dzidzia_ch Re: Kiedy nowa kolekcja NEXT? 29.12.06, 08:41 jak zwykle bardziej podoba mi sie kolekcja newborn ! szkoda ze jest tak malo rzeczy przejsciowych w Next juz wiosna i lato a u nas jeszcze conajmniej 4 miesiace zimna Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: Kiedy nowa kolekcja NEXT? 29.12.06, 09:26 Właśnie też siedziałam i oglądałam tę kolekcję , podoba mi się , a i miło popatrzeć na tę wiosenkę ........ Mam nadzieję że otworzą już na wiosnę sklep w Złotych Tarasach , zawsze każdemu bliżej do Warszawy niż do Londynu Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia1239 Re: Kiedy nowa kolekcja NEXT? 29.12.06, 18:39 dziewczyny co znaczą rozmiary newborn,new baby,little baby co to za rozmiarówka ,ahai jeszcze jedno kiedy teraz następna wyprzedaż? Odpowiedz Link Zgłoś
karolzz Re: Kiedy nowa kolekcja NEXT? 29.12.06, 11:57 Ja osobiście jestem troszke rozczarowana... córeczka już właśnie wyrosła z newbornow i jest małą panienką a niestety ta kolekcja jakoś już mi się tak bardzo nie podoba... może w uzupełnieniu kolekcji znajdą się jakieś fajniejsze ciuszki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Kiedy nowa kolekcja NEXT? 29.12.06, 19:39 ja tez jestem rozczarowana, moja córka wyrosła juz z kolekcji do 5 lat, a te dla starszych takie sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
basia741 nowe oznaczenie rozmiarów 29.12.06, 14:55 Zaskoczyło mnie nowe oznaczenie rozmiarów dla maluchów w aktualnej kolekcji Next. Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć oznaczenie New Baby (czy to to samo co 0 - 3 months), Little Baby (czy to rozmiar dla wcześniaków odpowiednik naszego 50)a także up to 1 mth oraz up to 3 mth. Pogubiłam się w tych, rozmiarach dotychczas było to bardziej przejrzyste. Nie mogę na stronie Next znaleźć tabeli rozmiarów. Proszę o pomoc! basia Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: nowe oznaczenie rozmiarów 29.12.06, 17:23 basia741 - tabele rozmiarow NEXT znajdziesz na ich stronie pod 'help' (gorny pasek narzedzi, po prawej stronie) Odpowiedz Link Zgłoś
basia741 Re: nowe oznaczenie rozmiarów 29.12.06, 20:17 niestety nie znalazłam, chyba już ślepa jestem. Może jakieś bliższe naprowadzenie? Oczywiście Help znalazłam, wszystko przejrzałam, ale nic o rozmiarach. Odpowiedz Link Zgłoś
denia71 Re: nowe oznaczenie rozmiarów 29.12.06, 21:34 Po wybraniu Help otwiera się nowe okno - musisz wybrać z lewej strony Sizing guides - a potem Childrenswear - Newborn - pokaże Ci się tabelka. Odpowiedz Link Zgłoś
basia741 Re: nowe oznaczenie rozmiarów 29.12.06, 22:28 Dzięki, w końcu znalazła, a wszystko przez to, że u mnie nie otwierało się w całości okienko help i nie było widać sizing guides. Niestety w tabelce nie ma rozmiarów dla tych wszystkich dziwnych nowych oznaczeń. Nadal nie wiem czy new baby to będzie rozmiar 56 - 62, czy raczej do 56 (czyli wg tabelki newborn). Ale wtedy nie ma rozmiaru 0 - 3 months, czyba że wtedy trzeba wybrać "up to 3 mth" Może ktoś mnie oświeci. Mam juz wiele ciuszków z Next, nawet posprawdzałam metki i na żadnej nie ma takich oznaczeń. Szkoda że zmienili oznaczenia, a nie zmienili tabelki. Chcę zamówić ubranka dla dzieciątka, które narodzi się w kwietniu i dlatego istotne dla mnie jest dokładne rozróżnienie little baby, new baby, up to 1 mth i up to 3 mth. Odpowiedz Link Zgłoś