IP: *.* 26.12.02, 01:39
Drogie Mamusie i Tatusiowie,Proszę doradźcie. Mój stary skaner padł jakiś czas temu i w końcu dojrzałam do zakupu nowego. Problem w tym, ze zupełnie nie mam pojęcia jaki wybrać. Wazne jest, żebym mogła na nim skanować książki i zdjęcia.Rozsądna cena tzn 400-500 pln.Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na Wasze rady :)Gośka
Obserwuj wątek
    • Gość: maksio Re: skaner IP: *.* 26.12.02, 17:25
      WŁĄŚNIE KUPILISMY SOBIE NA GWAIZDKE HP 3500C w pronmocji za 399 pln - w Media Markt - bardoz nam policił sprzedawca, jest ok
      • Gość: dzidecka Re: skaner IP: *.* 30.12.02, 21:41
        Ja posiadam skaner HP ScanJet 3400C. Ceny nie pamietam ale mieścił się w Twoich granicach. jest rewelacyjny :)
    • Gość: krzysiekr Re: skaner IP: *.* 30.12.02, 21:55
      Cześć!Nie znam się na skanerach, ale myślę, że powinien:- nie być za tani (tanie rzeczy są bardzo często szajsowate), ale 400-500 zł wystarczy.- lepiej dobrej firmy z gorszym wyposażeniem niż z mniej znanej marki, ale z bajerami- powinien być ładny (w końcu będzie stał na biurku)- lepiej interfejs SCSI niż LPT, ale cena może być wyższa- nie patrz na rozdzielczość interpolowaną tylko na rzeczywistą. Ta nie powinna być mniejsza niż 600dpi.- osobiście używałem HP ScanJet-cośtam, oraz Plustek. HP był bardzo dobry, ale wielki i ciężki- o konkretną markę zapytak na pl.comp.pecetKrzysiek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka