Dodaj do ulubionych

Jaka lekka spacerowka do 150 zł ?

01.01.07, 14:19
Waga najlepiej max 5kg i cena 100-150
Co polecacie a co odradzacie?
Obserwuj wątek
    • kara13 Re: Jaka lekka spacerowka do 150 zł ? 01.01.07, 14:20
      dodam jeszcze ze to bedzie juz wozek na sporadyczne wypady dla dwuletniej
      dziewczynki a zakup na wiosne
      • mama_kasi_ha Re: Jaka lekka spacerowka do 150 zł ? 01.01.07, 21:59
        Ja bym polecila chicco caddy, ale to ok. 50 zl drozej niz chcesz wydac. Sama
        mam taki i jest to jeden z moich ajlepszych zakupow smile.
        A moze baby dreams bunny, albo buggy? KOsztuja chyba cos ok. 160 zl. Dziewczyny
        sobie chwala. Teraz jest mnostwo takich parasolek robionych na wzor caddy.
        Nastepne to zooty robin- sama rozpatrywalam, bo mieli go w sklepie mojej
        kamienicy, a kiedys pewien tatus zapewnial mnie, ze sa bardzo zadowoleniz tego
        wozka.
        Jest tez taniutka parsolka meggy, a na allegro widzialam ciekawa parasolke 3
        kolowa, tylko nie pamietam firmy. Sprowadzaja ja z usa i kosztowala wtedy 89 zl!
        Taka bezowa- to dla niej charakterystyczne, bo jest tylko w tym kolorze. Tylko
        nie mam pojecia jak z jej jakoscia
        Pozdrawiam
        • mmala6 Re: Jaka lekka spacerowka do 150 zł ? 01.01.07, 22:23
          my mamy Bunny ale on jest ciezszy niz 5kg.Poza tym bardzo fajny i solidny.
          • mama_kasi_ha Kara 02.01.07, 00:41
            Jesli nie musi byc nowy, to moze pomysl o uzywanym caddym? Uwazam, ze lepszy
            uzywany caddy niz jakis nowy szajs wink. Producenci strasznie chca zaoszczedzic
            na tych najtanszych i roznie to wychodzi. Caddy mozesz na all kupic za 120 zl
            uzywany. Ja uzywalam swoj od czerwca, testowalam w roznych warunkach, teraz
            poza quinny tez czasem uzywam caddy i uwazam, ze to bardzo mocny i wygodny
            wozek. I dla mamy i dla dziecka. Wazy o.k 5,5 kg. Ja wnosze go w jednej rece do
            gory,a jak sie Kasia zmeczy wchodzeniem po schodach, to Kasie biore pod druga
            pache, wiec ciekzi nie jest wink
        • iwoonkak Re: Jaka lekka spacerowka do 150 zł ? 06.01.07, 23:13
          Ja właśnie myśle o zakupie Baby Dreams Bunny. Ale moja córcia ma już prawie 3
          latka i waży prawie 16 kg!! Moze wiecie do jakiej wagi moglabym spokojnie ją
          wozić w tym wózku?? Piszą, że do 20 kg, ale czy ktos to może sprawdził?? No i
          chciałabym żeby jeszcze do lata nam ten wózek posluzył..
    • koma.edziecko Re: Jaka lekka spacerowka do 150 zł ? 02.01.07, 10:20
      Ja też polecam Chicco Caddy.
      Nowy kosztuje 199zł można trafić używany za niewiele ponad 100.
    • pia_ Re: Jaka lekka spacerowka do 150 zł ? 02.01.07, 11:19
      Ja także mam chicco caddy, ale nie polecam go dla mam mających powyżej 165 cm
      wzrostu. Ja troszkę się męczę przy prowadzeniu - mam 170 cm, ale na sporadyczne
      wypady może być, tym bardziej, że córka ma już ponad 3-latka, choć jak widzi
      wózek, to nagle robi się bardzo zmęczona smile. I potwierdzam, że wózek jest
      bardzo dobrze zrobiony, gdyby tylko miał jeszcze obrotowe rączki - ech...
      • iwek33 Re: Jaka lekka spacerowka do 150 zł ? 02.01.07, 15:04
        No ja to chyba niczym nowym Was nie zaskoczę, bo nadal bardzo polecam Caddy-
        niezmiennie od 2 lat ( nadal go używam) jest to moja ukochana parasolka, ale
        rzeczywiście jest idealna dla niższych mam. Poza tym ma jedno z najgłębszych
        siedzonek i nawet 3,5 latek świetnie się mieści. Waży tyle co nic, malutka po
        złożeniu, ma fajne kółka i amortyzatory.
        • mama_kasi_ha Re: Jaka lekka spacerowka do 150 zł ? 02.01.07, 15:21
          A ja sie ciesze, ze Ciebie posluchalam, bo caddy jest na prawde kochanym
          wozeczkiem smile.
          Kola w caddy to jedne z najwiekszych jakie widzialam w parasolkach.
          pozdrawiam
    • iwek33 Re: Jaka lekka spacerowka do 150 zł ? 02.01.07, 15:26
      Ja też się bardzo cieszę, ze moja rada się przydała i jesteś zadowolona. Ale
      kółka w caddy to znówu takie wielkie nie są, mają ok.15,5 cm średnicy, chyba
      właśnie Trip ma największe, ale to inny typ parasolki. Chyba,że myślałaś o tych
      najmniejszych przewozowych parasolkach, tu faktycznie Caddy ma te kółeczka
      jedne z większych.
      • mama_kasi_ha Re: Jaka lekka spacerowka do 150 zł ? 05.01.07, 12:40
        Tak mam na mysli oczywiscie podobna grupe wozkow. Caddy ma wieksze kola od
        wszystkich bunny, buggy bd i arti, zooty, meggy i innych.... Od innych
        parasolek, tych drozszych nieraz tez. Na pewno trip ma wieksze czy tez energy,
        ale to juz inne parasolki smile.
        Caddy jest super!
        Papa
    • kakuba Re: Jaka lekka spacerowka do 150 zł ? 05.01.07, 13:53
      czy mozecie podac linka do allegro lub innego sklepu internetowego gdzie są
      wózki Chicco Caddy???

szukam, szukam i nigdzie nie widze... ślepa jestem? czy to model, którego juz
      nie ma? a moze ma inną nazwę?

od jakiego wieku będzie dobry? moja córeczka w maju kończy roczek, bedę dla
      niej szukała lekkiego wózka spacerowego
      teraz mam BabyDreams Smart, z którego jestem bardzo zadowolona, tylko że jest
      jednak zadeycowanie za cieżki sad
      • kara13 Re: Jaka lekka spacerowka do 150 zł ? 05.01.07, 14:09
        o tym mowicie
        sklep.dladzieci.net/sklep/katalog/product_info.php/cPath/3_15/products_id
        /879?osCsid=4618bca0f330a6be7725384315b436d5 ??
        • kara13 Re: Jaka lekka spacerowka do 150 zł ? 05.01.07, 14:09
          i tu aukcja.onet.pl/show_item.php?item=141125969 ?
          • staszka1974 Re: Baby Dreams Bunny-149zł (Wrocław) 05.01.07, 14:15
      • mama_kasi_ha Kakuba :-) 06.01.07, 00:56
        Dla roczniaka na caddy za wczesnie. To typowa przeqozowka, choc moze byc
        stosowana tez na krotsze spacery, jednak dla dziecka troche starszego. Kasia
        zaczela w nim jezdzic jak miala okolo 15 m-cy. Ma tylko lekko rozkladane
        oparcie, nie ma podnozka i taki Maluch nie dosiega do tego podnozka na dole. Ja
        polecam zdecydowanie jane energy. On sie bardziej nadaje dla Malucha smile
        Pozdrawiam
    • kara13 Re: Jaka lekka spacerowka do 150 zł ? 05.01.07, 14:24
      A co powiecie na tego maclarena aukcja.onet.pl/show_item.php?
      item=154380917 ?
      • koma.edziecko Re: Jaka lekka spacerowka do 150 zł ? 05.01.07, 14:26
        Maclaren jest super ale to sam śpiworek kosztuje 199zł......
        • kara13 Re: Jaka lekka spacerowka do 150 zł ? 05.01.07, 14:36
          koma.edziecko napisała:

> Maclaren jest super ale to sam śpiworek kosztuje 199zł......

no tak smile)) gapa ze mnie
    • violes1 Re: Jaka lekka spacerowka do 150 zł ? 05.01.07, 20:41
      baby dreams bunny- rewelacja !!! Natalia ma w nim dużo miejsca a mała nie
      jest , super się podbija na krawężniki, lekko sie prowadzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka