mamachlopca1 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 17.12.06, 23:29 (za wszesnie enter dzis mnie mój mąż podpytywał co bym chciała dostac i nie mam pojęcia.oczywiście odpada agd,bielizna jakos też mi sie odwidziała i nie wiem nawet co mam chciać.może mi cos fajnego podpowiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 00:07 Ja zawsze mam dłuuugą listę w przechowalni w merlinie, zawsze mi jakoś szkoda dla siebie zamówić, kupuję małemu a sobie najwyżej 1-2 pozycje, więc nie miałam problemu, podesłałam mężowi te najdroższe pozycje, na które wiem, że byłoby mi żal samej wydać pieniążki. Ja również musiałam się mocno pozastanawiać, co napisać w liście do św. Mikołaja , bo jakoś tak w ciągu roku niewiele myślę o sobie. Miałam trochę pomysłów, ostatecznie jednak zdecydowałam się na te książki od męża, nowe sztućce od babci, perfumy od brata i jego rodziny a od rodziców - nTV. Dostałam wcześniej i cieszę się nią od 2 tygodni. ) Sama sobie zamówiłam komplet bielizny i gorset. Inne pomysły: -zgrabny telefon komórkowy - dla mnie koniecznie Nokia -aparat cyfrowy Canon G7 -kosmetyki selektywne typu perfumy, podkład, dobry tusz, puder itp. -nowe okulary (no co? wydatek spory a by się przydały najlepiej w oprawkach w kolorze gorzkiej czekolady... ) -film na DVD (tytuł w zależności od upodobań ) -zestaw szalik, czapka, rękawiczki -ładna piżama/koszulka do spania i szlafrok -torebka - bo ich nigdy za wiele -bon na zabieg w gabinecie Guerlain -coś z biżuterii -kozaki EMU -papcie-japonki EMU tutaj link: www.deezee.pl/index.php?products=product&prod_id=535 Więcej nie pamiętam, ale lista pomysłów była dłuuuga, więc dopiszę, jeśli coś mi się przypomni. Daj znać, co wymyśliłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
anieees Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 08:07 Wiem,że to moze pójście na łatwiznę - ale dostanę 1000 zł I już mam całą listę rzeczy które sobie za to kupię Książki, kosmetyki i jakiś ciuszek Odpowiedz Link Zgłoś
jonaska Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 08:21 kurde..chciałabym prezent za 1000zł, jak tak czytam listę prezentów jakie dzieci dostają od was na gwiazdkę (po 5-10 prezentów!!!i to po kilkaset złotych jeden ) i teraz tego tysiaka,,to tak sobie myślę,że biedna kobietka jestem..a myslałam,że nie jest z naszym budżetem tak źle..chyba mi ise tylko wydawało...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
anieees Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 08:31 Jonaska, moje dzieci dostaną dwa trzy prezenty i to wcale nie po kilkaset złotych a ślubny, ostatnio sporo nabroił i to chyba w ramach rekompensaty zwykle dostawałam na gwiazdkę dobre perfumy ( wcześniej sama podałam mu kilka propozycji a niespodzianka miła polegać na tym, że sam wybra które)) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 08:47 Jonaska, z prezentami dla dzieci to często jest tak, że są to prezenty od całej rodziny, dlatego jest ich sporo Odpowiedz Link Zgłoś
natali101 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 08:51 ja zamówiłam perfumy helloween krem na noc i na dzień buty tusz do rzęs wage elektroniczną jakąs bluzeczke i spódnice a co z tego dostane to nie wiem. dziecko tez dostanie kilka prezentó ale to dlatego ze od dziadków x2,cioci x 2 i wujka.jest jedna w naszej rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 19.12.06, 16:55 Dagmara a jaki zabieg lubisz z Guerlain'a?Ja preferowałam Haute Couture ale ostatnio "zdradziłam" dla Kanebo i musze przyznac że chyba to "zdrada" na zawsze jak będziesz w Krakówku to wypróbuj koniecznie gabinet jest w Douglasie w Galerii Krakowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 19.12.06, 17:41 O, to napisz coś o tym zabiegu, może na priv? Ja chodziłam na takie "przyziemne" zabiegi - regulujący lub dotleniający. Mam fatalną, szarą cerę w dodatku nieco się błyszczy i lubi robić niespodzianki. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 20.12.06, 19:33 ja dostane broszke i kolczyki- wypatrzyłam sobie sama prezent. Może mało romantyczne, bo maz wraca dopiero w sobote popoludniu z afryki i nie zabardzo bedzie czas na bieganie. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 09:36 Od siostry i szwagra - balsam Lipidose2 Vichy w ogromnej butli , od niemęża - sportową torebkę albo biżuterię albo ciuch (jeszcze się nie zdecydowałam), od moich rodziców - kopertę ze sporą ilością gotówki, więc zamówię sobie po świętach nowe oprawki, od ojca niemęża - zamówioną książkę o piratach - jednak dziecko wciąż we mnie siedzi od siostry niemęża - chyba jakiś ciuch, od babci niemęża - specjalny gatunek chińskiej, zielonej herbaty na wagę. od cioci niemęża - tradycyjnie jakąś książkę. Odpowiedz Link Zgłoś
jolakl Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 09:49 2 książki, ekskluzywny balsam do ciała, album do zdjęć, pewnie ze 2 rodzaje jakiejś fajnej herbaty na wagę, perfumy i zrobiony specjalnie dla mnie szalik pasujący do kupionych wcześniej rękawiczek i czapki. Może jeszcze jakieś mini niespodzianki... Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 09:53 Mieliśmy teraz sporo nieplanowanych wydatków więc ustaliliśmy, że teraz pod choinkę sobie niczego nie kupujemy. Natomiast w styczniu wymieniamy komplet wypoczynkowy... więc to będzie prezent wspólny Odpowiedz Link Zgłoś
jonaska Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 09:55 o..te prezenty już jakieś normalniejsze..nie kosmiczne cenowo hehe to może i u nas jest normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 09:57 Mój mąż mi robi niespodziankę i kupuje nowy aparat fotograficzny ale taki prezent dostaję raz na ładnych kilka lat. Wybrałam jak dla mnie bardzo drogiego Olympusa za 1300zł. Napewno jakieś książki,w tym nową Grocholę i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
ella111 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 11:03 a jakie ksiazki zamowilyscie? Odpowiedz Link Zgłoś
jolakl Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 11:42 Najnowszego Grishama i Białą Masajkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kasi_ha Koma :-)) 18.12.06, 16:10 My tez sobie robimy taki prezent. Ja tez mysle o Olimpusie, tylko nie wiem jaki kupic. Stwierdzilosmy, ze w tym roku kupujemy sobie tylko po symbol. prezencie- maz mi pewnie jakies perfumy, albo bielizne, ja jemu... jeszcz nie wiem , a za to kupimy sobie porzadny aparat, bo stary kaput. Papa a jaki sobie upatrzylas model? Moj szwagier ma jakis za ktory dal 1400 zl, ale jakis czas temu Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Koma :-)) 20.12.06, 10:18 Już czeka od wczoraj na szafie,obiecałam mężowi że nie zajrzę do pudełka a model taki: www.allegro.pl/item150600554_pl_lordfoto_olympus_sp_510_torba_xd1gb_ladow_4aku.html Do tej pory miałam też olympusa tylko sporo prostszy model i byłam zadowolona a teraz oddam go na gwiazdkę 14 letniej sąsiadce,bo dziewczyna marzy o aparacie cyfrowym A mój maż sam sobie kupuje na gwiazdkę kino domowe bo mamy już dosyć stare Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kasi_ha Re: Koma :-)) 20.12.06, 14:54 Fajny ten aparat. Ja raczej kupie cos tanszego- do 1000 zl. I nie wiem czy ten prezent nie bedzie po swietach, bo z doswiadczenia wiem, ze tego typu sprzety sa najtansze po nowym roku, az do polowy stycznia. Moj maz sobie tez jako dodatkowy prezent kupi... nowe cb, bo stare, a raczej nowiutkie, mu ukradi z samochodu ;-((. Koma, a Malej kupujesz Teletubisie? Cos kiedys mowilas. Kasia dostanie sporo. Od dziadka kucyka pony, tego fajnego, od mojej mamy dostala porzadny bon, wiec ja wyposarze w co trzeba, od jednej cioci dostala sliczne Bartki, a od drugiej ma byc lego. Niespodzianka bedzie prezent od mojego taty i tesciowej, ta zawsze robi swieetne niespodzianki ). Bedzie jeszcze kasiora od mojego szwagra, ktory jest chrezstnym. Od nas Maluch ma konika, sanki, gromadke teletubisiow i jako poznijeszy prezent bedzie pewnie domek lego ville, albo do kompletu nastepne zoo, teraz to duze. Myslalam o farmie fp, ale Kasia lubi raczej klocki. Podoba mi sie tez zamek, ale nie wiem czy moglby Kaske zainteresowac, bo nie ma tam zwiezratek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Koma :-)) 20.12.06, 14:59 No fajny ten aparat mój małż go kupił w media markt taniej niż na allegro bo miał jakąś zniżkę. Domek z tubisiami już czeka jakiś czas,myślę że się spodoba,od dziadka dostanie taką mniejszą chou chou z ciasteczkami śmiejącą się i chrupiacą te ciasteczka więc chyba też będzie zadwolona,sąsiedzi mają też dla niej układankę drewnianą ze zwierzątkami,bidonik z ukochanym ostatnio Hefalumpem. Od koleżanki naszej dostanie misia śpiącego który podobno oddycha i chrapie a reszty nie wiem ale i tak będzie tego za dużo jak na nasz mały pokoik Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kasi_ha Re: Koma :-)) 20.12.06, 15:16 No to fakycznie sporo, u nas tez i juz wlasnie mysle gdzie ja to wszystko schowam. My mamy male mieszkanko, a wiec Kasi pokoik tez malutki. Dobrze, ze wozka dla lalek teraz nie wygralam, bo bylaby masakra w koncu Kasia i tak lubi najbardziej jezdzic caddy albo quinny. Niestety po domu tez . Ja w sumie wolalabym zeby wszyscy zrzucili nam sie na jedna, dwie porzadne zabawki typlu mega zoo lego czy domek lego albo teletubisiow, ale wiesz jak jest- niektorzy wola kupic to co im sie podoba. Na szzcescie udalo mi sie ich troche ukierunkowac . Dzieki temu, ze rodzinka kupi sporo, to nasze 3 prezety w zupelnosci wystarcza. A ten Olympus to chyba taki sam jak ma moj szwagier- jest nim zachwycony! Ja sobie upoluje cos dobrego, ale nie za drogiego. Musze zacisnac pasa, bo kupno mieszkania nas czeka. POzdrawiam. Asia Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 10:52 Ja delikatnie zasugerowałam mężowi, że chcialabym fajna torbe na strój od aerobiku, może jakis fajny top do ćwiczeń, albo porządne skarpetki. Włąśnie zaczęłam chodzić regularnie i to odpowiada moim zainteresowaniom Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
mamajudo Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 11:25 kupiliśmy przedświątecznie cyfrówkę, ale to ja robię zdjęcia, więc jakby prezent jest dla mnie, choć nie wyląduje pod choinką a co do chwili prezentowej to na mnie czekają trzy cienie do powiek, takie taniutkie Odpowiedz Link Zgłoś
tarmax Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 11:31 ja zamówiłam sobie u małża: wagę elektroniczną książkę "Cień wiatru" Zafona i "O pięknie" Zadie Smith czerwony portfel do torebki. Od rodziców dostanę ciśnieniomierz full automat, bo ostatnio coś mi dolega głowa i cisnienie skacze. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 11:41 od teściów(podobno dostane nową aktówkę od męża- w styczniu weekend w Paryżu od reszty rodzinki-nie wiem z jednej pracy-kpa z komentarzem z drugiej pracy-kodeks pracy z komentarzem i kalendarz poza tym postanowiłam wziąć sprawy w swoje ręce i sprawiłam sobie kilka bardzo miłych prezentów: dwa sweterki, płaszcz, dwie bluzeczki i bluzę z kapturem podszytą futrem(sztucznym rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś
rysia30 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 11:55 Sama sobie właśnie zrobiłam prezent, ekstra zakupy w mexxe3 sweterki, jeansy i rybaczki) Nie lubie być uszczęśliwiana na siłe i z mężem nie kupujemy sobie prezentów. Od teściów dostałam sporo słodyczy które uwielbiam i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 15:54 Ja wiem, że znajdę książki i firmowe, nieprzemakalne buty zimowe. Te prezenty "podpowiedziałam", a oprócz tego na pewno jakąś niespodziankę od męża, jak co roku. Od teściów nie wiem, bo też co roku czeka na mnie niespodzianka ( drobna, ale bardzo miła) Od mamy książkę. Chciałabym jeszcze dostać wagę elektroniczną, ale nikomu o tym nie mówiłam, więc pewnie nikt na to nie wpadnie...chociaż moje ostatnie wysiłki zakończone 3 kilogramami mniej zostały obwieszczone wszem i wobec, więc może jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 15:51 zamówiłam złotą bransoletkę ale bym jeszcze chciała-dobry krem pod oczy Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kasi_ha Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 16:07 No rózge, a co )? Perfumy dostane, tylko musze wybrac, bo... wole sama to zrobic . Ostatnio dostalam allur channel i sie meczylam z tymi feromonami baaardzo dlugo Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kasi_ha Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 16:23 Zapomnialam dodac,ze to tylko prezent od mezusia, ale jeszce dostalam od mamusi kochanej baaardzo fajne bony, ktory zrealizuje na rozne zachcianki, od tatusia jak wroci z Belgii tez pewnie wszyscy dostaniemy cos ekstra, od tescia bizuterie, bo jest jubilerem, od tesciowki (bo to osobno) dostane pewnie jak zwykle baaardzo potrzebna serie p/ zmarszczkowa )), a od siostr razem karnet do spa czy innego czegos takiego . Jednak nie ma jak prezentod corci- slodko mowi do mnie: "Mamunia Kasi kocha". A tak wogole to szulam chetnego co kupi mi nart nowe i buty, no i kombinezon tez by sie przydal )) Papa Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 17:06 Mój wreszcie przełamał swoje opory i wstręty i zakupi mi futro.Prawdziwe.Tylko z moją mamą wybierać będą więc mogę mam pewne obawy... Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 17:22 a ja dostałam wczoraj czarną spodnicę, założe sobie na wigilie (mam nadzieję, że nie poplamię), zamówiłam "Odwet oceanu". Od cioci dostanę michę uszek - i to jest najcudowniejszy prezent! Odpowiedz Link Zgłoś
ewadorotaola futro??? biedne zwierzaki 19.12.06, 16:29 nie zal Ci zwierzat??? rany jak wytłumaczysz swojemu dziecku ze dla mamusi zabili zwierzatka bo chciala miec futro ..... przykre Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: do weronki77 19.12.06, 17:44 OO,same "ekolozki" albo też próba wciągnięcia w niepotrzebny dyskurs.Oburzenie takie jak gdybym conajmniej futro z soboli,lub innego niezwykle rzadkiego gatunku zamawiała specjalnieFutra naturalne lubię,podobają mi się i jest mi w nich ciepło.Ale rozumiem że sa też przeciwnicy ich noszenia.Ja do nich nie należę w każdym razie.Faktem jest że mozna się ich czasem obawiac poniewaz niejednokrotnie oblewają farbą lub kwasem ich właścicielki..Zakładam że nosicie buty i torebki wyłącznie ze skaju tudzież gumofilce No i rękawiczki tez tylko bawełniane.A dziecko-ma futrzaną czapeczkę Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kasi_ha Fajnie przesadzacie ;-)) 19.12.06, 21:35 Futer sama nie lubie, po prostu jestem sporty, a nie elegance ), ale nie czaje takie gadania. Mozna miec inne zdanie, lubic je lub nie, ale po co zaraz takie morałki w stylu : "co powiesz dziecku..." itp. A jak miesko dajecie Dzieciaszkowi albo np. kupujecie mu butki ze skorki, to nie macie problemow jak mu to wytlumaczyc? W koncu tu tez dokonujecie wyboru bo ostatecznie miesozerni od zarania dziejow nie jestesmy,a butki tez mozna kupic z czegos innego, nie? Znacznie wiecej zwierzat cierpi gdy przerabia sie je na miesa i wyroby wedlinarskie dla nas- miesozercow, niz na skutek produkcji futer- niewielkiej w skali globalnego wykorzystania surowca. W koncu nie tak wiele osob nosi futra, a wedliny i mieso je sie prawie w kazdej polskiej rodzinie. A moze jak cierpi swinka czy krowka to nic takiego, ale sobola czy lisa Wam szkoda? POzdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: do weronki77 19.12.06, 21:35 Ech, nie przejmuj się, ja co prawda nie przepadam za futrami, ale nie ze względu na ekologię. Czasem wydaje mi się, że niektóre hasła padają tu wyłącznie jako prowokacja, nie wiem, może niektórzy chcą się w ten sposób dowartościować? Skromność górą - kto robi skromniejsze prezenty, kto kupuje dziecku mniej zabawek, kto nie "męczy" dziecka dodatkowymi zajęciami, kto jest ogólnie najbardziej wyluzowany w temacie wychowania dziecka, kto ma najmniej nowoczesny sprzęt agd, hi-fi, foto i kto nie nosi futra - ten jest najbardziej jazzy. Co tam, święta idą, fajnie że dostaniesz wymarzony prezent. I uważaj na farby i kwasy. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kasi_ha Re: do weronki77 19.12.06, 21:40 Podpisuje sie dwoma lapkami, a mysle o tym j.w. napisalam. Normalnie sie z niczym wychylic nie mozna )). Papa Odpowiedz Link Zgłoś
boolva Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 18:30 Ale mnie zaskoczyłyście! Ty Wy wszystkie wiecie co dostaniecie? Ja wszystkim mówię zawsze, że "chcę niespodziankę". Wiem, że wtedy nie zawsze można być w 100% usatysfakcjonowanym, ale ja lubię nie-wiedzieć! Podpowiadam tylko co kupić dzieciom czy mężowi i sama nikomu nie zdradzam co kupiłam dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
ella111 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 19:47 No, niespodzianka tez fajna, szczegolnie mila niespodzianka Ale gdyby mi ktos zrobil niespodzianke w postaci futra to bym nie byla zadowolona... Brrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 21:36 Wiesz, dzieci piszą listy do Mikołaja i tam zawierają swoje marzenia o prezentach My nie piszemy-a czasami szkoda. Po latach upychania w szafach niepasujących swetrów, nylonowych koszulek, rozdawania po znajomych balsamów, żeli do kąpieli i innych kosmetycznych cudeniek, na które jestem uczulona, świetnie rozumiem potrzebę otrzymania prezentu wymarzonego A ponieważ u mnie w rodzinie niestety nie ma zwyczaju pytania o preferencje prezentowe(a szkoda, szkoda...), więc z okazji gwiazdki pozwalam sobie na małe szaleństwo i sprawiam sobie to, co szczególnie mi się spodobało albo o czy marzyłam, a rozsądek nie pozwalał mi do tej pory na ziszczenie tego marzenia Ale dostaję corocznie prezent-niespodziankę od mojej przyjaciółki. Znamy świetnie swój gust, lubimy podobne rzeczy i niespodzianka od niej jest zawsze strzałem w dziesiątkę. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj21 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 21:41 Ja wiem tylko co dostanę od męża - w tym roku nie ma kompletnie czasu więc mu podpowiedziałam - tusz do rzęs, koszulkę i bieliznę (którą sama wybiorę bo nie da się kupić dobrego biustonosza bez mierzenia). Poza tym niespodzianki. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 21:28 U nas w rodzinie jest już dość dużo dzieci (sami mamy trójkę , więc prezenty robimy sobie tylko z mężem i tradycyjnie teściowie coś nam sprezentują (w tym roku mają mniejszą kasę, więc będzie skromniej i niespodzianka). A sami z mężem kupujemy sobie kamere cyfrową, poza tym mąż dostanie jeszcze dużą wodę toaletową Baldessarini Del Mar, a ja nie wiem jeszcze co - chciałam gorset, ale chyba jednak nie będzie czasu wybrać się na zakupy z mierzeniem (nie mamy z kim dzieci zostawić, a możecie sobie wyobrazić upojne mierzenie gorsetów z trójką dzieciaków), więc może poproszę o jakieś kosmetyki, albo mąż zasponsoruje mi upatrzoną zamszową kurteczkę... aga Odpowiedz Link Zgłoś
zapominajka2 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 21:31 Od meza dostane perfumy, (tak mysle). Od tesciow kase, (oni nigdy nie wiedza co kupic). I to chyba tyle prezentow. Z pozostala rodzinka nie robimy sobie prezentow, tylko kupujemy dzieciom. I dobrze bo juz wydalam majatek na prezenty dla dzieci. Mezowi wykupilam kilka godzin w spa Odpowiedz Link Zgłoś
mamamona Re: Same niespodzianki 19.12.06, 10:20 niektóre listy prezentów zatykają! ))))) ja dostanę album Nigella gryzie )) Odpowiedz Link Zgłoś
mamachlopca1 Re: Same niespodzianki 19.12.06, 13:54 oj ja dalej mam dylemt.dzis myslalam o jakiejs fajnej torebce-tego nigdy za wiele i jakiejs kawie albo herbacie aromatycznej.tylko do kawy zawsze mi sie marzyl mlynek-moze byc nawet elektryczny-wtedy nie kosztuje majatku(te ladne dzis widzialam po 120)a i np cukier mozna tam zetrzec.no i jakas filizanke do tej kawy.no i mysle dalej-zwsze wole powiedziec mezowi o kilku rzeczach-niech sam wybiera Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorka99 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 19.12.06, 16:05 Ja zawsze mam niespodzianke, moj maz doskonale mnie zna wie o czym marze i zawsze to dostaje ))) Ale najwiekszym dla mnie prezentem jest zawsze cos co dostaje od dzieci z domu dziecka , który z mezem sponsorujemy od 2 lat. Dzieciaki w zeszlym roku namalowały nam piekny kolorowy obrazek , dzis wisi u nas na głównej scianie w domu , bo jest sliczny. Usmiech i radosc tych dzieci które ciesza sie z otrzymanych prezentów to dla nas najpiekniejszy prezent pod choinke, reszta dla mnie ma małe znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
magdaomar Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 20.12.06, 20:34 notebooka acera 3692 od rodzicow wode perfumowana Ultraviolet od mojego kochanego a od reszty rodzinki niespodzianki Odpowiedz Link Zgłoś