Dodaj do ulubionych

Entliczek-Pentliczek-Kraków

IP: *.* 24.03.03, 09:39
Drogie mamy, chciałam podzielić się uwagami na temat sklepu Entliczek - Pentliczek w Krakowie. To jest skandal jacy tam pracują sprzedawcy: są niekompetentni, nie znają się na oferowanym towarze (np. dowiedziałam się, że nie ma żadnej różnicy, oprócz ceny, pomiędzy jeździdłem Chicco a chińskimi "podróbkami" - według Pana to jest to samo tylko Chicco jest dwa razy droższe!) Moim zdaniem to tak, jakby porównywać mercedesa z maluchem. Można polemizować oczywiście na ten temat ale sprzedawca chyba powinien być obiektywny i wiedzieć czym się różni profesjonalna zabawka od chińskiej improwizacji. Gdy zdecydowaliśmy się na zakup i chcieliśmy uzyskać rabat (jeździdło było z ekspozycji - zakurzone i miało lekkie ślady zadrapania) załoga się obraziła i nie ukrywała swojego oburzenia (na zasadzie wszyscy na jednego). W końcu udało się ale gdybyście widziały drogie e-mamy te miny. Czuliśmy się jak żebracy, jak intruzi, którzy zaburzyli ten spokojny piątkowy poranek. Drogie e-mamy może jestem nienormalna, może zbyt wymagająca, może się czepiam ale nie cierpię jak ktoś mnie tak traktuje: usiłuje mi wytłumaczyć,że jakość nie istnieje, że nie ma różnic między zabawką oryginalną a "podróbą", jeżeli ktoś mnie traktuje z góry bo nie akceptuję bezkrytycznie ich wymogów (cena niezależnie od stanu oferowanego towaru - nowego!!! - a "używanego") Ja się na to nie zgadzam, dlatego postanowiłam napisać ten post. Czekam na Wasze opinie. Pozdrawiam, MamaGucia
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka