aniadukat 14.12.06, 22:58 tak jak w pytaniu, jakie polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asik37 Re: jakiej firmy krzesełko do karmienia? 15.12.06, 09:49 baby dreams Bambi Odpowiedz Link Zgłoś
anetinus Re: jakiej firmy krzesełko do karmienia? 15.12.06, 10:14 Kiedy myśleć o krzesełku, bo moja ma 4 m-ce jeszcze nie siedzi i raczej daleko ma do siedzenia, a w moich durnych książkach jest napisane, żeby przyzwyczajać dziecko do jedzenia razem przy stole. Tylko sie zastanawiam jak taki maluszek ma siedzieć przy stole skoro nie potrafi. Owszem na kolanach mamy, ale tam jakas durnota napisała, że najlepiej w krzesełeczku do karmienia, więc się zastanawiam, czy one mają jakąś regulację oparcia, a może pasy do przypięcia? Odpowiedz Link Zgłoś
beckas27 Re: jakiej firmy krzesełko do karmienia? 15.12.06, 11:28 > zastanawiam, czy one mają jakąś regulację oparcia, a może pasy do przypięcia? mają jedno i drugie Odpowiedz Link Zgłoś
izabelek27 Re: jakiej firmy krzesełko do karmienia? 15.12.06, 11:46 mój Kacperek dostal na mikołaja od Dziadków krzesełko drewniane firmy Drewex - to jest takie krzesełko które mozna rozłozyć i inaczej przestawic i wówczas dziecko ma małe krzesełko i stolik - bardzo fajna rzecz. Kacper bardzo fajnie siedzi w tym krzesle - ma 9 miesięcy. Nie ma tam pasów ani szelek bo blat go dosć mocno dociska i nie wygląda na to ze miałby spaść ale jakbys nie była pewna to mozna na pewno takie szelki gdzies dokupic i sobie zamontować. Polecam to krzesełko bo jest naprawdę fajne Odpowiedz Link Zgłoś
kinia_lo Re: jakiej firmy krzesełko do karmienia? 15.12.06, 20:41 My tez polecamy DREWEX , jesteśmy bardzo zadowoleniu i nasz synek takze, obecnie ma 9,5 miesiąca i bardzo lubi w nim siedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
s.poline chicco polly 15.12.06, 12:00 jak w temacie, krzeselko oceniam na 6+ ) szczerze powiem ze patrzac z perspektywy czasu (mamy je juz ponad 5 miesiecy)- niewyobrazam sobie bez niego zycia najwieksze + to blokowane kolka, wymienna tacka i podwojna tapicerka. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jola427 Polecam Chicco 15.12.06, 18:15 jest wygodny, ma pasy, rozkładane oparcie no i ma duży kosz pod siedzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
bonkreta Re: jakiej firmy krzesełko do karmienia? 15.12.06, 18:58 My mamy Fisher Price, jestem bardzo zadowolona. Można regulować wysokośc, pochylenie oparcia i odległość blatu. Oczywiście ma pasy (pięciopunktowe oraz bolec między nogami (bez bolca bym nie chciała, bo dziecku dużo łatwiej wypaść, zwłaszzca podczas pezypinania i odpinania). Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.kaczmarek Re: jakiej firmy krzesełko do karmienia? 15.12.06, 19:33 My polecamy baby ono! Odpowiedz Link Zgłoś
ulcia111 Re: jakiej firmy krzesełko do karmienia? 15.12.06, 19:38 ja dostałam od kolezanek z pracy drewniane Klupsia i jestem bardzo zadowolona i mały tez a to najwazniejsze. Jest tanie i fajne polecam Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: jakiej firmy krzesełko do karmienia? 15.12.06, 22:15 Chicco polly. Używamy od już od wielu, wielu miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka129 Re: jakiej firmy krzesełko do karmienia? 15.12.06, 23:45 To zalezy jakie masz dziecko. Jeśli bardzo ruchliwe to odradzam drewniane bez pasów. Moja córcia stawała na siedzeniu lub próbował się z niego wysunąć. Musiałam je rozłożyć tak aby część siedzeniowa stała na ziemi. Ale niestety nic to nie dało bo mała przechodziła albo nad blatem albo pod blatem. Raz nawet zaklinowała się próbując wyjść pod blatem. To na szczęści było krzesełko pozyczone i oddałam je właścicielom. Kupiłam w końcu plastikowe (Brevi Jupiter) z kułeczkami i pasami. I teraz w końcu mogę spokojnie wyjść z pokoju nie obawiając się że dziecko znajdzie sobie drogę ucieczki. Są jednak dzieci, które nawet nie przypinane siedzą spokojnie i dla takich drewniane krzesełko na pewno się sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś