mamy "obcykane", mam wolną kasetę, ale to jest 180 minut , Twoje wideo to wytrzyma ? ( pytam się , bo teściowie nie lubili tej kasety twierdząc, że ich sprzęt tego nie uciągnie ), a Bobka dopiero mogę ci przegrać po 6 grudnia, bo to jest prezent.pozdrawiam ifona
      • Gość: guest Re: Bob budowniczy :) IP: *.* 04.12.02, 21:12
        :bounce: :bounce: :bounce:cmok Iwonka cmok :love: lea
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka