Dodaj do ulubionych

golarka elektryczna

30.12.06, 16:38
mój mąż przebąkuje, że chciałby golarkę elektryczną smile
chętnie mu zrobię taki prezent, ale nie znam sie w temacie zupełnie
czy w ogóle warto, a jeśli tak to jaka firma, jaki model (mają różne
rozwiązania, systemy strzyżenia itp)?
planuję wydać 400-500zł
macie jakieś doświadczenia
czy raczej Wasi faceci wink?
Obserwuj wątek
    • boziaj Re: golarka elektryczna 01.01.07, 12:06
      podbijam,moze jednak ktoś podzieli się doswiadczeniem?
      zalezy mi naprawdę, żeby dokonać dobrego zakupu, a imieniny Męża tuz tuż...
      • klubiale1 Re: golarka elektryczna 01.01.07, 14:38
        Mąż kupił sobie kiedyś Philipsa - 2 głowice dopasowujące się do twarzy - micro
        action, zasilanie + akumulator, trymer itp. Model super, tylko okazało się,że
        jego twarz nie znosi golarek elektrycznych. Miał podrażnioną skórę i po 2
        uzyciach się poddał. Wrócił do golenia ręcznego Gilletem.
        Znowu mąz koleżanki kupił Brauna - tam nożyki schowane są pod siateczkową
        folią. Niestety strasznie cierpiał przy goleniu, był podrazniony , pozacinany i
        nie pasowało mu to. Potem kupił Philipsa z głowicami micro action i okazało się
        to trafem w dziesiątkę. Bardzo mu podpasowały ostrza i używa jej juz kilka lat.

Moja rada - Znajdźcie ofertę promocyjną, gdzie można wypróbować model
        tzw"satysfakcja gwarantowana" i jeśli nie będzie odpowiadał męzowi sposób
        golenia, to odda i odzyska pieniądze. Warto poczekać na takie oferty i dobrać
        model odpowiedni do twarzy mężczyzny. Szkoda wydać forsę i nie używać sprzętu.
        pozdr
        • benignusia Re: golarka elektryczna 01.01.07, 16:09
          kupiłąm na świeta.przedtem siedziałam i sprawdza łam na co trzeba patrzec,by to
          był dobry prezent na lata.wybrałam model.kupiłam.mąż zachwycony.super goli,bez
          zaciec i podraznień.
          kupiłam philips model o numerze 6695.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka