Dodaj do ulubionych

www.dyzio.com.pl

IP: *.* 06.03.03, 09:01
Obejrzalem ten niby "sklep", ale na zakup sie nie odwazylem. Towaru jak na lekarstwo. Zero informacji o sprzedawcy, regulaminie zakupow, gdzie reklamowac towar itdCzy otrzymalas jakis paragon, gwarancje przy zakupie ?Ja osobiscie wole sprawdzone sklepy internetowe takie jak np. www.tomi.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: ulcik Re: www.dyzio.com.pl IP: *.* 06.03.03, 09:45
      A co to ma być ?? bo mi się nie otwiera :(ulcik
    • Gość: electra Re: www.dyzio.com.pl IP: *.* 06.03.03, 10:02
      Hej :-)))Mi niestety też sie nie otwiera :-((Aga
      • Gość: lili Re: www.dyzio.com.pl IP: *.* 06.03.03, 10:08
        mnie też nie :(Dorota
      • Gość: selin Re: www.dyzio.com.pl IP: *.* 06.03.03, 12:19
        Witam :) Ja tez próbowałam i sie nie otwiera :( pozdrawiam Grażyna
    • Gość: Asik25 Re: www.dyzio.com.pl IP: *.* 06.03.03, 12:25
      To smieszne, bo mi też nie. Może ktoś sprawdza czy warto mieć taki adres www i reklamować go na edziecko ;-)Asia
    • Gość: Villi PRZEPROSINY I WYJAŚNIENIE! IP: *.* 06.03.03, 14:06
      Bardzo przepraszam za zamieszanie. Oczywiście, takiego adresu nie ma, chciałam tylko sprawdzić, wpisałam nie tam gdzie trzeba, kliknęłam enter... i w tym momencie komputer definitywnie odmówił współpracy :( (kara za siedzenie na edziecku w godzinach pracy).Dopiero teraz zaczął działać spowrotem (więc myk na edziecko, nadal w godzinach pracy :) ) i przykro mi bardzo, że takiego zamieszania narobiłam.Obiecuję, że to się więcej nie powtórzy!!!PozdrawiamAnia
      • Gość: Edyś wwww.dyzio.com.pl IP: *.* 06.03.03, 16:01
        Oj ja też weszłam na Dyzia chciałam sobie coś fajnego kupić, a teraz mówicie, że Dyzia nie ma. Wszytskich którzy o Dyzia cos chcieli pozdrawiam a emamę która Dyzia stowrzyła pozdrawiam szczególnie :hello: :hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka