Dodaj do ulubionych

dobry plyn do intymnosci

IP: *.* 06.12.02, 22:50
Dziewczyny, czy macie jakis sprawdzony srodek do higieny intymnej? Podzielcie sie nazwa, bo mi jakos do tej pory na zaden dobry nie trafilam.Pozdrawiamamo
Obserwuj wątek
    • Gość: Edyś Re: dobry plyn do intymnosci IP: *.* 07.12.02, 00:49
      Ja używam AA, ale tylko białego czyli bez zapaszków i kwiatuszków. Dla mnie jest rewelacyjny. Używam go od kilku lat bez przerwy (był ze mną w ciąży i podczas połogu). Nie miałam żadnego uczelenia ani stanu zapalnego serdecznie polecam.
      • Gość: Ewusiek Re: dobry plyn do intymnosci IP: *.* 07.12.02, 08:48
        Ja już od dawna używam płynu Avon - jak dla mnie idealny (żanych niepożądanych reakcji)Ewa
    • Gość: ewakol Re: dobry plyn do intymnosci IP: *.* 07.12.02, 17:12
      Mi ginekolog poleciła Chilli Intima - do kupienia w aptece i rzeczywiście się sprawdził. Wcześniej miałam AA i Ziaję, ale te mi nie odpowiadały (swędzenie, pieczenie - wiesz jak to bywa). Nie wiem czy panią doktor odwiedził wcześniej jakiś przedstawiciel handlowy i stąd mi go poleciła, ale płyn jest o.k., sprawdził się nawet w czasie infekcji.
      • Gość: ewamuniak Re: dobry plyn do intymnosci IP: *.* 08.12.02, 10:57
        Hej, ja uzywalam, wielu plynow, ale w koncu znalaznal ten idealny.Nazywa sie GYN Hydralin, do kupienia tylko w Aptece. Jest niesamowity, bez pieczenia, swedzenia, lagodzi podraznienia, niesamowice wydajny ( jedna butelka starcza na ok 7m)Polecam go wszystkim swoim kolezankom.
    • Gość: zgagusia Re: dobry plyn do intymnosci IP: *.* 09.12.02, 21:03
      a ja polecam emulsje Lactacyd - do kupienia w aptece, w drogerii chyba sie nie dostanie. Jest tez plyn Lactacyd ale mniej wydajny.
      • Gość: JooAnn Re: dobry plyn do intymnosci IP: *.* 09.12.02, 22:39
        Podpisuję się :-) Gorąco polecam Lactacyd - pierwszy płyn, kótry mi naprawdę podpasował :-)Jo
        • Gość: ola..k Re: dobry plyn do intymnosci IP: *.* 09.12.02, 23:29
          CześćA ja nie moge ani AA ani Chilly intima, za to dobrze toleruje serię Clinic z przywrotnikiem , ale sa tez z dodatkami innych ziół, zależnie od potrzeb,Pozdrawiam,Ola
          • Gość: MariaMamaOli Re: dobry plyn do intymnosci IP: *.* 10.12.02, 16:16
            firmy bielenda taki pomarańczowy z nagietkiem - "nagietek dobry na wszystko" - pozdrawiam - maria
            • Gość: grabek Re: dobry plyn do intymnosci IP: *.* 10.12.02, 23:04
              Spróbuj bielendy.Osobiście polecam z wyciągiem z zielonej herbaty,ale odpowiadał mi również z korą dębu.
    • Gość: AM Re: dobry plyn do intymnosci IP: *.* 15.12.02, 22:46
      Bardzo dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Na pewno sproboje waszych typow. Zaczelam od AA, bo akurat byl w sklepie.Pozdrawiamamo
    • Gość: Ani Re: dobry plyn do intymnosci IP: *.* 17.12.02, 08:07
      Od dobrych kilku lat używam płynów do higieny intymnej firmy Ziaja. Jestem z nich bardzo zadowolna, mają różne zapachy (najbardziej odpowiada mi brzoskwiniowy), również neutralny, a co najważniejsze łagodzą stany zapalne i wykazują działanie przeciwbakteryjne. No i cena nie jest wygórowana i całkowicie do przyjęcia. Polecam.Ania :hello:
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka