Dodaj do ulubionych

jakiej firmy krzesełko do karmienia?

14.12.06, 22:58
tak jak w pytaniu, jakie polecacie?
Obserwuj wątek
    • asik37 Re: jakiej firmy krzesełko do karmienia? 15.12.06, 09:49
      baby dreams Bambi
      • anetinus Re: jakiej firmy krzesełko do karmienia? 15.12.06, 10:14
        Kiedy myśleć o krzesełku, bo moja ma 4 m-ce jeszcze nie siedzi i raczej daleko
        ma do siedzenia, a w moich durnych książkach jest napisane, żeby przyzwyczajać
        dziecko do jedzenia razem przy stole. Tylko sie zastanawiam jak taki maluszek ma
        siedzieć przy stole skoro nie potrafi. Owszem na kolanach mamy, ale tam jakas
        durnota napisała, że najlepiej w krzesełeczku do karmienia, więc się
        zastanawiam, czy one mają jakąś regulację oparcia, a może pasy do przypięcia?
        • beckas27 Re: jakiej firmy krzesełko do karmienia? 15.12.06, 11:28
          > zastanawiam, czy one mają jakąś regulację oparcia, a może pasy do przypięcia?

mają jedno i drugie
    • izabelek27 Re: jakiej firmy krzesełko do karmienia? 15.12.06, 11:46
      mój Kacperek dostal na mikołaja od Dziadków krzesełko drewniane firmy Drewex -
      to jest takie krzesełko które mozna rozłozyć i inaczej przestawic i wówczas
      dziecko ma małe krzesełko i stolik - bardzo fajna rzecz. Kacper bardzo fajnie
      siedzi w tym krzesle - ma 9 miesięcy. Nie ma tam pasów ani szelek bo blat go
      dosć mocno dociska i nie wygląda na to ze miałby spaść ale jakbys nie była pewna
      to mozna na pewno takie szelki gdzies dokupic i sobie zamontować. Polecam to
      krzesełko bo jest naprawdę fajne
      • kinia_lo Re: jakiej firmy krzesełko do karmienia? 15.12.06, 20:41
        My tez polecamy DREWEX , jesteśmy bardzo zadowoleniu i nasz synek takze,
        obecnie ma 9,5 miesiąca i bardzo lubi w nim siedziec.
    • s.poline chicco polly 15.12.06, 12:00
      jak w temacie, krzeselko oceniam na 6+ smile)
      szczerze powiem ze patrzac z perspektywy czasu (mamy je juz ponad 5 miesiecy)- niewyobrazam sobie bez niego zyciasmile
      najwieksze + to blokowane kolka, wymienna tacka i podwojna tapicerka.
      polecamsmile
    • jola427 Polecam Chicco 15.12.06, 18:15
      jest wygodny, ma pasy, rozkładane oparcie no i ma duży kosz pod siedzeniem.
    • bonkreta Re: jakiej firmy krzesełko do karmienia? 15.12.06, 18:58
      My mamy Fisher Price, jestem bardzo zadowolona. Można regulować wysokośc,
      pochylenie oparcia i odległość blatu. Oczywiście ma pasy (pięciopunktowe oraz
      bolec między nogami (bez bolca bym nie chciała, bo dziecku dużo łatwiej wypaść,
      zwłaszzca podczas pezypinania i odpinania).
    • agnieszka.kaczmarek Re: jakiej firmy krzesełko do karmienia? 15.12.06, 19:33
      My polecamy baby ono!
    • ulcia111 Re: jakiej firmy krzesełko do karmienia? 15.12.06, 19:38
      ja dostałam od kolezanek z pracy drewniane Klupsia i jestem bardzo zadowolona i
      mały tez a to najwazniejsze. Jest tanie i fajne polecam
    • renata28 Re: jakiej firmy krzesełko do karmienia? 15.12.06, 22:15
      Chicco polly. Używamy od już od wielu, wielu miesięcy.
    • agnieszka129 Re: jakiej firmy krzesełko do karmienia? 15.12.06, 23:45
      To zalezy jakie masz dziecko. Jeśli bardzo ruchliwe to odradzam drewniane bez
      pasów. Moja córcia stawała na siedzeniu lub próbował się z niego wysunąć.
      Musiałam je rozłożyć tak aby część siedzeniowa stała na ziemi. Ale niestety nic
      to nie dało bo mała przechodziła albo nad blatem albo pod blatem. Raz nawet
      zaklinowała się próbując wyjść pod blatem. To na szczęści było krzesełko
      pozyczone i oddałam je właścicielom. Kupiłam w końcu plastikowe (Brevi Jupiter)
      z kułeczkami i pasami. I teraz w końcu mogę spokojnie wyjść z pokoju nie
      obawiając się że dziecko znajdzie sobie drogę ucieczki. Są jednak dzieci, które
      nawet nie przypinane siedzą spokojnie i dla takich drewniane krzesełko na pewno
      się sprawdzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka