Dodaj do ulubionych

sportowka Bebecar

IP: *.* 02.03.03, 18:55
czy ktos uzywal wozków spacerowych Bebecar (bez gondoli) zaraz od urodzenia dziecka? jaki bylby do tego najlepszy? co sadzicie o takim pomysle?Pozdrowienia Tucha
Obserwuj wątek
    • Gość: dta Re: sportowka Bebecar IP: *.* 02.03.03, 20:27
      Dlaczego chcesz noworodka wozić w spacerówce? Dla noworodków są gondole - przecież taki dzidziuś musi cały czas leżeć na płasko, a żadna spacerówka nie rozkłada się zupełnie na płasko!
      • Gość: pienkosia Re: sportowka Bebecar- ja wozilam bez gondoli!! IP: *.* 03.03.03, 11:43
        Mialam bebecara raider at+ bez gondoli, moj synek urozil sie 8 kwietnia 2002, bylo juz cieplo, woec uznalismy ze nia ma potrzeby.Tymbardziej ze akurat bebecar jest spacerowka ktora rozklada sie ZUPEŁNIE PŁASKO!!, nie tak jak twierdzi dta, :)ja mialam usztywniony spiworek firmowy bebecara, i uwazam ze synkowi bylo bardzo wygodnie, wiec ze spokojnym sumieniem moge polecoc, oczywiscie nie musisz jesli chcesz taniej kupowac spiworka firmowego (kosztowal ok 350 zl), wazne zeby byl usztywniony.PozdrawiamMonikap.s. dla mnie bebecar to rzeczywiscie swietny wozek, jedynej rzeczy , ktorej brakuje mojemu modelowi to przekladana raczka(jak kupowalam nie bylo jeszcze tego najnowszego modelu)
    • Gość: emoserwis Re: sportowka Bebecar IP: *.* 02.03.03, 23:14
      Mam ten sam problem. Chciałbym kupić dobry wózek za oczywiście małe pieniądze. Rezygnację z gondoli w Bebecar doradziły mi ekspedientki w 3 sklepach z wózkami. Dziecko rodzi mi się w połowie kwietnia, więc gondola jast niekonieczna bo w spacerówce idzie uzyskać płaskie dno. Napisz o swojej ostatecznej decyzji. Pozdrawiam Sławek
    • Gość: Marta_I Re: sportowka Bebecar IP: *.* 03.03.03, 13:53
      Witajcie,Wiem, ze to może niewłaściwe miejsce ale mam do sprzedania gondolę do raidera at+, kolor ciemna zieleń. Będzie tańsza niż nowy sztywny śpiworek. Myślę, że maluchowi jednak wygodniej w gondoli a i mama ma troszkę lepiej. W przypadku rozłożonej spacerówki w raiderze nie widać maluszka. Można wprawdzie kupić trakera czy multiplę ale one są zdecydowanie twardsze nią raider.Jeżeli ktoś jest zainteresowany gondolą to proszę o maila marta_i3@gazeta.plMarta
    • Gość: E.T. Re: sportowka Bebecar IP: *.* 04.03.03, 04:41
      My wozimy mala w gondoli Raidera AT+ juz 6 m-cy. Juz sie ledwo miesci ale gondola jest ciepla i miekka, no a dziecko i tak przewaznie chce siedziec wiec podnosimy oparcie. Ja bym z gondoli nie zrezygnowala, ale jesli problemem sa koszty to latem mozecie sobie darowac. Zastanawia mnie tylko jak polozycie dziecko na pasach? Bedzie mu niewygodnie i chyba bez jakiegos kocyka pod spod sie nie obejdzie.
      • Gość: lili Re: sportowka Bebecar IP: *.* 04.03.03, 12:16
        My zdemontowalismy początkoo górne pasy i małemu było wygodnie :)pozdrawiamDorota
        • Gość: E.T. Re: sportowka Bebecar IP: *.* 05.03.03, 04:58
          No nie pomyslalam o tak prostym rozwiazaniu :) - my wciaz jezdzimy w gondoli (tylko w centrach handlowych spacerowka). Ale kocyk i tak sie przyda pod spod bo w samej spacerowce bedzie troche twardo. No i dla niemowlecia mozna wlozyc budke na odwrot - przy spacerowce ustawionej na siedzaco to mija sie z celem.
        • Gość: lili Re: sportowka Bebecar IP: *.* 05.03.03, 13:39
          a aby było bardziej miękko i ciepło zimą, a dziecko nie siada można podłożyć pod tapicerkę wózka materacyk kokosowy :)pozdrawiam Dorota
    • Gość: lili Re: sportowka Bebecar IP: *.* 04.03.03, 12:07
      Kacper urodził sie w lipcu, uważaliśmy z mężem, że gondola jest zbędna i jej nie kupiliśmy. Do dziś uważam, że słusznie byłyby to wyrzucone pieniądze. Spacerówka raidera At+ sprawdziła sie doskonale. Zimą przykrywaliśmy go poprostu kocykiem (tej zimy już się nie dał i jeżdził w samym kombinezonie :) ) i zakładaliśmy ocieplacz.pozdrawiam Dorota
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka