Dodaj do ulubionych

a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę?

17.12.06, 23:28
Obserwuj wątek
    • mamachlopca1 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 17.12.06, 23:29
      (za wszesnie entercrying
      dzis mnie mój mąż podpytywał co bym chciała dostac i nie mam pojęcia.oczywiście
      odpada agd,bielizna jakos też mi sie odwidziała i nie wiem nawet co mam
      chciać.może mi cos fajnego podpowiecie?
      • mama-smyka Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 00:07
        Ja zawsze mam dłuuugą listę w przechowalni w merlinie, zawsze mi jakoś szkoda
        dla siebie zamówić, kupuję małemu a sobie najwyżej 1-2 pozycje, więc nie miałam
        problemu, podesłałam mężowi te najdroższe pozycje, na które wiem, że byłoby mi
        żal samej wydać pieniążki. wink
        Ja również musiałam się mocno pozastanawiać, co napisać w liście do św.
        Mikołaja wink, bo jakoś tak w ciągu roku niewiele myślę o sobie.
        Miałam trochę pomysłów, ostatecznie jednak zdecydowałam się na te książki od
        męża, nowe sztućce od babci, perfumy od brata i jego rodziny a od rodziców -
        nTV. smile Dostałam wcześniej i cieszę się nią od 2 tygodni. smile)
        Sama sobie zamówiłam komplet bielizny i gorset. smile
        Inne pomysły:
        -zgrabny telefon komórkowy - dla mnie koniecznie Nokia smile
        -aparat cyfrowy Canon G7
        -kosmetyki selektywne typu perfumy, podkład, dobry tusz, puder itp.
        -nowe okulary smile (no co? wydatek spory a by się przydały smile najlepiej w
        oprawkach w kolorze gorzkiej czekolady... smile)
        -film na DVD (tytuł w zależności od upodobań wink)
        -zestaw szalik, czapka, rękawiczki
        -ładna piżama/koszulka do spania i szlafrok
        -torebka - bo ich nigdy za wiele wink
        -bon na zabieg w gabinecie Guerlain
        -coś z biżuterii
        -kozaki EMU
        -papcie-japonki EMU big_grin tutaj link:
        www.deezee.pl/index.php?products=product&prod_id=535
        Więcej nie pamiętam, ale lista pomysłów była dłuuuga, więc dopiszę, jeśli coś
        mi się przypomni.
        Daj znać, co wymyśliłaś. smile
        • anieees Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 08:07
          Wiem,że to moze pójście na łatwiznę - ale dostanę 1000 złsmile I już mam całą listę
          rzeczy które sobie za to kupięsmile Książki, kosmetyki i jakiś ciuszeksmile
          • jonaska Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 08:21
            kurde..chciałabym prezent za 1000zł, jak tak czytam listę prezentów jakie
            dzieci dostają od was na gwiazdkę (po 5-10 prezentów!!!i to po kilkaset złotych
            jeden ) i teraz tego tysiaka,,to tak sobie myślę,że biedna kobietka jestem..a
            myslałam,że nie jest z naszym budżetem tak źle..chyba mi ise tylko
            wydawało...hehe
            • anieees Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 08:31
              Jonaska, moje dzieci dostaną dwa trzy prezenty i to wcale nie po kilkaset
              złotych a ślubny, ostatnio sporo nabroił i to chyba w ramach rekompensatywink
              zwykle dostawałam na gwiazdkę dobre perfumy ( wcześniej sama podałam mu kilka
              propozycji a niespodzianka miła polegać na tym, że sam wybra którewink))
              • monika_wroclaw Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 08:47
                Jonaska, z prezentami dla dzieci to często jest tak, że są to prezenty od całej
                rodziny, dlatego jest ich sporo smile
                • natali101 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 08:51
                  ja zamówiłam
                  perfumy helloween
                  krem na noc i na dzień
                  buty
                  tusz do rzęs
                  wage elektroniczną
                  jakąs bluzeczke i spódnice
                  a co z tego dostane to nie wiem.
                  dziecko tez dostanie kilka prezentó ale to dlatego ze od dziadków x2,cioci x 2 i
                  wujka.jest jedna w naszej rodzinie.
        • weronka77 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 19.12.06, 16:55
          Dagmara a jaki zabieg lubisz z Guerlain'a?Ja preferowałam Haute Couture ale
          ostatnio "zdradziłam" dla Kanebo i musze przyznac że chyba to "zdrada" na
          zawszewink jak będziesz w Krakówku to wypróbuj konieczniewink gabinet jest w
          Douglasie w Galerii Krakowskiejwink
          • mama-smyka Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 19.12.06, 17:41
            O, to napisz coś o tym zabiegu, może na priv? smile
            Ja chodziłam na takie "przyziemne" wink zabiegi - regulujący lub dotleniający.
            Mam fatalną, szarą cerę w dodatku nieco się błyszczy i lubi robić
            niespodzianki. sad
      • bgoralska1972 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 20.12.06, 19:33
        ja dostane broszke i kolczyki- wypatrzyłam sobie sama prezent. Może mało
        romantyczne, bo maz wraca dopiero w sobote popoludniu z afryki i nie zabardzo
        bedzie czas na bieganie.
    • pia_ Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 09:36
      Od siostry i szwagra - balsam Lipidose2 Vichy w ogromnej butli smile,
      od niemęża - sportową torebkę albo biżuterię albo ciuch (jeszcze się nie
      zdecydowałam),
      od moich rodziców - kopertę ze sporą ilością gotówki, więc zamówię sobie po
      świętach nowe oprawki,
      od ojca niemęża - zamówioną książkę o piratach - jednak dziecko wciąż we mnie
      siedzi smile
      od siostry niemęża - chyba jakiś ciuch,
      od babci niemęża - specjalny gatunek chińskiej, zielonej herbaty na wagę.
      od cioci niemęża - tradycyjnie jakąś książkę.
    • jolakl Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 09:49
      2 książki,
      ekskluzywny balsam do ciała,
      album do zdjęć,
      pewnie ze 2 rodzaje jakiejś fajnej herbaty na wagę,
      perfumy
      i zrobiony specjalnie dla mnie szalik pasujący do kupionych wcześniej
      rękawiczek i czapki.
      Może jeszcze jakieś mini niespodzianki...
    • ana119 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 09:53
      Mieliśmy teraz sporo nieplanowanych wydatków więc ustaliliśmy, że teraz pod
      choinkę sobie niczego nie kupujemy. Natomiast w styczniu wymieniamy komplet
      wypoczynkowy... więc to będzie prezent wspólnysmile
      • jonaska Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 09:55
        o..te prezenty już jakieś normalniejsze..nie kosmiczne cenowo hehewink to może i
        u nas jest normalniewink
        • ana119 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 12:49
          smile
    • koma.edziecko Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 09:57
      Mój mąż mi robi niespodziankę i kupuje nowy aparat fotograficzny smile
      ale taki prezent dostaję raz na ładnych kilka lat.
      Wybrałam jak dla mnie bardzo drogiego Olympusa za 1300zł.
      Napewno jakieś książki,w tym nową Grocholę i to wszystko.
      • ella111 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 11:03
        a jakie ksiazki zamowilyscie?
        • jolakl Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 11:42
          Najnowszego Grishama i Białą Masajkę.
      • mama_kasi_ha Koma :-)) 18.12.06, 16:10
        My tez sobie robimy taki prezent. Ja tez mysle o Olimpusie, tylko nie wiem jaki
        kupic. Stwierdzilosmy, ze w tym roku kupujemy sobie tylko po symbol. prezencie-
        maz mi pewnie jakies perfumy, albo bielizne, ja jemu... jeszcz nie wiem sad, a
        za to kupimy sobie porzadny aparat, bo stary kaput.
        Papa
        a jaki sobie upatrzylas model? Moj szwagier ma jakis za ktory dal 1400 zl, ale
        jakis czas temu
        • koma.edziecko Re: Koma :-)) 20.12.06, 10:18
          Już czeka od wczoraj na szafie,obiecałam mężowi że nie zajrzę do pudełka smile a
          model taki:
          www.allegro.pl/item150600554_pl_lordfoto_olympus_sp_510_torba_xd1gb_ladow_4aku.html

Do tej pory miałam też olympusa tylko sporo prostszy model i byłam zadowolona a
          teraz oddam go na gwiazdkę 14 letniej sąsiadce,bo dziewczyna marzy o aparacie
          cyfrowym smile

A mój maż sam sobie kupuje na gwiazdkę kino domowe bo mamy już dosyć stare wink
          • mama_kasi_ha Re: Koma :-)) 20.12.06, 14:54
            Fajny ten aparat. Ja raczej kupie cos tanszego- do 1000 zl. I nie wiem czy ten
            prezent nie bedzie po swietach, bo z doswiadczenia wiem, ze tego typu sprzety
            sa najtansze po nowym roku, az do polowy stycznia. Moj maz sobie tez jako
            dodatkowy prezent kupi... nowe cb, bo stare, a raczej nowiutkie, mu ukradi z
            samochodu ;-((.
            Koma, a Malej kupujesz Teletubisie? Cos kiedys mowilas. Kasia dostanie sporo.
            Od dziadka kucyka pony, tego fajnego, od mojej mamy dostala porzadny bon, wiec
            ja wyposarze w co trzeba, od jednej cioci dostala sliczne Bartki, a od drugiej
            ma byc lego. Niespodzianka bedzie prezent od mojego taty i tesciowej, ta zawsze
            robi swieetne niespodzianki wink). Bedzie jeszcze kasiora od mojego szwagra,
            ktory jest chrezstnym. Od nas Maluch ma konika, sanki, gromadke teletubisiow i
            jako poznijeszy prezent bedzie pewnie domek lego ville, albo do kompletu
            nastepne zoo, teraz to duze. Myslalam o farmie fp, ale Kasia lubi raczej
            klocki. Podoba mi sie tez zamek, ale nie wiem czy moglby Kaske zainteresowac,
            bo nie ma tam zwiezratek.
            Pozdrawiam
            • koma.edziecko Re: Koma :-)) 20.12.06, 14:59
              No fajny ten aparat mój małż go kupił w media markt taniej niż na allegro bo
              miał jakąś zniżkę.
              Domek z tubisiami już czeka jakiś czas,myślę że się spodoba,od dziadka dostanie
              taką mniejszą chou chou z ciasteczkami śmiejącą się i chrupiacą te ciasteczka
              więc chyba też będzie zadwolona,sąsiedzi mają też dla niej układankę drewnianą
              ze zwierzątkami,bidonik z ukochanym ostatnio Hefalumpem.
              Od koleżanki naszej dostanie misia śpiącego który podobno oddycha i chrapie a
              reszty nie wiem ale i tak będzie tego za dużo jak na nasz mały pokoik smile
              • mama_kasi_ha Re: Koma :-)) 20.12.06, 15:16
                No to fakycznie sporo, u nas tez i juz wlasnie mysle gdzie ja to wszystko
                schowam. My mamy male mieszkanko, a wiec Kasi pokoik tez malutki. Dobrze, ze
                wozka dla lalek teraz nie wygralam, bo bylaby masakra wink w koncu Kasia i tak
                lubi najbardziej jezdzic caddy albo quinny. Niestety po domu tez wink. Ja w
                sumie wolalabym zeby wszyscy zrzucili nam sie na jedna, dwie porzadne zabawki
                typlu mega zoo lego czy domek lego albo teletubisiow, ale wiesz jak jest-
                niektorzy wola kupic to co im sie podoba. Na szzcescie udalo mi sie ich troche
                ukierunkowac wink. Dzieki temu, ze rodzinka kupi sporo, to nasze 3 prezety w
                zupelnosci wystarcza.
                A ten Olympus to chyba taki sam jak ma moj szwagier- jest nim zachwycony! Ja
                sobie upoluje cos dobrego, ale nie za drogiego. Musze zacisnac pasa, bo kupno
                mieszkania nas czeka.
                POzdrawiam. Asia
    • kuczynska78 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 10:52
      Ja delikatnie zasugerowałam mężowi, że chcialabym fajna torbe na strój od
      aerobiku, może jakis fajny top do ćwiczeń, albo porządne skarpetki. Włąśnie
      zaczęłam chodzić regularnie i to odpowiada moim zainteresowaniom smile
      Agnieszka
    • mamajudo Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 11:25
      kupiliśmy przedświątecznie cyfrówkę, ale to ja robię zdjęcia,
      więc jakby prezent jest dla mnie, choć nie wyląduje pod choinką smile

a co do chwili prezentowej to na mnie czekają trzy cienie do powiek,
      takie taniutkie smile
    • tarmax Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 11:31
      ja zamówiłam sobie u małża:
      wagę elektroniczną
      książkę "Cień wiatru" Zafona i "O pięknie" Zadie Smith
      czerwony portfel do torebki.
      Od rodziców dostanę ciśnieniomierz full automat, bo ostatnio coś mi dolega
      głowa i cisnienie skacze.
      • leigh4 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 11:41
        od teściów(podobnowink dostane nową aktówkę
        od męża- w styczniu weekend w Paryżusmile
        od reszty rodzinki-nie wiem
        z jednej pracy-kpa z komentarzem
        z drugiej pracy-kodeks pracy z komentarzem i kalendarz
        poza tym postanowiłam wziąć sprawy w swoje ręce i sprawiłam sobie kilka bardzo
        miłych prezentów: dwa sweterki, płaszcz, dwie bluzeczki i bluzę z kapturem
        podszytą futrem(sztucznym rzecz jasnawink
    • rysia30 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 11:55
      Sama sobie właśnie zrobiłam prezent, ekstra zakupy w mexxesmile3 sweterki, jeansy
      i rybaczkismile) Nie lubie być uszczęśliwiana na siłe i z mężem nie kupujemy sobie
      prezentów. Od teściów dostałam sporo słodyczy które uwielbiam i tyle.
      • iwek33 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 15:54
        Ja wiem, że znajdę książki i firmowe, nieprzemakalne buty zimowe. Te
        prezenty "podpowiedziałam", a oprócz tego na pewno jakąś niespodziankę od męża,
        jak co roku. Od teściów nie wiem, bo też co roku czeka na mnie niespodzianka (
        drobna, ale bardzo miła) Od mamy książkę. Chciałabym jeszcze dostać wagę
        elektroniczną, ale nikomu o tym nie mówiłam, więc pewnie nikt na to nie
        wpadnie...chociaż moje ostatnie wysiłki zakończone 3 kilogramami mniej zostały
        obwieszczone wszem i wobec, więc może jednak...smile
    • dominika8 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 15:51
      zamówiłam złotą bransoletkę
      ale bym jeszcze chciała-dobry krem pod oczy
    • mama_kasi_ha Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 16:07
      No rózge, a co wink)? Perfumy dostane, tylko musze wybrac, bo... wole sama to
      zrobic wink. Ostatnio dostalam allur channel i sie meczylam z tymi feromonami
      baaardzo dlugo wink
      • mama_kasi_ha Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 16:23
        Zapomnialam dodac,ze to tylko prezent od mezusia, ale jeszce dostalam od mamusi
        kochanej baaardzo fajne bony, ktory zrealizuje na rozne zachcianki, od tatusia
        jak wroci z Belgii tez pewnie wszyscy dostaniemy cos ekstra, od tescia
        bizuterie, bo jest jubilerem, od tesciowki (bo to osobno) dostane pewnie jak
        zwykle baaardzo potrzebna serie p/ zmarszczkowa wink)), a od siostr razem karnet
        do spa czy innego czegos takiego wink.
        Jednak nie ma jak prezentod corci- slodko mowi do mnie: "Mamunia Kasi kocha".
        A tak wogole to szulam chetnego co kupi mi nart nowe i buty, no i kombinezon
        tez by sie przydal wink))
        Papa
    • weronka77 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 17:06
      Mój wreszcie przełamał swoje opory i wstręty i zakupi mi futro.Prawdziwe.Tylko
      z moją mamą wybierać będą więc mogę mam pewne obawy...wink
      • katse Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 17:22
        a ja dostałam wczoraj czarną spodnicę, założe sobie na wigilie (mam nadzieję,
        że nie poplamię), zamówiłam "Odwet oceanu".
        Od cioci dostanę michę uszek - i to jest najcudowniejszy prezent!
      • ewadorotaola futro??? biedne zwierzaki 19.12.06, 16:29
        nie zal Ci zwierzat??? rany jak wytłumaczysz swojemu dziecku ze dla mamusi
        zabili zwierzatka bo chciala miec futro ..... przykre
      • kasik2828 do weronki77 19.12.06, 17:20
        no własnie nie szkoda Ci zwierząt?
        • weronka77 Re: do weronki77 19.12.06, 17:44
          OO,same "ekolozki" albo też próba wciągnięcia w niepotrzebny dyskurs.Oburzenie
          takie jak gdybym conajmniej futro z soboli,lub innego niezwykle rzadkiego
          gatunku zamawiała specjalniewinkFutra naturalne lubię,podobają mi się i jest mi
          w nich ciepło.Ale rozumiem że sa też przeciwnicy ich noszenia.Ja do nich nie
          należę w każdym razie.Faktem jest że mozna się ich czasem obawiac poniewaz
          niejednokrotnie oblewają farbą lub kwasem ich właścicielki..Zakładam że nosicie
          buty i torebki wyłącznie ze skaju tudzież gumofilcewink No i rękawiczki tez
          tylko bawełniane.A dziecko-ma futrzaną czapeczkęwink
          • mama_kasi_ha Fajnie przesadzacie ;-)) 19.12.06, 21:35
            Futer sama nie lubie, po prostu jestem sporty, a nie elegance wink), ale nie
            czaje takie gadania. Mozna miec inne zdanie, lubic je lub nie, ale po co zaraz
            takie morałki w stylu : "co powiesz dziecku..." itp.
            A jak miesko dajecie Dzieciaszkowi albo np. kupujecie mu butki ze skorki, to
            nie macie problemow jak mu to wytlumaczyc? W koncu tu tez dokonujecie wyboru bo
            ostatecznie miesozerni od zarania dziejow nie jestesmy,a butki tez mozna kupic
            z czegos innego, nie? Znacznie wiecej zwierzat cierpi gdy przerabia sie je na
            miesa i wyroby wedlinarskie dla nas- miesozercow, niz na skutek produkcji futer-
            niewielkiej w skali globalnego wykorzystania surowca. W koncu nie tak wiele
            osob nosi futra, a wedliny i mieso je sie prawie w kazdej polskiej rodzinie.
            A moze jak cierpi swinka czy krowka to nic takiego, ale sobola czy lisa Wam
            szkoda?
            POzdrowionka
          • mama-smyka Re: do weronki77 19.12.06, 21:35
            Ech, nie przejmuj się, ja co prawda nie przepadam za futrami, ale nie ze
            względu na ekologię. wink
            Czasem wydaje mi się, że niektóre hasła padają tu wyłącznie jako prowokacja,
            nie wiem, może niektórzy chcą się w ten sposób dowartościować?
            Skromność górą - kto robi skromniejsze prezenty, kto kupuje dziecku mniej
            zabawek, kto nie "męczy" dziecka dodatkowymi zajęciami, kto jest ogólnie
            najbardziej wyluzowany w temacie wychowania dziecka, kto ma najmniej nowoczesny
            sprzęt agd, hi-fi, foto i kto nie nosi futra - ten jest najbardziej jazzy. big_grin
            Co tam, święta idą, fajnie że dostaniesz wymarzony prezent. smile
            I uważaj na farby i kwasy. wink
            • mama_kasi_ha Re: do weronki77 19.12.06, 21:40
              Podpisuje sie dwoma lapkami, a mysle o tym j.w. napisalam. Normalnie sie z
              niczym wychylic nie mozna wink)).
              Papa
    • boolva Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 18:30
      Ale mnie zaskoczyłyście! Ty Wy wszystkie wiecie co dostaniecie?
      Ja wszystkim mówię zawsze, że "chcę niespodziankę". Wiem, że wtedy nie zawsze
      można być w 100% usatysfakcjonowanym, ale ja lubię nie-wiedzieć! Podpowiadam
      tylko co kupić dzieciom czy mężowi i sama nikomu nie zdradzam co kupiłam dla innych.
      • ella111 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 19:47
        No, niespodzianka tez fajna, szczegolnie mila niespodzianka smile
        Ale gdyby mi ktos zrobil niespodzianke w postaci futra to bym nie byla
        zadowolona... Brrrrr.
        • leigh4 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 21:36
          Wiesz, dzieci piszą listy do Mikołaja i tam zawierają swoje marzenia o
          prezentachsmile My nie piszemy-a czasami szkoda. Po latach upychania w szafach
          niepasujących swetrów, nylonowych koszulek, rozdawania po znajomych balsamów,
          żeli do kąpieli i innych kosmetycznych cudeniek, na które jestem uczulona,
          świetnie rozumiem potrzebę otrzymania prezentu wymarzonegosmile A ponieważ u mnie
          w rodzinie niestety nie ma zwyczaju pytania o preferencje prezentowe(a szkoda,
          szkoda...), więc z okazji gwiazdki pozwalam sobie na małe szaleństwo i sprawiam
          sobie to, co szczególnie mi się spodobało albo o czy marzyłam, a rozsądek nie
          pozwalał mi do tej pory na ziszczenie tego marzeniawink
          Ale dostaję corocznie prezent-niespodziankę od mojej przyjaciółki. Znamy
          świetnie swój gust, lubimy podobne rzeczy i niespodzianka od niej jest zawsze
          strzałem w dziesiątkę.
      • monikaj21 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 21:41
        Ja wiem tylko co dostanę od męża - w tym roku nie ma kompletnie czasu więc mu
        podpowiedziałam - tusz do rzęs, koszulkę i bieliznę (którą sama wybiorę bo nie
        da się kupić dobrego biustonosza bez mierzenia). Poza tym niespodzianki.
    • agni71 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 21:28
      U nas w rodzinie jest już dość dużo dzieci (sami mamy trójkę smile, więc prezenty
      robimy sobie tylko z mężem i tradycyjnie teściowie coś nam sprezentują (w tym
      roku mają mniejszą kasę, więc będzie skromniej i niespodzianka).
      A sami z mężem kupujemy sobie kamere cyfrową, poza tym mąż dostanie jeszcze
      dużą wodę toaletową Baldessarini Del Mar, a ja nie wiem jeszcze co - chciałam
      gorset, ale chyba jednak nie będzie czasu wybrać się na zakupy z mierzeniem
      (nie mamy z kim dzieci zostawić, a możecie sobie wyobrazić upojne mierzenie
      gorsetów z trójką dzieciaków), więc może poproszę o jakieś kosmetyki, albo mąż
      zasponsoruje mi upatrzoną zamszową kurteczkę...

aga
    • zapominajka2 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 18.12.06, 21:31
      Od meza dostane perfumy, (tak mysle). Od tesciow kase, (oni nigdy nie wiedza co
      kupic). I to chyba tyle prezentow. Z pozostala rodzinka nie robimy sobie
      prezentow, tylko kupujemy dzieciom. I dobrze bo juz wydalam majatek na prezenty
      dla dzieci.
      Mezowi wykupilam kilka godzin w spa smile
      • czarna_maruda Same niespodzianki 18.12.06, 21:36
        a od męża zmywarkę smile
        • mamamona Re: Same niespodzianki 19.12.06, 10:20
          niektóre listy prezentów zatykają! wink)))))

ja dostanę album Nigella gryzie smile))
          • mamachlopca1 Re: Same niespodzianki 19.12.06, 13:54
            oj ja dalej mam dylemt.dzis myslalam o jakiejs fajnej torebce-tego nigdy za
            wiele i jakiejs kawie albo herbacie aromatycznej.tylko do kawy zawsze mi sie
            marzyl mlynek-moze byc nawet elektryczny-wtedy nie kosztuje majatku(te ladne
            dzis widzialam po 120)a i np cukier mozna tam zetrzec.no i jakas filizanke do
            tej kawy.no i mysle dalej-zwsze wole powiedziec mezowi o kilku rzeczach-niech
            sam wybiera
    • wiktorka99 Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 19.12.06, 16:05
      Ja zawsze mam niespodzianke, moj maz doskonale mnie zna wie o czym marze i
      zawsze to dostaje smile)))
      Ale najwiekszym dla mnie prezentem jest zawsze cos co dostaje od dzieci z domu
      dziecka , który z mezem sponsorujemy od 2 lat. Dzieciaki w zeszlym roku
      namalowały nam piekny kolorowy obrazek , dzis wisi u nas na głównej scianie w
      domu , bo jest sliczny.
      Usmiech i radosc tych dzieci które ciesza sie z otrzymanych prezentów to dla
      nas najpiekniejszy prezent pod choinke, reszta dla mnie ma małe znaczenie
      • magdaomar ja dostane 20.12.06, 20:33
      • magdaomar Re: a co Wy dostaniecie na Gwiazdkę? 20.12.06, 20:34
        notebooka acera 3692 od rodzicow
        wode perfumowana Ultraviolet od mojego kochanego a od reszty rodzinki
        niespodzianki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka