figgin1 05.09.09, 06:58 Odradzam kupno. Według rzeczoznawcy to normalne, że po miesiącu nie nadają się do założenia. Ja tam już nigdy nie kupię żadnego szmelcu, a i wam dziewczyny odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shellerka Re: Aldo buty 05.09.09, 08:48 przesada... tyle, że nie są warte swojej wygórowanej w polsce ceny i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
tysia77 Re: Aldo buty 05.09.09, 10:01 Ja lubię buty tej marki,nie są powalającej jakości ale bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
doda1983 Re: Aldo buty 05.09.09, 18:19 Otóż to, nie są warte polskiej ceny. Np. w CAN (w ogole to wydaje mi sie ze Aldo stamtąd pochodzi) jest to najpopularniejsza i jedna z tańszych butowych sieciówek. W letnim sezonie maja sandały i balerinki po 20-30 dolców. I tej ceny są warte. Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Re: Aldo buty 05.09.09, 11:04 to naprawdę skandal! ja do tego sklepu już nie wchodzę. dwa razy bardzo spodobały mi sie zdjęcia ich butów znalezione w necie lub gazecie, ale po przymierzeniu rezygnowałam. bardziej twardych i niewygodnych butów nie miałam na nogach. normalnie tortura. Odpowiedz Link Zgłoś
bobralus Re: Aldo buty 05.09.09, 20:22 mnie sie buty rozwalily po tygodniu, rzeczoznawca uznal, ze krzywo chodze, byly to pierwsze w zyciu buty, które mi się w ten sposób rozwalily (zdezelowana podeszwa przy piecie), wiec sie niezle obsmialam. Odpowiedz Link Zgłoś
athani Re: Aldo buty 05.09.09, 21:33 trzeba było go poprosić o instrukcję dobrego chodzenia ;p Odpowiedz Link Zgłoś