atk2001 15.09.05, 14:40 Dziewczyny, poradźcie jakiegoś dobrego pediatrę z Enel-Medu, plis. Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki. Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: Enel Med - Wwa - pediatra 15.09.05, 14:53 To linki z forum Warszawa: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=611&w=26797073&a=26797073 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=611&w=26278622&a=26278622 Odpowiedz Link Zgłoś
ekolasin1 Re: Enel Med - Wwa - pediatra 16.09.05, 22:04 Sporo znajdziesz w linkach, ale z własnego doświadczenia (a przetestowałam chyba wszystkich) polecam Dr Rutkę, bardzo miły i dokładny, nie "odpuszcza" jak coś go niepokoi. Wasążnik też jest w porządku. Dr Mierzewski przepisał mojemu małemu jak miał 6 tygodni antybiotyk kompletnie nietrafiony, dwóch innych pediatrów było bardzo zdziwionych dlaczego właśnie to przepisał, małemu się znacznie pogorszyło. Polecam też Dr Teysera (chyba niedokładnie piszę nazwisko) przy jakichkolwiek problemach z biegunkami, zaparciami itp jest nieoceniony. Ludzie często się do niego zrażają, bo jest trochę "dziwny" - sprawia wrażenie nieprzytomnego. Mnie się podoba bo bardzo ładnie wyprowadził małego z przedłużającej się żółtaczki, potem z uporczywych biegunek, poza tym bardzo dokładnie tłumaczył co i dlaczego przepisuje, co się dzieje, jak należy interpretować wyniki itp., a ja lubię wiedzieć. Nie bez znaczenia też jest że dał mi numer telefonu do siebie żeby dzwonić w Wielkanoc, jeżeli wyniki małego by się nie poprawiły. Warto też iść do prof. Sidor - jest doświadczonym neurologiem ale przede wszystkim bardzo doświadczonym pediatrą - poszłam do niej kontrolnie, teraz chodzę co dwa miesiące - bardzo dokładnie bada i daje dużo praktycznych rad. No i powiedziała za pierwszym razem, że mój mały (wtedy miał dwa miesiące) jest BARDZO MĄDRY! - pewnie dlatego tak ją lubię Pozdrawiam Ela Odpowiedz Link Zgłoś
hkobus Re: Enel Med -pediatra-leczenie homeopatyczne 28.10.05, 18:27 a moze ktos poleci kogos leczacego homeopatycznie? wiem, ze klasycznego homeopaty w enelmedzie nie znjade, al moze ktos preferuje? kto nie szarzuje przynajmniej antybiotykami? i stawia na rozwoj immunologii? wielkie dzieki za opinie... Odpowiedz Link Zgłoś