Dodaj do ulubionych

Kiedy nowa kolekcja NEXT?

28.12.06, 11:37
j.w.
Obserwuj wątek
    • agata30 Re: Kiedy nowa kolekcja NEXT? 28.12.06, 19:34
      Juz jestsmile
    • karolzz Re: Kiedy nowa kolekcja NEXT? 28.12.06, 19:44
      superr dzięki smile
      • dzidzia_ch Re: Kiedy nowa kolekcja NEXT? 29.12.06, 08:41
        jak zwykle bardziej podoba mi sie kolekcja newborn sad!
        szkoda ze jest tak malo rzeczy przejsciowych
        w Next juz wiosna i lato a u nas jeszcze conajmniej 4 miesiace zimna
        • ursgmo Re: Kiedy nowa kolekcja NEXT? 29.12.06, 09:26
          Właśnie też siedziałam i oglądałam tę kolekcję , podoba mi się , a i miło
          popatrzeć na tę wiosenkę ........
          Mam nadzieję że otworzą już na wiosnę sklep w Złotych Tarasach , zawsze każdemu
          bliżej do Warszawy niż do Londynu smile
          • sylwia1239 Re: Kiedy nowa kolekcja NEXT? 29.12.06, 18:39
            dziewczyny co znaczą rozmiary newborn,new baby,little baby co to za
            rozmiarówka ,ahai jeszcze jedno kiedy teraz następna wyprzedaż?
        • karolzz Re: Kiedy nowa kolekcja NEXT? 29.12.06, 11:57
          Ja osobiście jestem troszke rozczarowana... córeczka już właśnie wyrosła z
          newbornow sad i jest małą panienką a niestety ta kolekcja jakoś już mi się tak
          bardzo nie podoba... może w uzupełnieniu kolekcji znajdą się jakieś fajniejsze
          ciuszki wink
          pozdrawiam
          • minkapinka Re: Kiedy nowa kolekcja NEXT? 29.12.06, 19:39
            ja tez jestem rozczarowana, moja córka wyrosła juz z kolekcji do 5 lat, a te
            dla starszych takie sobie.
    • basia741 nowe oznaczenie rozmiarów 29.12.06, 14:55
      Zaskoczyło mnie nowe oznaczenie rozmiarów dla maluchów w aktualnej kolekcji
      Next. Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć oznaczenie New Baby (czy to to samo co 0 -
      3 months), Little Baby (czy to rozmiar dla wcześniaków odpowiednik naszego 50)a
      także up to 1 mth oraz up to 3 mth. Pogubiłam się w tych, rozmiarach dotychczas
      było to bardziej przejrzyste. Nie mogę na stronie Next znaleźć tabeli
      rozmiarów. Proszę o pomoc!
      basia
      • pyza_uk Re: nowe oznaczenie rozmiarów 29.12.06, 17:23
        basia741 - tabele rozmiarow NEXT znajdziesz na ich stronie pod 'help' (gorny
        pasek narzedzi, po prawej stronie)
        • basia741 Re: nowe oznaczenie rozmiarów 29.12.06, 20:17
          niestety nie znalazłam, chyba już ślepa jestem. Może jakieś bliższe
          naprowadzenie? Oczywiście Help znalazłam, wszystko przejrzałam, ale nic o
          rozmiarach.
          • denia71 Re: nowe oznaczenie rozmiarów 29.12.06, 21:34
            Po wybraniu Help otwiera się nowe okno - musisz wybrać z lewej strony Sizing
            guides - a potem Childrenswear - Newborn - pokaże Ci się tabelka.
            • basia741 Re: nowe oznaczenie rozmiarów 29.12.06, 22:28
              Dzięki, w końcu znalazła, a wszystko przez to, że u mnie nie otwierało się w
              całości okienko help i nie było widać sizing guides. Niestety w tabelce nie ma
              rozmiarów dla tych wszystkich dziwnych nowych oznaczeń. Nadal nie wiem czy new
              baby to będzie rozmiar 56 - 62, czy raczej do 56 (czyli wg tabelki newborn).
              Ale wtedy nie ma rozmiaru 0 - 3 months, czyba że wtedy trzeba wybrać "up to 3
              mth" Może ktoś mnie oświeci. Mam juz wiele ciuszków z Next, nawet posprawdzałam
              metki i na żadnej nie ma takich oznaczeń. Szkoda że zmienili oznaczenia, a nie
              zmienili tabelki. Chcę zamówić ubranka dla dzieciątka, które narodzi się w
              kwietniu i dlatego istotne dla mnie jest dokładne rozróżnienie little baby, new
              baby, up to 1 mth i up to 3 mth.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka