Dodaj do ulubionych

Mothercare- kiedy wyprzedaże?

28.12.06, 13:00
Wiecie coś może wtym temacie? w zeszłym roku już były a teraz ani widu ani
słychu.
Obserwuj wątek
    • kotka.szrotka Re: Mothercare- kiedy wyprzedaże? 28.12.06, 13:49
      POdobno pod koniec stycznia jak przyjdzie nowa kolekcja. Tak mi powiedzieli w
      sklepie w Poznaniu.
      • muchomorek23 Re: Mothercare- kiedy wyprzedaże? 28.12.06, 15:10
        też jestem z Poznania i dzisiaj widziałam jak przynieśli pełno kartonów, więc
        może to nowy towar? ciekawe.
        • kinia117 Re: Mothercare- kiedy wyprzedaże? 01.01.07, 17:27
          bylam w piatek w arkadii przecen jeszcze nie ma jezeli ktoras bedzie wiedziec
          ze sa prosze o info. a pamietacie moze z ubieglych lat czy bywaja poprzeceniane
          bodziaki?? bo w letniej promocji gdzies przeoczylam
          • nesia82 Re: Mothercare- kiedy wyprzedaże? 02.01.07, 11:04
            byłktos dziś juz na zakupach?i jak są już przeceny?
          • kanna Re: Mothercare- kiedy wyprzedaże? 02.01.07, 12:06
            Bywaja bodziki, letnich (Warszawa) była przeceniona cała fura, choc raczej im
            mniejszy rozmiar, tym wiecej wzorów. 18-24 chyba nie widziałam.

pozd. Ania
            • magdulka2 Re: Mothercare- kiedy wyprzedaże? 02.01.07, 12:32
              ale dziś są przecenione, czy bywały w poprzednich sezonach?
              • muszta Re: Mothercare- kiedy wyprzedaże? 02.01.07, 20:41
                Witam,

dzisiaj nie było żadnych przecen (w Gdyni).
                Ekspedientka mówiła, że nie wiedzą kiedy zacznie się wyprzedaż.
                W sumie jak dostaną rano przykładowo mail, ze ma być przecena np. 20%, to od
                razu przeceniają. Na razie nie ma żadnych informacji z centrali.
                • kinia117 Re: Mothercare- kiedy wyprzedaże? 03.01.07, 12:59
                  byłam dzis w arkadii warszawa sa promocje na duzo rzeczy 50% bodziaki z 59 na
                  35 albo z 69 juz nie pamietam, towar juz mocno przerzedzony. Mało rozmiarów 12-
                  18 miesiecy, 18-24
                  • magdulka2 Re: Mothercare- kiedy wyprzedaże? 03.01.07, 13:04
                    a w Galerii Mokotów też jest przecena? Ktoś coś wie?
                    • novinka_78 Re: Mothercare- kiedy wyprzedaże? 03.01.07, 14:28
                      Czy Mothercare w Wola Parku też się załapał na przecenki już dziś?
                      • muszta Re: Mothercare- kiedy wyprzedaże? 03.01.07, 15:25
                        Witam,

w Gdyni jest już dzisiaj, także pewnie wszędzie. Panie właśnie metkują.

Pozd.
                      • kanna Wola park juz i klif też 03.01.07, 18:09
                        Wola park - bodziaki 3 paki po 35, 7-o paki 59. Pajace 55. Tanie skarpetki,
                        rajstopki (19 dwie pary), o 60 % pajace polarowe. Kupilam dla synka (116 cm)
                        komplet 5 par majtek i 3 koszulki za 19. Za drugie 19 5 par podkolanowek
                        białych dla córeczki. komplety (np. koszulka i rampers) 29-39
                        Rozmiarówka bodzikow (długie i krótkie rekawki) do 18 miesieecy własciwie we
                        wszystkich wzorach, kilka sztuk 18-24. Najwiecej oczywiscie małych.
                        Przeceniony tez duzy chlopiec i dziewczynka.

Raczej Wola park polecam, w Klifie mizerniej - wybor bodziaków i pajaców
                        podobny, ale innych rzeczy mniej.

Sprzedwczynie w Wola park, aż sie do siebie dziwiły, ze tak mocno poprzeceniane
                        i tyle.

pozd. Ania
                        • oliwia244 Re: Wola park juz i klif też 03.01.07, 23:22
                          podpisuje sie pod cała powyszą wypowiedzia
                          ja kupiłam tylko rajty ale wszystkiego jest dużo w fajnych cenach
    • kcr2 a jak w Poznaniu? 03.01.07, 20:11
      jw
      • mariejo Re: a jak w Poznaniu? 03.01.07, 21:28
        Jest troche towaru ale malo na wieksze niemowlaki.
        • muchomorek23 Re: a jak w Poznaniu? 03.01.07, 21:32
          - 50% ale np. 7 paków bodziaków niet w przecenie.
    • ptalkowska Re: Mothercare- kiedy wyprzedaże? 04.01.07, 22:57
      W Poznaniu są już przeceny na wszystkie ubranka. Body 7 szt. po 59 zł, pajace 3
      szt. 55 zł. Pozostałe ciuszki też przecenione prawie o połowę. Póki co jeszcze w
      miarę duży wybór.
    • klubmm Galeria Mokotów 04.01.07, 23:09
      Jeszcze jest wybor, ale właściwie tylko na najmniejsze dzieci :
      - newborn, 0-3, 3-6, zwł. dla dziewczynek;
      - 12-18 i więcej prawie nic dzisiaj nie było /ostatnie sztuki body, spodenki,
      kilka bluzeczek/ no i chyba nie dołożą skoro to wyprzedaz.
      Generalnie dla dziewczynek jest w czym wybierać, dla chłopców mniej
      ładniejszych rzeczy.
      Pozdro
      • zuzia_i_werka Re: Galeria Mokotów 06.01.07, 20:13
        Dziś byłam w Reducie(Warszawa) Wybór olbrzymi-nie wiem czy dołożyli przed
        chwilą czy cały czas taki jest ale byłam mile zaskoczona. Kupiłam między innymi
        duzo bielizny(zresztą zaopatruję się tam regularnie na każdej wyprzedaży w
        majteczki,skarpetki i rajstopy)dżiny za 19zł,bluzkę za 19 itp. Polecamsmile
        Bardzo duży wybór dla maluszków do 24 miesięcy,trochę mniej ale też dużo dal
        starszaków.
    • gandalf26 Re: Mothercare- kiedy wyprzedaże? 06.01.07, 23:37
      Ja z pulapu wiekowego 6-7 lat(chlopiec) kupilam: pajaca polarowego za 69zl,
      skarpety 5 pak wzorzyste za 25zl, bokserki biale(2szt) za 9zl (z 45zl), komplet
      2 koszulki+5 slipow za 19zl.
      Jutro jeszcze jade do Wola Parku moze sie zalapie na jasna kurteczke wiosenna
      oraz dwupak dresow bo niestety nie bylo juz naszego rozmiaru.Kurtki sa w
      cenach 69-79zl a komplety kombinezowe wychodzi ponad 200zl - a trzeba dodac ze
      szczegolnie piekne nie sa...
      Gdybym miala dziewczynke kupilabym znacznie, znacznie wiecej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka