Dodaj do ulubionych

Podgrzewacze ...?

IP: *.* 25.03.03, 23:45
mam pytanie, czy któraś z was wie być może, czy butelki Aventu mieszczą się w podgrzewaczach innych firm, np. Canpolu Z góry dziękuję Magdalena mama Oleńki:love:
Obserwuj wątek
    • Gość: Zosia Re: Podgrzewacze ...? IP: *.* 26.03.03, 15:13
      Nie wiem jakie to sa podgrzewacze firmy Canpol, ale z tego co wiem, butelki aventu (podobnie jak smoczki) pasuja tylko do podgrzewaczy aventu. One sa troche wieksze, stad do kompletu niestety trzeba kupic rowniez avent. Ja kupilam zwykly podgrzewacz i oczywiscie od aventu nie pasowal. Nie chcac "popadac" w kolejne koszty, zmienilam butelki, albo podgrzewalam w innych, a potem przelewalam do aventu. Zreszta tak notabene, podgrzewacz tak naprawde przydal mi sie dopiero do zupek, bo przygotowujac mleko trzeba przygotowac swieze (takie odstane nie nadaje sie do ponownego podgrzania), po drugie mleko nie powinna za dlugo stac w takim podgrzewaczu.:hello:
    • Gość: Zabek Re: Podgrzewacze ...? IP: *.* 26.03.03, 17:23
      Z tego co powiedziano mi w sklepie do butelek Aventu pasuja podgrzewacze innych firm (np. Philipsa i innych ale nie potrafie teraz powtorzyc ktorych jeszcze - wiem ze musza byc szerokie). Poza tym nie polecano mi podgrzewaczy Aventu ponieważ nawet jak się je przekreci na "O" to niestety nie wyłączaja sie i nalezy pamietać o tym zeby wyciągnąć wtyczkę z kontaktu (nie sprawdziłam tego osobiście ale tak powiedziano mi w sklepie). Philips mimo, że jest w podobnej cenie może być również wykorzystywany w samochodzie czego niestety nie można powiedzieć o podgrzewaczu Aventu.PozdrAśka
    • Gość: Marta_I Re: Podgrzewacze ...? IP: *.* 27.03.03, 12:59
      Jeżeli chcesz używać butelek avent to musisz kupić szeroki podgrzewacz ale nie koniecznie avent. Tylko tak jak napisała moja poprzedniczka mleka nie powinno sie podgrzewać (w znaczeniu przechowywać) w podgrzewaczu. Coć mnie sie przydał do rozmrażania zamrożonych porcji pokarmu. Podgrzewacz rzeczywiście jest przydatny dopiero do zupek i ten canpolu pasuje tak na styk, lepszy byłby ten szerszy. Z doświadczenia wiem też, że czasmi przydawał mi sie też do nocnych herbatek.PozdrawiamMarta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka